Mamici de ianuaire-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 3
nicoleta raducu spune:
Fetelor..daca voi va faceti atitea probleme de gineri....
Aveti grija..sa nu venim noi..cele nascute mai tirziu..sa vi-i suflam pe baietii chipesi...![]()
Gio..e mortal Mario...pe bune..e un frumos...
Nu-mi place ideea ca nu o sa mai ai calculator...
Vezi si tu cum il asamblati mai repede [e cel nou...
Cata...nici cu Bia nu mi-e rusine...e o dulce..
Janina...sper ca nu ti-am facut pofta cu papa...
Ma bucur ca ne-ai dat vesti bune de la T....
Pisoi..ma bucur ca sunteti bine...
Ralu...
..sunteti niste dragute....O reglati voi si cu iritatiile...
March...
..e suspecta absenta ta...![]()
Doar nu ai nascut???
Irina...
...voi cum mai sunteti??
Maraki..
...voi?
Mira...
..tie cum iti mai este???
Alina..
..tu cum esti???Ayan??Tot cumintel???
Denisa...
Diana...
Alina.Mattei..
..tu cum mai esti???Te-ai mai linistit??
Ursulica..
..e o dulcik Raisa...Cum va descurcati acasica toti trei???
Dana_Ene..
..voi cum mai sunteti???Am vazut ce nasol a fost si la Buzau cu vremea asta...
pe toate mamicile,burticile si bebelinii...
Doamne..ma tot uit la stiri si nu-mi vine sa cred ce frig s-a abatut!!!!
De-ar trece mai repede...Aveti grija de voi....
Nicole
35+
nicoleta raducu spune:
Bee..
...din ce povestesti tu de ingerasa ta..ma vad si pe mine...![]()
Si fiica-mea cred ca va fi ca a a ta...Sunt momente..cind e mai lenesa fiica-mea..
Si-i zic:hai,da-i lui mami un sutulet...Ea..o doare-n fes..Vine tati..nici nu o atinge bine...
si zbang...
...Si cik nu stie...![]()
Deea...
...tocmai pe tine te uitasem...
Nicole
35+
Giova spune:
Numa sa nu va bateti pe fiu-mio.
Cata si asa zicea o data Irina si Denisa ca ar trebui sa ne incuscrim
asa ca....
Nico asta e, e ultima data cand raman fara comp.Numai ca joi il va aduce si pana instaleaza toate programele Clau, cred ca vineri voi intra pe forum.
Janina o astept si pe printesa ta, marco ar fi fericit cu 2
.
Deea eu am scapat rapid de burtica, acum e mai mica decat o aveam inainte de sarcina.
Anda eu m-am saturat sa put toata a lapte, inainte sa planga bebe imi tasneste laptele din sani, si curge si m-am saturat.
Asa cu sutien de alaptat sunt tot timpul curata, am absorbante pt. sani in sutien, deci nu ma patez. Stiu ca nu e prea bine, dar...
Am schimbat la cearceafuri, caci noaptea sunt plina. Acum m-am smecherit, pun prosop sub mine.
Intru mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Serj spune:
ralirali ma bag si eu sa-ti raspund, eu sunt o mamica de la martie-aprilie, dar mai am acasa un baietel. pt. iritatie la fundulet , este buna pasta cu zinc 10%, eu am folosit mult FISSAN cutia albastru inchis (poate se gaseste si acolo), si nu am avut probleme. daca folosesti altceva decat marca Pampers, este posibil sa fie si de la ei. daca nu trece, mergi la psdiatru.
sper sa-ti fi fost de ajutor.
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
monica70 spune:
Buna seara fetelor!
Sper sa pot scrie macar putin,ca deja se foieste Dia si cred ca se trezeste imediat ... de obicei tipand dupa papa!
N-am mai apucat decat sa va citesc pe fuga zilele astea!
URSULINA am vazut-o pe RAISA e superdulce si dolofana si chiar nu-mi dau seama cu cine seamana ...? Cred ca cu amandoi!
GIOVA si Marco iti seamana leit,mai ales la gurita...ce mare e si el!
Cand va fi Dienuta asa mare ...ca ea acum abia are 3550 g! Si la o proba a suptului a consumat 90 g doar,asta din amandoi sanii si de multe ori bea doar din unul si adoarme,dar adevarul e ca se trezeste mai devreme atunci. In total a luat 600 g in 18 zile (ea a iesit cu 2950 g din spital),acuma sa vedem la sfarsitul saptamanii cum stam!
Ca vad ca ai vostri consuma nu gluma!
Avem probleme cu burtica,de azi am trecut de la SAB SIMPLEX la GRIPE WATER,asteptam vreun efect!
