Mamici de ianuaire-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ziceati zilele trecute ca e bine sa stam fara sutien. imi puteti va rog sa imi spueti si mie de ce? Ca daca m-ar ajuta sa produc mai bine laptic m-as chinui cu ele atarnate, desi tare greu eu ca ma ating hainele si ma trec toate frisoanele.
Mireluta, pentru tine si bebe Daniel sa ii treaca colicii si fii cat mai calma pentru ca bebeii ne simt cand noi suntem agitate sunt si ei.. o spune Stan patitul, adica eu.
Bee, esti o fericita ca Ana doarme atat. Cat despre papat, ar plange ea de foame daca nu s-ar satura.
Teolinda, ce vraji ii faci lui Nicolas sa doarma noaptea 6 ore?

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Haideti ca m-ati facut curioasa cu delfinii aia. Ma duc si eu sa ii caut . Aseara al meu scotea niste sunete in somn.. dar sotul a zis ca fi-miu face ca pinguinii

Ralu pt cei aproape 2 mil trebuie copie dupa certif de nastere, buletinul tau, livretul de familie(in care mie nu mi l-a trecut pe Nicolas.... unii zic ca nu mai e valabil livretul dar habar nu am) si o negatie de la primaria sectorului unde ai inmatriculat-o pe Anastasia ca nu ai luat banii de-acolo. Astea le duci la primaria de sector. Parca asa am auzit si eu dar sincer nu m-am dus inca. Se pare ca termenul e de 6 luni, in care ne putem duce. Habar nu am.. insa pe gerul asta eu nu ies din casa cu copilul pentru nici 2 milioane pt ca nu am cu cine sa il las pe Nicolas.
Cat despre Baby Drink ai vazut ca se confirma ca fiecare copil e altfel si reactioneaza sau nu la ceea ce le tot dam noi.
Ceaiul eu il tin pe calorifer sa stea cald... Si Nicolas sughite des pt ca trage aer si nici la el lamaia nu isi mai face efectul. Uneori nici ceaiul.. si il tin in brate strans la pieptul meu si asteptam sa treaca sughitulAsta e...

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata am terminat de citit,acum sa vad ce-mi mai amintesc mai ales din ce am citit ieri...si n-am apucat sa raspund!
Pana una alta sa va mai zic ce facem!
Si ieri si azi-noapte DIANA a fost cumintica a dormit tot cate trei ore,ba chiar patru de la ora 3 la 7 azidimineata Probabail efectul Gripe Water...ca si burtica nu o mai doare decat o data - de doua ori pe zi maximum si putin!
Doar ca acum e tot mai smechera,vrea sa doarma doar la san sau in brate,cum o pun in patut,cum tipa! Daca o las 3-5 min. se linisteste singura,eventual daca o legan putin cu sacul de dormit,dar asta cand e cu mine,mai mult noaptea,ca mami se repede ca un tigru la ea s-o ia in brate sa nu planga cumva Si se linisteste,apoi cum incearca sa o puna in patutz...iar incepe!
Dar asa ii trebuie,azi i-am facut-o! Am fost cu frate-meu sa cumparam carut si am lasat-o cu mami. A papat,am pus-o in patutz,dormea...Cum am plecat s-a marait putin si mami a luat-o in brate ...si asa a stat vreo 2 ore pana m-am intors,ca daca o lasa in pace se oprea imediat si dormea bine-mersi in patutz!
Da sa vedeti ce mi-a facut!
Aseara am pus la spalat sacul de dormit si am invelit-o pe Diana intr-o paturica,am imobilizat-o cu inca una sa nu se descopere...si cand m-am trezit la ora 1 ... paturile erau imprastiate in toate directiile,ea dormea pe spate cu mainile in lateral,cu un piciorus gol afara din salopeta si supersatisfacuta Dupa ce a papat am pus-o iar la culcare,iar am invelit-o si mai bine...si dupa patru ore...aceeasi faza,doar ca statea de-a curmezisul patului si nu-si scosese piciorusul din salopeta Ce ma faceam cu ea daca nu cumparam sacul ala de dormit...nu stiu!!! Va imaginati cat da din picioare!
Iau o pauza ...

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Vai RALU ... ce vraji? Nu doarme Nicolas 6 ore noaptea inca. Aseara dupa masa de la 1:30 s-a trezit la 3:30 pt 15min sa faca basinica si sa bea 25ml ceai apoi a dormit pana la 6. Deci nu sunt nicicum 6 ore de somn.
Asta e baiul la noi ca nu dormim nici macar 3 ore legate.. maxim 2 ore chiar daca se trezeste pentru 15 min sau 30 min dupa care adoarme iar.
Dar sa te auda Dumnezeu si sa doarma si el 6 ore noaptea. Ca la cat e de barosan.. ar rezista.

