Prietenii Omului (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

adrienne - frumosi copii ai, manca-i-ar mama. se vede ca-s niste zbenguiti... sa-ti traiasca si sa ai parte numai de bucurii de la ei...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Ramonika zbenguitzi e putin spus. Sint niste rasfatati. Nu pot sa maninc nimik fara ca astia 2 sa sara pe scaun si sa miorlaie sa le dau si lor (macar sa vada ce e, dar maninca mai tot). Daca stau pe canapea si ma uit la tv. Vin amindoi in acelasi timp si incep sa se frece de mine sa ii mingii. Nu pot sa citesc ca mi se aseaza pe carte. Nu pot sa merg la baie ca vin si zgirie la usa ca vor si ei. Daca dorm cu ei in pat ma trezesc noaptea ca incep sa se joace sau bata cu Sammy. Ce e mai rau e ca Bellu incepe sa ma linga pe fata precum un ciine. Asa ca ii las jos si dorm numai cu Sammy. Dar incep dimineata la 6 sa zgiriie la usa. Se tin scai dupa mine; unde merg eu merg si ei si mai au prostul obicei sa se agatze de perdea precum Tarzan de liane. Sar pe tot ce misca. AM avut niste musculitze de otet prin casa sareau ca nebunii dupa ele prin aer, ziceai ca-s drogati nu alta! Uneori se alearga unul pe altul sin cerc si prind viteza, parca sint la hipodrom, pe cuvintul meu. Mare fun cu animalutzele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

sint doar in trecere. va salut pe toti, eu si matza mea Viky,care la ora asta doarme in pat cu sotul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Am si niste prieteni pe aici,unul tocmai se uita in monitor f interesat.Cred ca tocmai v-a salutat.Il cheama Max si e un rottweiler.Mai avem in familie un doberman pe nume Uzi,un akita inu pe nume Akito,o persana pe nume Felice si o papagalita noua,am cumparat-o de curand numita Conchita (asemanarile cu persoane cunoscute este pur intamplatoare)
Dar relatia cea mai speciala o am cu Max,care de multe ori anticipeaza ceea ce vreau de la el,e fenomenal.Nu mai e foarte tanar,are 8 ani dar sper sa traiasca si sa fie sanatos cit mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu am cativa "prieteni"!!!!
Mai exact 3 canari 2F si 1M, din care una sta de vre-o 2-3 sapt si "cloceste paiele", vre-o (nu stiu exact) 20 pestisori, si 2 Rotweilleri (Miki(f} si Riki(m))
Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru, ca doar am cu cine sa ma laud....
PS: am uitat de "animalultul" preferat si anume mogaldeata mea de fetita glumeam, ea face parte din alt "club"

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Lume, lume, meet Ruby!
http://community.webshots.com/album/537377267XOjCUv

Asta e, mata numaru 3, nu mai am scapare. E primul pisoi mic de "copilaria" caruia ma bucur cu adevarat, celelalte doua cand erau mici au fost atat de bolnave ca nu m-am putut juca cu ele, numa cu carpa dupa ele si la nenea doctoru am umblat. Lasa, compensez acuma. Sa vedeti de miorlaieste de satisfactie cand o mangai, face ca o pasarica, vorbeste daca toarce si nu o mangai, tre sa stai cu mana pe ea si sa prestezi mangaiat la greu .

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

scarmanus, ma repet dar n-am ce face...Ruby este scumpa foc!!!! Unde ai gasit-o????

uite incerc si eu sa pun un link cu o poza cu Bella Mya ( dupa urechi ai zice ca e incrucisare intre maidaneza si ciine lup...)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liscuta/detail?.dir=/1d47&.dnm=ca83re2.jpg&.src=ph

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

scarmanus, ma repet dar n-am ce face...Ruby este scumpa foc!!!! Unde ai gasit-o????

uite incerc si eu sa pun un link cu o poza cu Bella Mya ( dupa urechi ai zice ca e incrucisare intre maidaneza si ciine lup...)

Daniela, ma repet si eu , de pe strada am luat-o, la noi aicea asa se gasesc, peste tot. Poftim de te serveste . Ca fapt divers, am vazut foarte multe pisici cu coada stufoasa ca un maturoi, nu sunt de nici o rasa, insa ma intreb daca nu au prin strafunduri ceva samanta nobila. Ca este scumpa, da, sunt de acord cu tine, de aia nu o mai dam la nimenea .

PS. Deja toarce de 20 de minute la mine in brate, ce n-as da sa stiu cum functioneaza gadilatul asta din gatul lor de produc sunetul asta muzical ce face sa le mananci cu fulgi cu tot

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

Lume, lume, meet Ruby!
http://community.webshots.com/album/537377267XOjCUv

poza cu dormitul pe tastatura e dementiaaaalaaa!! :-))
sa va traiasca si sa va bucure, Scarmanus, si bun venit lui Ruby.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Iubitori de matze si bebei, care detineti ambele genuri ! Poftiti de-mi dati si mie un raspuns la "Parintii intreaba, parintii raspund", ca trebuie sa-mi recuperez pisoiul si nu stiu cum sa fac sa nu fie probleme cu parul pisicii.

Va rog mult si va multumesc anticipat!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput