Prietenii Omului (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Danna multumesc

m-ai pus pe ganduri....sper sa nu fie asta, a dat un pic inapoi cel putin la piciorul din spate unde am pus antibiotic praf, dar cum scrii tu se linge deasupra bandajului, toata ziua stam cu gura pe el Toto nu te mai linge, Toto nu-i voie, isi da bandajul jos ii pun altul. M-am gandit la varianta cu colarul de gat dar nu indepartez decat pe moment, cand o sa-l scot tot ce stie el face. Doar nu-l fac sa-l cresc cu colar acum....nu?

De plimbat se plimba cam o ora pe zi, mai primeste si supliment cu plimbarea lui fie-mea daca ne lasa vremea, ca noi suntem la Quebec, ceva nou acum de moment ca sa-l puna pe ganduri nu a fost nu stiu inca de ce face, dar pare sa putem comunica un pic si sa asculte.

O sa incerc sa va pun niste poze cu noi curand, mai ales ca acum suntem tuns...uite la asta ma gandeam acum oare s-a enervat ca l-am tuns scurt? ca nu demult l-am tuns si cand l-am tuns nu avea nimic...hm...ca el e un tibetan teoretic are parul lung, dar eu cum sunt in lipsa de timp acum singura cu el pe cap si fie-mea si scoala, ca sa ma scap pe mine de groom-uit in fiecare seara am preferat sa-l tund. Mie chiar dor sa-l pieptan, dar am niste scaieti pe terenul din fata, si era un facut daca nu venea macar odata pe saptamana inscaiat nu se putea, si apoi stateam vreo 5 ore sa-l descaiez, asta a fost maximul, cand nici oki nu i se mai vedeau din cauza scaietilor...
E acum incerc sa ma scot...oare asta o fi?
Acum s-a culcat...

Danna mai am o intrebare, ce se intampla cu un caine care asculta numai de alfa - asta find eu, ma-sa, in cazul in care efectiv nu mai fac fata si va trebui sa-i caut alt stapan, deocamdata nu vreau sa ma gandesc la asta, numai sa zic si fie-mea face ca trenul ca Toto nu pleaca nici unde, dar cum sunt singura si nu stiu cand si daca al meu se va reintoarce la noi nu stiu daca o sa pot face fata cu 2, asta daca nu gasesc o chirie la casa unde sa aiba curte, dar aici e patria matelor, caini sunt cam pusi la zid, gasesti greu chirie cu un caine, ca cica latra....a trebuit sa-i i-au si citronella antibarking collar, mi-e o mila de el cand plec de acasa si trebuie sa il pun....a si uite asta mai e nou in viata lui, e numai e chiar asa nou, il avem de vreo 3 luni, dar il folosesc numai cand nu e cineva acasa, ceea ce se intampla mai rar.

Alta intrebare, cum as putea sau mama sa-l faca sa asculte un pic de ea, asa l-ar lua mereu afara cu fie-mea, dar ea cateodata nu-l ia ca nu o asculta, trebuie sa-l puna in lesa si nu odata venind acasa a trebuit sa merg prin cartier la tipat TOTO ....sa vad pe unde s-a bagat..

Hai ca m-am lungit, va pupam

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

vai carmen m-ai dat gata cu mitzul asta al tau. e o dulceatza! Uite si Bellutzul meu zice ca e asa ca doar acum toarce fericit in bratzele mele fitziindu=si coada prin fata tastaturii. Cel putin poza cu urechile pleostite e dementiala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna
Pt ca am promis sa vi-l arat pe Alex, westie-ul nostru scump, iata-l:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/steli100/detail?.dir=/b8fb&.dnm=20e7re2.jpg&.src=ph
Speram ca o sa va placa de noi!
Va pupam dulce pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Pucku, daca antibioticul praf da rezultate bune, continua pana problema dispare de tot.
Gulerul este o solutie de moment, normal ca nu ai cum sa il tii de acum incolo cu asa ceva, insa prin aplicarea lui se evita lingerea membrelor afectate.

E posibil ca si scaietii de pe teren, tunsul lui sau faptul ca sta singur sa fie una din cauzele care i-au provocat aceasta problema.
Inteleg ce inseamna ingrijirea unui caine, mai ales perierea zilnica, pentru ca eu am o mioritica si in fiecare zi, vreau nu vreau am program obligatoriu de cel putin 2 ore alocat pentru periere.

Exista posibilitatea ca un caine care isi va schimba stapanul sa sufere si sa nu se adapteze.

Pentru ca terrierul tibetan este un caine extrem de inteligent si care prinde foarte repede, am o intrebare, Toto este socializat cum trebuie, ati facut cu el un minim predresaj ? Pentru ca astea sunt lucruri foarte importante si reprezinta o etapa esentiala a educatiei oricarui caine. Uite cateva detalii despre predresaj si socializare gasesti aici http://www.caini-ham.ro/21predresajulcatelului.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

scarmanus - copilul e o dulceata, imi vine sa-l mananc. acum avem amandoua 3 matze seamana cu copilul meu cand era mic. numai ca al tau e mai flocos.
sunsmile - e un scumpel catelul tau. alb ca un fulg de nea

fetelor, pozele astea imi fac ziua mai buna. mai puneti, mai puneti...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

scarmanus si sunsmile si daniela - copiii vostri is niste dulci. imi vine sa-i mananc. catelul e alb ca un fulg si pisoiasul seamana cu copilul meu Vladut cand era mic, numai ca al tau e mai flocos. sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hehe...multumim, Ramonika! adevarul e ca am vazut aici numai copilasi draguti, pufosi si smecheri! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi! Si noi sa ne bucuram de ei!
In curand o sa mai pun poze!
va pup

Mergi la inceput

iaca am postat de 2 ori. aveam impresia ca prima oara nu mi-a luat mesajul si am mai scris o data cam acelasi lucru.
oricum mesajul e acelasi... mai puneti pozeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Seara buna fetelor,

am intrat si eu sa va salut. Noi sintem bine, Leo e distrat ca de obicei. Am vazut ca ne-am inmultit, bun venit noilor veniti!

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Scarmanus, felicitari, vad ca s-a inmultit familia cu inca un pisoi simpatic. Ce probleme au avut pisicile? Rubt e un scump. Cum au reactionat celelalte pisici la inmultirea membrilor?

Adrienne12, faine pozele cu pisicutele. Cred ca te distrezi de numa. Samy al tau cati ani are? Daca e prea in varsta s-ar putea sa nu accepte competitia niciodata.

Sunsmile, Alex al vostru e un simpatic foc. Parca e o jucarie.

Conchita, nici o veste nimic, despre cainele tau?

Pucku, ce mai face piciorul lui Toto, se vindeca?

Eu in week-end-ul asta am pus o caseta de cand erau copii mici, si era si favoritul meu motan care a murit acum 2 ani. Asa ca am luat o doza de melancolie. . . . Dadeam din caseta mai repede sa vad secvente mai multe cu motanul. . .

numa bine,

Mergi la inceput