Miresele anului 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
fetelor pana anul trecut la sfantul gheorghe la iesirea din pasaj pe partea cu cocorul era un magazin micut pe colt cu rochii de mireasa mortale.
de fiecare data cand ma uitam la rochite acelea mi se pareau cele mai cool.
Din vara in locul magazinului cu rochite de mireasa este unul de pantofi, aveti idee ale carei case/marca apartinerau acele rochite
ma duc in weekend dupa rochita si n-as vrea ulterior sa le redescopar pe cele mai sus mentionate
Stiu magazinul, dar habar n-am ce firma era...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Mai Razuco mama, 3 preoti mi se par ..o ceata! Parerea mea sa nu accepti sa-ti miorlaie toti, ca sigur nu se multumesc cu cate un bulion de caciula "preasfintita"....Si uite asa ajungi la pretul de la Sf Spiridon, si altele...
Pai cred ca aia sunt mai mult de forma.. preotul paroh cununa, practic. Nu stiu, v-am cerut si eu parerea, ramane sa vb si cu nasii, k ei vor decide cat dau... da' sa nu le dea prea mult !
jesia, sambata nu pot eu, k e posibil sa mergem la nasi... e ziua nasului. Iar ! Si a maica-sii... eu am zis in cursul saptamanii... sau lasam pe sambata hailalta... dar atunci am inteles eu bine e si targ ? deci tb sa facem cumva sa ajungem si la targ si pe Lipcani... lasam targu' pt duminica ?
kateryna, ma sperie ca nu tin minte sa ma fi durut vreodata... ieri aveam impresia k dak ma atinge cineva, ma sparg. si... am febra doar pe obraji. cam asa arat cand ajung acasa bag crema d-aia ca ploaia de vara la greu...
Raza de soare
dianette spune:
Neatza fetili! Mi-am pus si eu glow la nume si probez sa vad cum a iesit.
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by jesia
raza intrebare: de ce iti iei asa de devreme rochita?
Pt k din martie-aprilie sar preturile in aer ! si pt k am banii acum si k orice femeie, tb sa-i cheltui, k ma manank degetele... si pt k vreau eu s-o am acolo, acasa... langa mine, sa ma uit la ea de cinspe mii de ori pe zi... si nu e devreme ! uiti k nunta e pe 3 iunie ? k dak ma iau dupa calendarele alea cum sa organizezi nunta, sunt chiar intarziata...
Raza de soare
jesia spune:
Si as mai avea si eu o nelamurire ce tre` sa cumpar eu si ce tre` sa cumpere nasii...stiu ca trebui sa plateasca biserica dar restul cum se impart????????
karamel spune:
fetele,
in afara de cele doua targuri deja anuntate - 3-5 februrie (romexpo) si 10-12 februarie (sofitel), mai sunt si alte targuri de nunti de-a lungul anului, din cate stiti voi?
saru' mana
tigrutz spune:
Buna dimineata fetelor! Hai ca parca s-a mai domolit frigul de afara sau cel putin nu mai bate vantul in halul ala.
Jesia, din cate stiu eu, nasii platesc biserica si lumanarile, acum depinde si de fiecare, ce relatie aveti cu nasii si cum va "intelegeti" la cheltuieli.
Karamel, eu am fost zilele trecute la Alb si Negru si o vanzatoare mi-a spus ca anul asta toate targurile vor fi in februarie si ca cel de la Marriot va fi organizat in 2 etape, iar cel cu vanzare va fi la Sala Palatului. Acum daca ea nu m-a informat corect, spun si eu aceeasi minciunica
Raza, sa stii ca si eu ma gandeam la rochita, ca poate ar fi bine s-o cumpar de acum, numai ca la mine marea problema este alta: trebuie neaparat sa slabesc!!! Tare mi-e teama ca daca nu se intampla asta, n-am sa-mi gasesc rochie de mireasa si chiar daca se intampla o minune, nu vreau sa arat ca un balon
Fie-va mila de mie si dati-mi si mie un regim pe care l-ati incercat si care a dat rezultate, pls
krelia spune:
quote:
Originally posted by karamel
fetele,
in afara de cele doua targuri deja anuntate - 3-5 februrie (romexpo) si 10-12 februarie (sofitel), mai sunt si alte targuri de nunti de-a lungul anului, din cate stiti voi?
saru' mana
a enshpea mia oara....(fara a ma supara)...... mai e si la Marriott, in perioada 17-19 februarie...grija! - va fi imaprtit in doua...rokiile si briz-brizurile la Casa Poporului...si restul acatarilor (probabil firmele si agentiile) raman la Marriott.
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
NicoletaB spune:
referitor la slabit si eu vreau sa mai dau jos vreo 10-15
am reusit sa dau 10Kg slabind cate 2-3kg pe saptamana astfel: 1 zi citrice (portocale) 1 zi mancat cu bun simt si tot asa, iar in weekend porcindu-ma de fiecare data plus in fiecare seara beam cam 1 l ceai antiadipos pt ca dimineata sa fiu "usurica" si chiar eram cand ma suiam pe cantar, caci numai dimineta o fac cu toate cele "rezolvate"