Mamici de ianuaire-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 12
RalucaN spune:
Buna ziua la mamici si la burtici!
Dragele mele am intrat la voi sa va fac un anunt:
Azi, la 11.10, alina.mattei a adus-o pe lume pe bebelusha Carla Maria, natural cu epidurala, 3,870 kg, 52 cm, la Elias. Bine ai venit pe lume Carla Maria, sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa!
Va pup fetelor si sa va traiasca bebeii, iar pt. burtici nastere usoara!
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza
irinadum spune:
Uraaaaaaaaaaaaa a mai aparut o grasuna. Alina sa iti traiasca Carla si sa aveti parte numai de bucurii si sanatate multa.
Irina
utocatalina spune:
Alina Mattei felicitari...chiar ca-i grasa Carla
..sper ca ai nascut usor! Refacere rapida, multa sanatate pentru amindoua si laptic din belsug!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Bee spune:
Fetele, mi-e tare mila de voi mamicile care aveti ture de noapte! Fii-mea e exclusiv diurna! De cand s-a nascut n-a pierdut nici o noapte de somn! Acum m-am decis s-o las sa doarma si 6 ore daca s-a chinuit peste zi. N-am ce sa-i fac. Noaptea ea simte nevoia sa doarma. Si la asta seamana cu ta-su: nu-i chip s-o scol. IN schimb ziua.........distractia e in toi! Azi de la 10 a dormit o ora! Si acum sta in pat, dar astept "sirena"
Cata, s-o intrebi pe mama ta daca are ceva ca noi o adormim in pozitia de ragait! Adica cumva la verticala, cu capul pe umarul meu sau al sotului. Asa-i place ei! Dar ma bate un gand sa nu fie nociv pt coloana. Cat despre kk si consistenta lui, poate mama ta o fi pediatru, dar poate exagereaza! Fata mea face kk moale, dar nu cred sa fie problema. SA vezi ca soacra mea e asistenta pediatra, dar imi trimite sarmale cu ardei iute, ciorba acra si castraveti murati!
. EU am vazut ca aceste colici nu prea tin cont de regimul meu! Asa ca sambata si duminica, am gustat si putin carnat si putina varza murata, prajituri nu mai spun. SI fata n-a avut absolut nimic. Plus ca eu mananc piure! Ce sa aiba? Sau clatite cu dulceata? Pai sunt numai bune si usoare! E drept ca si eu m-am acrit de branza la micul dejun, supa la pranz, branza seara. Iar carnea imi face greata! Totul cu moderatie, asa ma consolez, desi decat sa mananc ceva ce i-ar face rau, mai bine......
Teolinda, Casa ALba si DJ VAsile!
. Noi Casa IAncului, restaurant micutz micutz si DJ care-o fi. Si eu sunt trista ca sotzul meu nu prea baga in seama faptul ca pt mine e prima casatorie si deci nunta (si sper ultima) si nu prea se agita! Invitatii n-am facut, aranjat, cred ca nici nu facem, Biserica, sa speram ca o rezolva ai mei azi. Aaaa si stai calma, nu ma compatimi cu alaptatul. Merge destul de bine! Nu mai sugem cu orele ca la inceput! Maxim 30 de minute! Imi dau seama rapid daca ia sau nu ce tb! SI daca se misca greu, stam mai mult. Rar mi s-a intamplat sa raman fara resurse si asta doar daca ma sugea la 2 ore. Completare nu cred ca e cazul sa ii dau, ca eu zic de cresterea in greutate ca e la limita, dar totusi ok. N-am ce sa fac daca e ea lenesa! Suge rar si nu am cum sa-i schimb programul fiindca refuza efectiv sa suga! DE 5 ori in 24 de ore. Pediatra mi-a spus ca fiecare e cu ritmul lui.
Felicitari Alina Mattei! SA fiti amandoua sanatoase si voioase!
Bee si Ana Teodora
teolinda spune:
Fetelor nu o sa va vina a crede ce ni s-a intamplat.
S-a trezit pana la urma Nicolas si cand m-am dus sa il ridic din patut(doarme pe burtica) ... simt umed. Hopa ... cata pipilicu... zic eu. Cand l-am intors era ditai cacalicuuul.Uraaa
.
Ce sa mai... ud si cacat pana la gat ... pe burta de data asta. Ca tocmai povesteam cum s-a cacalit pe spate, mai devreme.
F. cumintel a stat sa il schimb sa il spal ... etc. Si lenjeria abia schimbata ieri plina ca caca ud... noroc ca sub cearsaf am niste aleze absorbante si nu s-a dus pisulicu cacalicu in saltea
.
Apoi a mancat hamesit ca deh golise burtica. I-am facut si proba suptului si a luat 110gr. Acum sta cumintel ... sa adoarma ca l-a epuizat ce a facut mai devreme.
Fug sa bag la spalat ce am facut harcea -parcea ca au stat la inmuiat cu Dermalin si au iesit petele galbene de kaki.
ALINA.MATEI felicitari sa creasca mare printzesa si tu sa te refaci repede sa ai laptic si rabdare cu bebelina pana se adapteaza .
BEE imi pare rau ca sotul tau nu mai are acelasi elan... macar pentru tine sa fie si el mai implicat mai ales ca i-ai facut o printzesuca si ca nu te poti ocupa tu de ceea ce trebuie.
Sotul meu s-a agitat inca dinainte de a se naste Nicolas ... ca deh doar e primul copil... asa cum si l-a dorit dupa care este topit si mi-a dat unda verde sa fac cum vreau eu cu invitatiile si baloanele. El a fost la restaurant, la discutat apoi cu DJ-ul si s-a apucat deja sa cumpere bauturile pentru open-bar.
IRINA eu ii dau lui Nicolas ceai de musetel de la Milupa si ceai Hipp care are in combinatie anason, fenicul etc.... Baby Drink-ul zis de colici mi l-a constipat ca are prea multa menta.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
FELICITARI PENTRU PRINTESA ALINA MATEI!!!
Hai ca incerc sa citesc din urma si apoi sa va mai scriu! Acum am culcat-o pe Diana,sper sa nu ma intrerupa cineva!
Si apropo DENISA ...merge telefonul fix in sfarsit!

