Miresele anului 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mai Razuco mama, 3 preoti mi se par ..o ceata! Parerea mea sa nu accepti sa-ti miorlaie toti, ca sigur nu se multumesc cu cate un bulion de caciula "preasfintita"....Si uite asa ajungi la pretul de la Sf Spiridon, si altele...

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Razucel, tocmai ma uit pe o reclama a firmei "tale" intr-o revista de profil ... ah, si am uitat sa-ti spun...cunoastem caracteru'...da' produsele...zau daca le cunosc.....oricum...furnizorii sunt la fel de...putin cunoscuti...si...daca-ti mai zic sa le transmiti sa mai actualizeze si site-ul ...ca sunt acolo niste informatii demult apuse....cre' ca mi-o iau si eu...nu numai tu
dulce, scumpa!
Si baga CV la greu pe unde poti...apropos...vrei acelasi profil...sau te gandesti la reprofilare?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by krelia
[Dya, mah...noi suntem minti pereche zau.......
Corect....ceea ce insemana ca nu sunt singura care a gandit asa..., inclusiv Gio (si cred ca toate fetele) ...

My point exactly! Vorbim atat de mult pentru ca ne intelegem bine, suntem pe aceeasi lungime de unda, uneori gandim la fel. De cate ori n-ati citi postarea cuiva si v-ati gandit: exact asa as fi spus si eu!! Comunicam, nu facem intrecere de stelute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata fetelor!

Si eu sunt de acord cu voi...Krelia, Dya ...noi aici suntem poate cele mai active iar faptul ca scriem foiletoane nu inseamna ca postarile noastre nu trebuie contorizate...orice postare e la fel doar ca o scrii aici sau in alta parte si asta nu ar trebui sa faca diferenta!

Nu vrem sa suparam moderatorii...nu urmarim numarul de postari...ideea e de corectitudine!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
----------------------------------------------------------------------Originally posted by krelia
[Dya, mah...noi suntem minti pereche zau.......
Corect....ceea ce insemana ca nu sunt singura care a gandit asa..., inclusiv Gio (si cred ca toate fetele) ...
----------------------------------------------------------------------

Si eu sunt de acord cu voi.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

sa-mi fie cu iertare ca am uitat sa zic si eu : buna dimineata! m-am luat cu valu'....
RAZA, felicitari pentru rochita! ma bucur mult sa aud o miresica fericita pentru ca si-a gasit rochita de mireasa visata! de la mine!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neatzaaaaaa fratilor si surorilor ce frig......brrrrr abia ma incalzesc....si cea mai tare faza ca la munca stau in maneca scurta e mai cald decat acasa...
raza intrebare: de ce iti iei asa de devreme rochita? in alta ordine de idei te poti baza pe mine in week-end ca merg cu tine sa dam o tura de magazine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karamel spune:

Buna de dimineata si de la mine!

eu is inceata rau, dimineata

si adica eu nu o sa primesc niciodata o steluta glumesc acum, ca nu pentru stelute am inceput sa scriu... ca de citit, citesc de ceva mai mult timp

dar oricum, dupa o lecturare de mai bine de o ora a mesajelor voastre, mi-am elucidat si eu misterul care ma cuprinsese ieri si am inteles de ce la mine nu aparea decat un mesaj...

va pupic pe toate si va urez dezghetare rapida !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Aaaa...am uitat sa va spun ca stiu exact cum vreau sa fie rochita mea. Asa ca daca nu o gasesc la targ, o sa o fac pe comanda *Cu siguranta o fac pe comanda*

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ooana

Neata fetelor!
Si eu sunt de acord cu voi...Krelia, Dya ...noi aici suntem poate cele mai active iar faptul ca scriem foiletoane nu inseamna ca postarile noastre nu trebuie contorizate...orice postare e la fel doar ca o scrii aici sau in alta parte si asta nu ar trebui sa faca diferenta!
Nu vrem sa suparam moderatorii...nu urmarim numarul de postari...ideea e de corectitudine!

Si eu sunt de acord cu voi.

10+

POZE

Mergi la inceput