Miresele anului 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
dianette spune:
ce inseamna "cu bun simt" , "in weekend porcindu-ma" si ce e ceaiul ala antiadipos? De unde se ia?
quote:
Originally posted by NicoletaB
referitor la slabit si eu vreau sa mai dau jos vreo 10-15
am reusit sa dau 10Kg slabind cate 2-3kg pe saptamana astfel: 1 zi citrice (portocale) 1 zi mancat cu bun simt si tot asa, iar in weekend porcindu-ma de fiecare data plus in fiecare seara beam cam 1 l ceai antiadipos pt ca dimineata sa fiu "usurica" si chiar eram cand ma suiam pe cantar, caci numai dimineta o fac cu toate cele "rezolvate"
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
krelia spune:
Fratilor, am incercat si eu cu ceai antiadipos....in tineretile mele..da' pa cuvantu' mieu...faceam carare pan' la visheu....tre sa ai stomac da fier, mancatzash...sa rezishti...ah...si cel mai important...sa stai acasa!!!...ca te-apuca niste cufureli pe la ora pranzului...de-ti vine sa-ti muti biroul in locu' cu pricina...zau....ca sa nu mai zic...ca pe la ora 2-3 dimienatza eram zombie...si stateam..si stateam...si stateam...pana pe la 30 de minute...in "sedinta"...asa ca...mai bine ma lipsesc....daor in cazuri de extrema urgenta..cand sunt super constipata..balonata ...si kiar nu mai pot..atunci da...mai iau din asta..ca intr-adevar...dupa aia...esti usoara de n-ai aer...da' simti si-un gol in stomac....si-n alta parte...
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Raza, sa stii ca si eu ma gandeam la rochita, ca poate ar fi bine s-o cumpar de acum, numai ca la mine marea problema este alta: trebuie neaparat sa slabesc!!! Tare mi-e teama ca daca nu se intampla asta, n-am sa-mi gasesc rochie de mireasa si chiar daca se intampla o minune, nu vreau sa arat ca un balon
Fie-va mila de mie si dati-mi si mie un regim pe care l-ati incercat si care a dat rezultate, pls
Eu, ca sa ma simt excelent, as vrea sa dau jos cam 5 kg... si nu-i greu, k am timp... dar tb sa ma abtin sa ma "mielesc" prea mult. Ce sa fac, adopt si eu expresii mai...
Fetili mai vechi, voi mai stiti pe unde am pus dieta aia, ca sa ajutam fata... 7 kg / 7 zile, aia cu care se chinuia ralnied, parca... si nici n-a spus cum a iesit..
Si mai e cineva care tb sa spuna cum i-a iesit puiul pe sticla... Au, voi credeti c-am uitat ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
Krelia, tu parca trebuia sa mergi la o proba de rochita ?
Raza de soare
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by ooana
Neata fetelor!
Si eu sunt de acord cu voi...Krelia, Dya ...noi aici suntem poate cele mai active iar faptul ca scriem foiletoane nu inseamna ca postarile noastre nu trebuie contorizate...orice postare e la fel doar ca o scrii aici sau in alta parte si asta nu ar trebui sa faca diferenta!
Nu vrem sa suparam moderatorii...nu urmarim numarul de postari...ideea e de corectitudine!
Si eu sunt de acord cu voi.
10+
POZE
Tanti Freia, vezi ca noi miresicile o cam punem de o greva. De ce esti rea si nu ne lasi sa avem "stelute mii si mii" . Hai, fi fata buna, ca doar esti miresica de a noastra
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
alishaa spune:
Razuca, tare tare harnicuta esti matale!!! Ma bucur sa aud ca ti-ai gasit rochita mult visata!!!
Eu nu am timp si nici energie (pe frigul asta) sa umblu dupa rochita!! Si totusi mie mi se pare prea devreme, dar daca tu spui ca sar preturile prin aprilie, martie, atunci ai luat decizia inteleapta!! Luna viitoare incep si eu cautarile!! Sper numai sa se inmoaie gerul!!!
Kateryna, parca tu ziceai ceva de o cafeluta!!! Off, la noi nu merge aparatul de cafea si asa as bea unaaaa ...... Poate bei tu una si pt mine !!Sau daca nu mai vrei cafea, poate bei o ciocolata calda!!! Orice, dar cald sa fie!! Azi am inghetat in tramvai!! Era receeeeeee scaunul ala!!!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Razucel, tocmai ma uit pe o reclama a firmei "tale" intr-o revista de profil ... ah, si am uitat sa-ti spun...cunoastem caracteru'...da' produsele...zau daca le cunosc.....oricum...furnizorii sunt la fel de...putin cunoscuti...si...daca-ti mai zic sa le transmiti sa mai actualizeze si site-ul ...ca sunt acolo niste informatii demult apuse....cre' ca mi-o iau si eu...nu numai tu
dulce, scumpa!
Si baga CV la greu pe unde poti...apropos...vrei acelasi profil...sau te gandesti la reprofilare?
Pai, eu si agricultura n-avem nica in comun. Produsele, sunt aceleasi, dar cu alte nume... furnizorii... elvetieni, indieni, nemti... ma, firma n-a castigat degeaba premiul 1 prin topul firmelor... nu conteaza cand... si la actualizarea site-ului am lucrat si io.. prin august, parca... adik eu am scris pe A4 si altcineva a bagat virtual... si nu zic nimic ! ca tin la tine...
Si-n alta ordine de idei, si eu sunt de acord, dar nu cu greva, k eu mor daca nu intru o zi pe forum.
Raza de soare
Rallu spune:
Krelia...mortala fusasi
Prca m-ai descris pe mine.
Subsemnata a trebuit la un moment dat in viata ei sa faca eforturi considerabile sa dea jos 20 kg de sunci.
Eram la intalnire cu boy-friendul de pe vremea asheea, la restaurant, gatita nevoie mare...da' in prealabil servisem un ceai din ala...de te kk pe matale.
Si la un moment dat....mamaaa...simt vulcanul in actiune...o tai la baie....O ORA a stat baiatul ala singur la masa.
Mi-era ca a plecat pana am reusit eu sa bag matzele inapoi (cred ca imi iesisera si alea :))))
Culmea ca s-a mai intalnit cu mine si dupa asta (n-am inteles niciodata de ce)
Acum trebuie sa dau iara jos...da' numa 5 ca atata am pus din alea 20 date acum 10 ani.
O sa apelez tot la ceiucul cu pricina si la o plosca :)))
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ciciep spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
[Si mai e cineva care tb sa spuna cum i-a iesit puiul pe sticla... Au, voi credeti c-am uitat ?
Raza de soare
Mea culpa! am uitat sa va povestesc cu puiu' pe sticla...deh, batranetile astea...ramolisment...
Deci (incep cu "deci", tot semn de batranete), puiul nu l-am facut in seara de Ajun ca mi-a zis omuletzu' sa tinem post. Dar, mi-am luat revansa pe marti sau miercuri, nu mai stiu sigur si a iesit SUPEEER...i-am si povestit si lui de unde am aflat reteta si v-a laudat si el.. asa ca multzam mult Raza
NicoletaB spune:
krelia am ras cu lacrimi
rade prostu' de ce isi aduce aminte, ca zau ca mai nimerit cu descrierea, dar eu il beau seara cand ajung acasa, chit ca fac pauza de somn pe la 2;3 noaptea, dar zic ca merita
referitor la "bun simt" putin din toate pana la ora 17
"porceste" ciorbe, sarmale, KFC, inghetata pe care si-n asemenea vremuri o mai devorez la vreun film