Crema anticelulitica

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

au trecut 4 zile am terminat un tub si sunt tare multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Revin, cu scuzele de rigoare...e una masura de cafea, una de sare de pare si cam juma de ulei de masline...pls sry....Maclavaisul tre' sa fie omogen....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_tudor spune:

Nicoleta in ce sens esti multumita dupa 4 zile?Eu am inceput de doua si astept....

Mergi la inceput

O intrebare:persoanele care l-au folosit(Supliform) si-au dat 10 zile si pe urma care a fost perioada de pauza(pe prospect nu e mentionat)

Mergi la inceput

Fetelor ce faceti?Progresati sau sperati?Imi mai cumpar sau abandonez..ca daca nu vin incurajari...
Raluca si bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am facut 9 sedinte de masaj anticeltlitic...a fost cea mai groaznica experienta...doare de iti vine sa te tavalesti pe jos...dar acum sunt fericita ca au inceput sa se vada rezultatele...asa ca astept nerabdatoare sedinta de azi...si o sa strang din dinti si nu o sa mai zic ca ma doare...o sa fiu o
Si nu am renuntat nici la supliform...ma dau in fiecare seara, chiar daca am facut masaj.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ati incercat Vichy, crema anticelulitica...e super, sau cel putin mie mi s-a potrivit!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Draga Corina ti-am vazut pozele si ma intreb pentru ce iti faci tu acest masaj anticelulitic ca arati super bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

de doua zile fac pauza caci am uitat sa cumpar
din a 3 a zi disparuse efectul vizibil al celulitei + testul cu stransul pielii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by ralu_tudor

Draga Corina ti-am vazut pozele si ma intreb pentru ce iti faci tu acest masaj anticelulitic ca arati super bine!

Multumesc...Si eu credeam ca arat bine pana cand mi-a zis sotul ca a inceput sa-mi apara celulita...si am fugit repede la oglinda si am vazut ca avea dreptate...Adevarul e ca acum vreo 3 ani faceam exercitii acasa, ma dadeam seara cu crema anticelulitica(desi nu aveam celulita vizibila), mai alergam prin parc...apoi m-am lenevit si am vazut cum musculatura nu mai e asa ferma...dar nu am facut nimic pana anul trecut cand am vazut ca incepe sa-mi apara celulita...Si cam jumatate de an m-am dat cu supliform.Si a avut efect, dar dupa nunta(1 oct 2005) am renuntat....si cand m-am uitat iar in oglinda am vazut ca am din nou celulita si chiar in cantitate mai mare...Asa ca m-am hotarat sa iau masuri...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput