Mamici de ianuaire-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Valeuuuuuuuuuuuu Giova da ce "omor" iti dau.Auzi la ea ce idei .Pai vezi ca sunt dublu la kile ca tine deci nu am nevoie de nimic la mana plus Marian care are ceva experienta in rugby deci ai grija ca vin ca tornada dupa tine. Ai noroc ca incepe sexosul ca te mancam.
Ia cat ma uit la sexos sa ii zic lui Marian sa imi aduca niste gantere sa incep pregatirea.
IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Janina, eu am mai multe nume si nu ma pot hotara. Al meu sot vrea ceva ...special. Poate Amira, sau Sophia sau Rebecca. Mai vad eu pana la urma zic eu unul si asa ramane

Mira 36+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Deea, sa stii ca asa se simte si la mine operatia, in unele parti chiar si acum dupa un an, dar cu timpul se retrage. Si iataganele de care spui nu le simti cand suge fata?? Ar putea fi uterul care se retrage,

Mira 36+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai Irina nu fi rea. Marco va avea grija de Dia, nu-i va face nimic. asa nu risca sa ramana fara fata. Ati putea sa veniti si voi in tara sa lasati strainezurile si atunci totul se rezolva.
Hai ca poate-ti trece pana vineri cand mai intru. te mai potolesti nitel. mama si pe grasunelul frumusel.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

VAd ca nu prea va laudati cu copii cuminti mamicilor.
Si totusi Giova, alea-s dureri, de 5 ori cate un minut? Pai sa vezi la noi urlete toata ziua! Si nu ne potolim cu nici un chip! De la 6 dimineata, fata mea a dormit o singura data 3 ore! ATAT!. E 10.30 si nu doarme! Acum se chinuie Radu cu ea pe umar. Asa ca azi m-a chinuit rau, ca si Radu a venit abia la 9 seara.
Fetelor de umpeti camasile cu lapte, eu va invidiez. Al nostru cred ca e la limita, nu prea imprastii cu el! Acum vad ca s-a diminuat vizibil, ca azi am fost din nou stoarsa la greu!
Moni, nu te ingrijora prea tare cu Diana. Papa mai bine, incearca sa o mai pasezi la mama ta sau sotului tau sa te poti si tu odihni! E esential pentru lapte. Nici noi nu stam grozav cu greutatea. Intr-o luna abia am luat 5-600 de grame peste greutatea de la nastere. Si cand aud la restul fetelor cum le cresc bebeii......ma gandesc ca am cam ramas de carutza.
Deea, operatia mea la 2 saptamani de la nastere arata horror: galme, locuri tari si dureroasa. Acum la o luna e tare pe alocuri, mai putin dureroasa si s-au dus galmele. Burtica m-a mai durut la supt pana pe la 2 saptamani (contractiile uterului), apoi m-a durut constant la ridicat din pat, pana de curand. Acum ma simt si eu mai bine, ma doare abia putin! . Concluzia e ca vindecarea tine si de materialul clientului (adica noi). Si eu am material prost.
Chiar, unde e March? A inghetat cablul de internet si nu poate intra? Sau naste? Eu sper sa nu nasca inca!
Fetele, eu tot plutonul de mamici si gravidute, ca ma asteapta pompa ( eu ma pompez mai mult cand simt ca n-am lapte suficient si la noapte fata n-o sa suga cum trebuie ca e prea obosita).

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Irina - asta asa e stiu ca mai devreme de doua ore nu este bine sa alaptezi ca nu se digera laptele de dinainte - ideea era ca sa alaptezi copilul de cate ori vrea - cica mai sunt si persoane comode care daca copilul cere la 2-3 ore li se pare prea mare efortul sa se trezeasca noaptea asa de des - ideea este ca trebuie sa inteleaga ca asa este la inceput pana isi fac si ei saracii un program si noi dupa ei bineinteles.

JG - felicitari pentru grasunica - desi ma sperii a mea avea 3 kile jumate la 36 de spatamani si cateva zile - asistenta lui T a facut ochii mari cand a auzit cat are ! T zice cica las ca n-are nimic o scoatem noi - la care asistenta da o scoatem da copilul asta mai are de stat vreo 3 saptamani ! Asa ca mai mult de aia ma duc miercuri la cabinet sa vad la ecograf cat a mai crescut elefantelul ! Sper sa nu fi sarit de 4 kile ca ma rupe !

Nico - da ai inteles bine la ala de tip B mi-a iesit negativ - dar ti-am zis nu stiu daca aia de la Medicover testeaza si D-ul in acelasi timp cu B-ul.

La asta de tip D mi-a iesit pozitiv - si iar zic nu stiu daca astia de la Medlife testeaza si B-ul in acelasi timp cu D-ul- trebuie intrebat la o clinica pe telefon si aflam.