Pupici Anastasiei... frumusica de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

VAi MOni ce-am ras cu dezvelitul Dianei! PAi Ana daca reuseste sa adoarma, doarme neintoarsa, nemiscata! Singura problema e ca ca scoate niste sunete........de ne speriem. Cred ca seamana cu ta-su! Si eu si Radu, dormim taaare linistiti, nemiscati, in schimb Radu sforaie si scoate si el niste sunete.....mama mama. Cu mine seamana doar la faptul ca nu stie sa adoarma deloc. Fug s-o mai hramsesc poate, poate.

Mergi la inceput

MONI ... belea faza cu dezvelitul.[:)))] Defapt e cam de jale.. ca daca nu ai sacul trebuie sa o pazesti asta daca nu te va trezi ea pana la urma, de jale cand i-o ajunge frigul la piciorusul ala nabadaios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hai ca am prins si eu 1 ora de somn...mindra doarme si eu numar orele pina vine mama...mai sunt 2 ore...Bee am retinut si intrebarea ta cu coloanaCit priveste alimentatia noastra nu stiu ce sa mai zic, ca si eu vad ca desi maninc numai ce-mi zice mama, tot degeaba...basca ca dupa ce-mi gateste o mincare si ii zic ca Bia a plins si a avut colici imi zice sa nu o mai maninc...dar despre cartof este probata treaba..de cite ori am papat piureu sau copt a facut moale...cica fermenteaza sau eu stiu ce-o mai avea???!!! Ralu si eu ceaiul i-l dau la temp. camerii!Eu stau fara sutien ca nu le suport in casa...stiu ca asta presupune sa am servetelele la indemina cind imi curge pieptul, dar bine ca am 3 camasi ca la 2 zile le-am si schimbat!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Revin...
Atatea vreau sa va spun...numai sa-mi aduc aminte!

In primul rand cu mancarea...eu am mancat printre altele : carnati,piure (asta ce are ca n-am intles???),castraveti murati ,suc de lamaie,mandarine,ciuperci cu usturoi ,mazare (a facut mami pentru sotul meu si socru ...si mi-a fost pofta...),de cateva zile beau cate o cafea pe zi (daca trebuie sa fac conta asta e scuza!),plus ca am mai papat cate un pic de cioco(...chiar acum am topit un mos Craciun de cioco ramas ratacit pe aici - ca nu-mi mai cumpara nimeni!) Cat despre prajituri,fursecuri,napolitane bag la greu ca tot timpul mi-e foame! In schimb,beau doar apa (azi am tras si cateva guri de Pepsi - ca n-am apucat sa beau cafea),doua cani de lapte,dimineata si seara,ceai deloc,ca nu-i genul meu
Chiar cred ca e cam aiurea cu regimul ... Doar cand am mancat usturoi...parca a supt ceva mai putin,sau mi s-a parut.
Si asa mi-e pofta sa beau niste ... vin Dar ciuciu!

Ce sa mai zic?
Lapte este...nu ne trebuie nici Galactogil,nici bere deocamdata!

Vergeturi nici urma,mai am un strop de burtica (n-am folosit burtiera)dar intra in pantalonii mei normali de iarna,care sunt cam mulati acum pe fund si chiar si pe coapse !!! Mami a zis ca sa nu mai slabesc ca acum arat foarte bine cu fund mare (de vadana cum zicea sotul cand ne-am cunoscut ...acum iar e asa!) si cu burtica
Am tot 60 de kg,vad ca s-a stabilizat! Dar trebuie sa dau jos din aripioare,un pic din burtica si eventual la talie...dar nu-i obligatoriu...am 70 cm in loc de 62 cm cum aveam. Avem timp! Daca incep iar cu o ciocolata pe zi,in doua saptamani s-a dus tot! Ca atunci nu mai am pofta de alte dulciuri gen prajituri,napolitane etc. si precis cu astea am reusit sa ma ingras si in sarcina,ca nu prea consumam.

De puhoiul de hemoroizi am scapat,i-am tratat mai mult cu indiferenta,chiar la inceput am mai pus niste crema Hemorzon,cand imi aduceam aminte si cand aveam timp
ANA sper sa scapi si tu iute de ei!
Cat despre taietura,doar prima saptamana m-a jenat,acum am uitat de ea. Nici nu stiu ce-i acolo jos,ca eu cu oglinda n-am vazut nimic doar cu degetul simteam niste galme...

