Crema anticelulitica
Raspunsuri - Pagina 4

cryssa29 spune:
Revin, cu scuzele de rigoare...e una masura de cafea, una de sare de pare si cam juma de ulei de masline...pls sry....Maclavaisul tre' sa fie omogen....

ralu_tudor spune:
Nicoleta in ce sens esti multumita dupa 4 zile?Eu am inceput de doua si astept....

ralu_tudor spune:
O intrebare:persoanele care l-au folosit(Supliform) si-au dat 10 zile si pe urma care a fost perioada de pauza(pe prospect nu e mentionat)

ralu_tudor spune:
Fetelor ce faceti?Progresati sau sperati?Imi mai cumpar sau abandonez..ca daca nu vin incurajari...
Raluca si bebe Tudor

BraveGirl spune:
Eu am facut 9 sedinte de masaj anticeltlitic...a fost cea mai groaznica experienta...doare de iti vine sa te tavalesti pe jos...dar acum sunt fericita ca au inceput sa se vada rezultatele...asa ca astept nerabdatoare sedinta de azi...si o sa strang din dinti si nu o sa mai zic ca ma doare...o sa fiu o
Si nu am renuntat nici la supliform...ma dau in fiecare seara, chiar daca am facut masaj.
Corina
Albumul meu

ooana spune:
Ati incercat Vichy, crema anticelulitica...e super, sau cel putin mie mi s-a potrivit!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!Oana & Marius
Wedding Day

ralu_tudor spune:
Draga Corina ti-am vazut pozele si ma intreb pentru ce iti faci tu acest masaj anticelulitic ca arati super bine!

NicoletaB spune:
de doua zile fac pauza caci am uitat sa cumpar
din a 3 a zi disparuse efectul vizibil al celulitei + testul cu stransul pielii

BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by ralu_tudor
Draga Corina ti-am vazut pozele si ma intreb pentru ce iti faci tu acest masaj anticelulitic ca arati super bine!
Multumesc...

Corina
Albumul meu