Daca le testeaza pe ambele in the same time e clar ca l-am luat intre timp, daca le testeaza separat ma bucur ca am fost inspirata sa-l fac si pe asta D ceea ce recomand si viitoarelor mamici, desi cred ca multa lume nu l-a testat si nu are nici o problema. Dar stii - e mai bine sa fii sigura ca nu il ai decat sa risti.

Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Nico - m-am mai calmat ! Ma consolez ca pana miercuri nu mai e asa mult si zicea Cata ca si ea avut B-ul si totul a fost ok si mi-a mai dat curaj !

Noapte buna fetelor ! Pe mine m-a cam luat somnul !

Mamicilor sa aveti copii cuminti sa puteti sa va mai odihniti si voi ! Burticilor - sa aveti somnul dulce - profitati de el ca vedeti ce ne asteapta !

Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bee, Mira, Nico. Gio multumesc de raspunsuri.

Cumintica mea a facut astazi diaree. A avut scaune la fiecare masa, si toate lichide Si o doare burtica rau de la astea. La baita mi-a facut in baita de 3 ori. A facut prima oara, imediat dupa ce am pus-o in cadita. Am schimbat apa .. ca nu puteam sa o spal cu kaki in apa. Si apoi a facut la fel si a doua oara, si a treia oara. Am schimbat apa in cadita de 3 ori sa reusesc sa o spal. Si obisnuiam sa ii fac baie cu apa fiarta si racita. Poi de unde atata apa? I-am pus de la robinet de data asta. Adineauri l-am trimis pe sotul la farmacie sa imi ia Debridat. Dar nu stiu cum sa i-l administrez . Tre sa mai caut pe net un pic, gasesc eu ceva in seara asta, sa ii dau cat mai repede.

Eu nu subscriu la lista cu gravidia mai frumoasa decat mamicia. Eu sunt mult mai linistita si mai fericita in perioada asta decat cand am fost gravi. Cu toate durerile de la operatie, cu toate grijile pe cap, cu tot programul de masa din 3 in 3 ore, si e muuuuullllt mai bine. Asa ca, gravidute, grabiti-va sa nasteti, dar fiti pregatite cu tot ce trebuie acasa, ca primele zile sunt un iures incredibil.

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Nico, eu nu prea as sta linistita si cumintica doar band apa. Eu zic sa faci eco neaparat sa vezi cat lichid mai e. Cand am fost internata in spital, am intrat in salon in locul unei fete care saraca nu si-a dat seama cand a pierdut apa, si doctorul i-a zis ca bb nu mai are nici o sansa de supravietuire. I-au dat doua optiuni. Ori asteapta sa moara bb in burtica si o chiureteaza, ori ii induce nasterea, dar bb oricum va muri imediat .

Eu stiu ca voi sunteti niste luptatoare si ca va fi bine pana la urma pentru voi, dar asigura-te ca bb mai are lichid. Pupici [pup[

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici si mamici,
Pupicei si salutari la toate, intru reepde sa av dau catev avesti ca trebuie sa ii dau sa suga Emmei, sa mergem sa vtam, sa bag aspiratorul la parter si om vedea dc mai apcu ceva, desi sunt cam cheauna.
MY BABY_ sa va traiasca Bogdanel, sa fie sanatos si mincacisos, refacere rapida!
Legat de cezariana, a mea e mica si arata bine,ma si msic mult, dar msuchii trebuie sa se refaca si de aia e asa zisa'galam sau strat de msuchi un pci mai grosut deasupra taieturii'- eu nu ma ingrijorez decat dpa controlul de 6 saptamini, cred c as etrece pian atunci.
Mai am de dat 8 kg jos, si mi-am luat pantalonasi elastici pt burtica, sunt scurti si f. buni, string bine si ajuta!
Azi am luat pastilele de la natural health store si am fost si la medic si la clincia de lactatzie a spitalului,( mi-era frica ca treb sa mamulg sau sa ii bag formula ca e cam fomista) unde ne-au mai aratat niste trucuri cu pozitai de alaptat si ne-au evaluat, cica totul e ok cu cat ia ea si sa nu o lasa sa aiba mai mult de un somn de 4h pe zi, sa o trezesc si sa ii dau sa suga la fiecare 3h, si speram sa se scurteze perioada de alaptare, desi zic ei ca e normal totul, acolo in mai putin de o ora a luat 60 ml pe cantar, de la ambii sani ( 40 la unul cu 20 al celalalt).Deci eu mai insist cu alaptatul fara muls si alte chestii, suzeta in nici un caz.
Au zis si medicul si asistentele ca dc a pierdut doar 230 gr e normal la 6 zile de la nastere si nu e cazul si sa mai merg vineri la ei sa vedem cum sta cu greutatea si dc am mai progresat cu mincatul, asta voi face, si luni pe 30 la medic iarasi la 2 saptamini.
Va pupam si fug sa ii dau sa manince!

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput