Mamici de ianuaire-februarie 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 14
teolinda spune:
Lactobarul, MONI?
Dar vad ca nu te incurci cu meniurile si-acum. Baga.. baga daca zici ca e OK ca eu degeaba o tin pe iaurturi, compoturi, supe si alte porcarii de regim.Poate daca as mai baga cate o parcarioara s-ar kk si fi-miu.
Umidificatorul l-am comandat de pe net si am dat 2,9mil lei.
Fug ca se matzaie pisoiul meu.
In somn face ca pinguinul si cand se trezeste se miertzaie ca un pisoi.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
J G spune:
Aoleu fetelor... ma mananca rau de tot.... am dat cu tot ce aveam prin casa si nimic, imi vine sa-mi rup pielea cu unghiile...

J 38+
Denisam spune:
Buna mamici si burtici,
multumim de aprecieri referitoare lapoze.
Irina- pupicei si Emma are deocamdata forma ochilor si culoarea parului de la mine dar eu cred ca i se deshide, sa vedem,macar de i-ar ramane ochii albastrii![]()
Teolinda- ce zice Nicholas de Emma, o petzeste?
pupicei si voua!
Monica
- eu am 61 de kg, dar vreau inapoi la 53-54, sa vedem ca dc ma tine mama pe mincare asa de buna, nu stiu cum scap de inca 8kg![]()
Bee
- da am facut ieri curat cu aspiratorul in 5 camere la 7 zile de la operatzie si azi vreau sa fac baile, am si condus, is inapoi la energia care o aveam, mai putin seara cand ma ia oboseala.
Deci mie de 2zile, cu cezariana, nu mai imi curg lohiile, deci nu am singe si nu cred sa revina , decat poate ceva roz! Mergi la medic si vezi dc nu treb vitamina k sa iei!
Emma a fost destul de cuminte aseara,adica adormit la 10.30pm, sculat la 1.45, mincat sin si un bibe - de 45ml(m-ammuls ziua de la un san de unde am mai mult), si dormit pina la 6.30, acuma continuam programul, ziua mincat la 3h ca noaptea sa doarma mai mult.
Cuscra- ma bucur ca ne-am conversat, ce este cu Dana Ene, Diana, Bombonica ?
Daniela, Astery si restul burticilor va pupacim!
Restul mamicilor-numai bine si pupicei!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
dana_ene spune:
Felicitari, ALINA ! Sa va traiasca papusica!
Denisa, aici sunt.... inca gravida ãpupî!
E superba Emma... absolut superba !
In sfarsit am calculator nou ... YUPIIII... dar nu prea pot sta in scaun din cauza durerilor si a contractiilor.
Imi doresc enorm sa rezist pana pe 1 februarie cand sunt programata la un nou control.
Dupa aceea, vom stabili cu doctorul cand sa ma internez ca sa ma opereze.
Ma bucur ca toti bebeii din grup sunt bine, sanatosi si ca v-ati intrat pe deplin in rolurile de mamici.
Nu-i asa ca ati si uitat de perioada de sarcina ?
Fericitelor !
Va pup
pe toate, va doresc tot binele din lume si o sa va tin la curent cu starea mea.
Numai bine tuturor mamicilor, bebeilor si burticilor !
Daniela
(37+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
asteryaro spune:
Pupici tuturor!
Ieri aveam colul copt si dschis, deci in orice moment poate sa inceapa distractia. Rezist cu greu. Respir cu mare greutate. In rest bine.
Metoda contraceptiva: PHARMATEX ovule si/sau gel. Am folosit ovule. Foarte foarte bune, nu au contraindicatii, nu genereaza infertilitate. Se aplica inainte de hatza-hatza cu cateva minute. Dupa, se spala locul doar cu apa pura. Sapunul/gelul intim ar diminua efectul contraceptiv (desi la mine n-a tinut, m-a spalat cu gel si tot nu ramaneam...). Pilulele antic-conceptionale sunt cu dus-intors... efecte secundare cu carul... la fumatoare nu se permit, etc. Intrebati-va ginecologii. Succes!
Cristina
38w
Razvan
Mai avem putin...
http://community.webshots.com/user/astery100
teolinda spune:
Pupicei Dana si Astery. Nu-mi vine sa cred... mai aveti atat de putin si voi... Abia astept sa vb toate despre bebici. Aveti grija de voi pana atunci.
Janina.. putintica rabdare.. si scapi . Hai ca mai ai putin ... ai trecut tu prin altele mai grele.
Denisa pupicei si tie harnicuta
si Emmei care vad ca este o cuminte. Te asteptam cu sfaturi ... ca vad ca voi primiti din belsug acolo. Nu stiu ce sa zic cu petitul... nu vreau sa ma paruiesc cu Maraki si nici Nicolas sa faca schimb de colici cu Angelos
.Oricum ramane valabila discutia...
Va pupic.. poate mai revin ca acum fug sa vad ce face mancarica pe foc.
teolinda spune:
Fetelor ati vazut ca au inceput sa apara mamicile cu fetite la seria martie-aprilie?
Imi aduc aminte cum a inceput si la noi... cu Ioana si nici prin cap nu imi trecea ca eu voi fi a doua
. Ma trec fiorii.
Mare liniste pe-aici.
Cred ca pana maine dim nu se deschide nici un capitol in ritmul asta.