CATA faina treaba cu kk si noi am mai patit cand cu termometrul...ma mai imprastie pe el si pe maini,dar am fost pe faza.
Cat despre cazutul parului nici mie nu-mi cade,cred si eu ca de la cte multivitamine am luat si acum mai iau ELEVIT! La maica-mea i-a cazut en-gros dupa nastere,dar pe vremea aia nu stiau ei de multivitamine...se hranea cu Eugenia toata ziua

BEE ce bine ca poti dormi noaptea...chiar daca ziua ai show!
Tu parca ziceai de pozitii de alaptat! Mie mi-au explicat trei asistente,fiecare alt stil Pe ala culcat l-am folosit primele doua saptamani si acum ...noaptea (m-am mai trezit adormita dupa o ora ...si eu si ea ). La pozitia stand in ma doare bratul si trebuie sa-l sprijin pe o perna...ia la cea stand in picioare...n-am apelat ca abia o tin in brate 3-5 min. si obosesc...dar sa mai si alaptez!Bine ca macar e usoara deocamdata!

TEOLINDA cat ai dat pe umidificator? Eu am pus ceai de musetel pe calorifer in loc de apa...
Si zici ca Nicolas face ca un pinguin? Ca Diana face ca o pisicuta cateodata : ueeeee ...miauu.....ueeee...miauu

MIRELA nu mai fi necajita,lasa ca se face Daniel mare! Oricum a crescut! Si mie mi se pare ca seamana cu Angelo al lui Maraki!
La noi kk e ok,aproape dupa fiecare supt si e galben,mai mult sau mai putin lichid si cu bobite (de susan...?)

Alina bine ca mai intri si tu,e tare frumusel Ayan!!!

A sosit sotul cu provizii...o punga cu un kg de napolitane
Si s-a dus sa vada ce face Diana ... acum si-a dat jos caciulita in somn...

Incerc sa vad si ultimele poze,cred ca Denisa a zis ca pune,parca!
Mai iau o pauza si daca apuc mai intru seara asta!

Pa si pupici si gravidutelor ca nu prea mai apucam sa le raspundem...Daniela ...iar ti-a picat net-ul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Apuc si eu sa intru pe net ca ieri nici o sansa, nu mi-a mers netul si pace.
Deea, mie mi s-a retras burtica aproape de tot, a mai ramas putina dar astea sunt sunculitele mele si trebuie sa le dau jos cu sport ca altfel nici o sansa. Naspa ca am facut cezariana ca nu pot sa ma apuc prea curand, dar o sa imi iau o centura de aia si poate mai dau jos burtica.
Apropo de centura, Alina, tu de unde ai luat braul ala cu balene? Cand zic balene io ma gandesc la balene de alea adica mamifere
Giova, pai nu stiam ca ai atata lapte, pai eu nici nu ma compar, atunci te inteleg ca porti tampoane si sutien de alaptat, si eu as face la fel. Eu tot sper sa am si eu mai mult laptic, nu e vorba, ce am ii ajunge lui bebe dar beau la greu ceai de anason, chimen si fenicul.
Tanti, nu te stresa atata cu bebele, ca te vei descurca tu cu sotul tau, si eu cu sotul suntem doar noi doi, si ne descurcam cu bebe super, fara sa avem experienta in domeniu. Astea vin de la sine, e instinctul care actioneaza.
Apropo de Water Gripe, eu sunt super multumita de siropelul asta, la noi functioneaza, nu luam in fiecare zi, doar cand e nevoie dar bebe se calmeaza dupa ce ii dam.
Nicole, bine ca e ok cu lichidul, ai grija de tine si de bebita.
Restul fetelor, ma apuc sa citesc din urma, ca inca nu am apucat sa citesc tot.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

CATA hai ca mi-am amintit ce sa o mai intrebi pe mama ta! Daca mai are nervi si de noi...
In primul rand cu greutatea! Diana s-a nacut ca Bia cu 3200,a scazut la 2950 si la trei saptamani avea 3550 g ,deci pusese 600 g in 18 zile,dar doar 350 g peste cu cat s-a nascut! Mie mi-a zis doctorita ca trebuie sa puna minimum 500 g peste greuatatea de la nastere,in prima luna. Mama ta ce zice? Ca noi suntem cam la limita de jos in cazul asta!
Si tot legat de asta,cand am cantarit-o inainte si dupa supt a consumat cam 90 g dar ea da afara laptic,aproape la jumatate din mese si a dat si putin lapte branzit...de cateva ori. Care e cauza?
Aoleu ca s-a trezit...!
Ohooo! Vine imediat lactobarul, DIANA!!!!!

Mergi la inceput