Si eu am fost superstresata cu declaratiile si conta,cu tipetele ei,cu lipsa de somn...deja s-a trezit!
Continui mai incolo daca reusesc!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

nicoleta raducu spune:
Fetelor...nu m-ati lamurit si pe mine cum e faza cu ruptul apei...
E posibil sa-mi fi curs de dimineata...si apoi sa nu mai am nimic...???
L-am intrebat si pe medic..dar nu am inteles foarte bine..Mi-a zis sa beau lichide multe..ca se
poate reface...Si sa stau cumintica...
Voi ce stiti???
Nicole
35+
nicoleta raducu spune:
Moni...
..e o dulcik Dia ta..si nu mai fi necajita....
Are ritmul ei...si a luat binisor..nu te necaji....
Iar tu..ia las-o mai usor cu stresul contabilitatilor..ca-i transmiti si ei...
Chiar ma intrebam cum mai esti....
Aveti grija de voi...
Nicole
35+
Giova spune:
Chiar seamana Marco cu mine? La gurita stiu, mi-a zis Clau de cum l-a vazut, dar in rest nu stim cu cine seamana. zici ca e facut cu vecinul. Ba, la degete cu tati, le are lungi ca el.
Monica sa-mi zici daca are efect water gripe asta, ca il trimit pe Clau sa ia.
Marco ragaie si face basini mult mai usor de cand ii dau inainte de papa Sab Simplex. Dar asta e diferenta, caci durerile de burtica tot le are. E drept ca-l tine max. un min., si are vreo 5 reprize din astea pe zi.
Nu te mai necaji, ca a luat bine in greutate Diana. nu toti copii sunt la fel, si de obicei fetitele sunt mai slabute, mai siluete, asa ca...
Nico hai sa-ti zic eu cum a fost cu apa: cu 2 zile inainte imi tot curgea mai mult, dar eu ziceam ca elimin candida. cand colo, ala era dopul, mi-a zis la spital, dar la mine nu era gelatinos deloc, si erau bucatele mici, ca si candida.
In ziua cu pricina eram la net si am simtit iar ca curge ceva. m-am dus la wc si aceasi chestie. am facut pipi, dar a mai curs ceva. Am pus hartia si era incolora chestia. s-a repetat, adica a mai curs si mi-am dart seama ca e apa. dar nu curgea non stop. se oprea si numai cand stateam in picioare curgea. si a fost putina de tot.
cam asa a fost la mine. sper sa fi inteles ceva.
In concluzie: am pierdut apa cu 3 zile inainte.si eu nu stiam
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Giova spune:
Monica auzi ce m-am gandit: Mario oricum nu e in tara. Si marco, prieten bun cu Mario, va avea el grija de Diana in lipsa lui. Sper sa nu ma omoare Irina
.
Am vrut sa te sun, dar pana in 5 feb. pa telefoane. nu mai am minute si am un cost, ca mi-e si groaza sa verific.
Ai telefon fix?
In seara asta adio baita: am vb. cu o prietena la telefon si ai mei baieti dorm dusi (Marco pe pieptul lui tat-su').
De cand mi-am pus azi burtiera a inceput sa nu mai fie sangele maro ci spre rosu putin. Cred ca e bine, ca ma mai curat, dar noaptea nu dorm cu ea.
fetele va
, ne auzim pe vineri,cand voi avea compu. meu.
nasteri usoare pt. 
nopti si zile linisitite pt. 
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
miraklucker spune:
Nico, suntem bine, azi in sfarsit mi-am facut bagajele pentru spital, si pe cele ale bebitei, alea lea-m pus intr-o plasa in scaunul de masina sa mi lea aduca cand o scot din spital, altfel pentru bebe nu-ti trebuie nimic acolo. I-am cusut si un schimb de pat, mai trebuie sa-i fac butonierele si sa cos nasturii.
Nu mai stiu care intreba ccand vine din nou CM. La mine, la David a venit dupa 4-5 luni nu mai stiu exact, la Daria nici nu mi s-au terminat lohiile deci dupa fix 6 saptamani mi-a venit, cand inca alaptam.
Teoretic atat cat alaptezi nu vine ciclu dar nu e regula. Si... cred ca stiti si daca nu aveti ciclu poti ramane frumusel si foarte repede
din nou
.
sutien eu am purtat la inceput chiar si noaptea pentru ca laptele curgea intr-una si eram mai tot timpul uda pe pijama, asa imi puneam tampoane pentru san si era bine. In 2-3 luni se regleaza nu va mai curge atat.
Cam atat pentru azi, poze am inceput sa vad si eu de dimineata dar s-au trezit copii si am renuntat. Poate maine!!
Mira
36+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos