Mamici de ianuaire-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 2
irinadum spune:
Raluca pai a luat bine de tot in greutate Anastasia. Iar despre iritatie nu stiu ce sa iti zic ca noi nu am avut chit ca avem o mie de creme. Vezi sa nu faca o alergie de la pampers ca se intampla destul de des si ai grija sa o stergi mereu bine si sa fie uscata zona cu pricina. Lohiile si la mine se oprisera practic dar asta sigur e "musafirul" ca nu se joaca adica da cu galeata si am citit pe net ca vine intre 3 si 6 sapt de la nastere si ca se poate schimba adica sa nu mai fie cum era pana acum. Eu vreau ca inainte: putin ,repede si fara dureri
.
Giova acum ma uit pe poze.
Irina
irinadum spune:
Giova super dragutze pozelele .Mai ales aia cu ursul e frumoasa . Misto ursul, dar si baiatul si unde nu mai pui ca baiatul inca nu si-a gasit o fetita. Deci aviz amatoarelor!!!!
Cu sutienul nu te pot ajuta. Prietenii stiu de ce!!!
Irina
Giova spune:
Ralu, Irina mersi.
Ralu mie imi curge ziua maro, iar seara cativa picuri rosii.Asta e la mine, la 2 sapt. si 3 zile de la nastere.
In ce priveste iritatia nu te pot ajuta, ca la Marco i-a trecut destul de repede.
Poate e de la pampersi, are dreptate Irina.
Felicitari pt. greutate. Chiar ca a luat bine Anastacia.
Irina ai mare dreptate: Marco al meu nu si-a gasit jumatatea. Cu cine ne incuscrim? Promit sa fiu o soacra buna si moderna.![]()
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Cata
si Irina
, eu stiam ca atata timp cat alaptezi poate sa nu iti vina deloc ciclul sau poate sa iti vina la 3-6 saptamani de la nastere, depinde de organism.
Giova
, eu nu port sutien de alaptat, nici nu mi-am cumparat, imi las sanii liberi ca asa am inteles ca e mai bine, se mai scurge lapte pe tricou dar asta e. Cand plec pe undeva imi pun sutien normal si cu tampoane absorbante inauntru.
Deea
, eu azi am o saptamana fix de la operatie si nu mai simt aproape nimic, o usoara febra musculara poate dar abia o simt. Nu stiu ce sa iti zic de operatia ta, cum ii ziceam si lui Bee, du-te si vezi un dr. ca nu cred ca e bine sa ai dureri.
Nicole
, tin pumnii sa mai stea bebita la caldurica in burtica.
Janina
, pai de ce trebuie sa te muti iar?
Azi i-a cazut si lui bebe al meu buricutul, la o saptamana, m-am trezit cu el jos cand l-am dezbracat.
Acum ma duc sa pap si eu ceva ca m-a supt bebe de tot. Voua tot asa va e foame dupa ce suge bebe?
Pup toate fetele
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
LunaNoua spune:
Ralu, si bebita mea a avut bubite pe tot corpul de la sapunul din spital. Cum am adus-o acasa, am spalat-o cu sapun protex si acum nu are nici o problema de iritatii. O spal la fiecare schimbat de pampersi, tot cu sapun protex si nu s-a mai iritat de atunci. Eu am mai auzit de spalat cu ceai de musetel, dar nu am folosit.
pisoi, e culmea, ca nu operatia ma doare. Nici nu simt operatia. Am asa, intepaturi in burtik si am si burtik inca mare
. La voi s-a retras de tot? Eu am de parca sunt in luna a 5-a. Asta daca stau in picioare, ca daca stau pe intinsa pe spate, nu am burta deloc.
, Deea mamica cu ingerasa
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
Si eu port sutien in casa, caci de cate ori plange bb de foame .. eu sunt ca o fantana arteziana. Am observat si eu ca nu mai curge asa lapticul daca port sutien. Oare are asa mare influenta la debitul de laptic, caci eu nu m-am gandit la asta pana nu am citit la voi.
, Deea mamica cu ingerasa
Pozele ale mele
J G spune:
Buna seara la mamici si burtici!
Am citi discutiile despre bebei... si vin si eu cu povestile mele de gavidoasa (inca). Tocmai am fost la mirabolantul dr T, am facut echo, fata mea are deja 2950g, deci e cam maricica, sa vezi ce ma rupe la nastere! Am facut si tuseu si a durut ca naiba (a verificat bazinul... nu am inteles exact!). Am luat rezultatele de la secretie, totul ok, steril. Macar cu asta ne-am calmat.
Si a zis sa nu mai vin la el pana nu nasc, ca nu mai are ce sa-mi faca. Ce e bine e ca nu pleaca niciunde in urmatoarele saptamani.
I-am spus ca am dureri si contractii in fiecare noapte si a zis ca.. se poate intampla oricand sa nasc, desi colul e inchis. Eu sper sa mai stea o saptamana si gata, sa nasc.
Am vazut pe fetita la echo... isi sugea un deget. Am lesinat cand am vazut-o pe frumusete!
Irina ai dreptate, Marco e liber... dar pentru mine principalul candidat este Ayan. Dar mai vedem, nu?
Pisoi, nu ma mai intreba, stii cum sunt eu, una-doua trebuie sa ma mut. Sper ca macar de data asta sa stau mai mult timp intr-un loc.
Ma apuc sa fac shaorma... dei am citit ce a mancat Nico... hmm... ma mai gandesc!
J 37+
utocatalina spune:
Eu nu port sutien in casa...niciodata nu am purtat si mi-e greu acum ca si mie imi picura sinii din senin si rotesc cele 3 camasi de alaptat si le schimb la 2 zile, dar nu suport sutienul...abia il suport afara...sunt fericita ca am ajuns la nr. 3 la sutien, de la 1...sper sa si ramina asa...eu cind vad ca picura imi pun servetele pe sfircuri si se opreste...e aiurea, dar alta metoda nu am...Janina ma bucur pentru vestile tale bune...mai ai nitel si iti vezi printesa...Fetelor Bia a mincat azi la 3 ore maxim 3 ore jumate peste 100 ml..la ultima masa nu i-a ajuns..cind am pus-o pe umar sa o bat pe spate ma sugea de bluza...apoi isi sugea patura...eu nu am atita lapte sa suga non stop...nasol...cam cit o vrea sa pape?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
Giova l-am vazut pe Marco...mama, mi-ar placea asa un ginere pentru Bia!
Ce mare este! Ca un adevarat barbat!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
J G spune:
Catalina ok, daca tu te bagi la Marco il scot din schema si ma focusez pa Ayan
.
Sa vezi ce bataie imi da Alina cand o sa citeasca ce planuri am!!
J 37+