Revin ...
MONI si
DIANA (01.01.2006)

mirela10 spune:
ALINAMATEI,FELICITARI,AI SCAPAT!!!!SA-TI TRAIASCA GRASUNICA SI SA VA BUCURATI DE EA!
CATA,super faza cu kakutzul![]()
BEE,care e treaba cu piureul si branza??eu am mancat sarmale pe vremea cand nu avea colici,de fapt am mancat de toate,cu moderatie si nu avea nik.dar acum colicile isi fac de cap indiferent ce mancam noi.si mai e o treaba cu citricile(eu am mancat de la inceput)noi sa nu mancam,dar la bebe se da zeama de lamaie sau suc de portocale!?
MARAKI,ce face puiul mic?
eu ma gandesc ca are probleme cu burtica acum,din cauza laptelui care l-am descongelat la temperatura camerei in 9ORE,CA O MAMA "desteapta"
am luat notite despre datul picaturilor,cred ca o sa-i cresc si u doza,si IRINA,chiar am notat ce tre sa spun la medic,ca sigur uit,iar pe iulian nu ma pot baza,ca -l scol din somn sa ne duca
despre cm,nici mie nu mi-a venit,dar imi apar cosi(la bebe nu mai zic),oricum luni ma duc la control la obstetrician.am observat cu oglinjoara ca orificiul uretrei a ramas tare inflamat si cu sange ca o rana(mi-e tare frica de vreo infectie).
azi facem 5saptamani
mirelutza si bebe
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
monica70 spune:
IRINA 

Nu mai poooot! Trebuie sa incerc si eu faza cu pitzigaiatii aia de delfini neaparat1!!!
Hai ca am inceput bine cu lectura
Sa continui...
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Razi tu razi Monica da la un momend dat nu mai stiam care chitaie :Mario sau constipatul de delfin. A fost tare sa o bagi pe aia de 30 de minute sa vezi si tu ca ai impresia ca esti la concert de care se screme mmai tare.
Pupici lui Di
Irina
ralirali spune:
Alina Matei, felicitari pentru grasunica! Sa fisti sanatoase si vesele.
Fetele, am reusit sa amelioram iritatia. Ieri nu am mai rezistat si l-am sunat pe medic. O spal cu sapun hipoalergenic de la Avene, am dat 250000 pe el, dar isi merita banii si o dau cu nidoflor si azi e muuuuuult mai bine. In plus o las mai mult cu funduletul ala aer si ii place la nebunie. Ieri a facut un adevarat spectatcol de joaca vreo ora cat am lasat-o in patut sa se aereze
.Eu sunt cam zombie azi pentru ca mandruta mea a papat de aseara de la 12 pana azi la 12 tot la 2 ore pentru ca iarasi adormea la papa si nu sugea prea mult, iar acum recupereaza cu somnul, dar o chinuie colicii. Si culmea...eu nu pot dormi.
Irina, esti mortala cu delfinii...o sa incerc si eu faza.
Teolinda, la mine baby drink-ul chiar o ajuta sa faca kk si eu ii mai dau de la milupa ceai de fenicul. Fetelor, voi cum datri ceaiul la bebei? Eu i-l dau la temperatura camerei si ii merge foarte bine..trebuie sa il am mereu pregatit ca sughite foarte des si lamaia nu isi mai face nici un efect.
Am mai intrebat eu mai demult...aveti idee ce trebuie sa facem pentru a primi cei 2 milioane de la stat pentru nastere?
Pupici
Ralu, cea mai fericita mamica
si
minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul