Crema anticelulitica
Raspunsuri - Pagina 3

BraveGirl spune:
Si eu am folosit mult timp Supliformul...si chiar a functionat.Dar eu aveam fff putina celulita vizibila.Dar cum am renuntat sa-l mai folosesc celulita a reaparut si in cantitati mult mai mari.Acum m-am apucat de masaj....si mi-a explicat maseuza ca degeaba folosesc crema anticelulitica daca nu o combin cu masaj anticelulitic pt ca cremele distrug doar celulita de la suprafata, nu si cea din profunzime, cea care nu se vede.Si acum folosesc tot supliform..la mine chiar functioneaza.
Corina
Albumul meu

cait spune:
Supliformul se gaseste in toate farmaciile si la plafar?la pretul asta o sa-mi iau si eu o gramada.Cel de la Elmiplant am platit 78mii.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

dianaiulie2009 spune:
Eu folosesc de aproape 4 ani de zile crema anticelulitica de la Avon . Ce pot sa va spun ca intr-adevar se reduce vizibil celulita , dar trebuie folosita exact cum scrie pe ea , adica dimineatza si seara , prin masaj , altfel nu da efectele dorite . Deexemplu o prietena de-a mea si-a cumparat-o , o saptamana a folosit-o in mod constant , apoi a uitat de ea si bineinteles ca nu se vedea nici un efect . Eu o folosesc " ca la carte " , vorba aia , si la mine se vede si
"subtierea" , dupa cum e reclama .
Succes in continuare !!!
albumele noastre

Natalis spune:
As vrea sa stiu si eu cat costa Supliformul si de unde as putea sa il procur. Sa inteleg ca se merita. Mereu sunt in cu celulita. Sa inteleg ca si gelul de la Avon este bun. Ar fi ideal...Alte creme care sa dea rezultate mai stiti?
Orice sut in fund e un pas inainte.

stancutza spune:
quote:
Originally posted by Natalis
As vrea sa stiu si eu cat costa Supliformul si de unde as putea sa il procur. Sa inteleg ca se merita. Mereu sunt incu celulita. Sa inteleg ca si gelul de la Avon este bun. Ar fi ideal...Alte creme care sa dea rezultate mai stiti?
Orice sut in fund e un pas inainte.
Supliformul il poti gasi in farmacii si la magazinele cu produse naturiste - cele care au produse de la firma Hofigal, adica. Tot eu scriam mai sus ca in farmaciile Sante din Buc. au produse Hofigal la pret de fabrica. Acolo e 39.000. Mai era destul de ieftin (50.000) si in pasajul subteran de la Cocor (la magazinul cu naturiste). Am auzit ca si la Dristor e o farmacie mica care vinde f. ieftin produse Hofigal.
Zi-mi daca nu gasesti.
Stancutza

cryssa29 spune:
Candva, am gasit tot pe acest forum o "reteta" de un maclavais cu actiune impotriva celulitei, si anume un amestec de cafea, ulei de masline si sare de mare....Io' acu's tare multumita de tratamentu' cu pricina si multumesc celei ce a oferit informatia pe forum. Minuni nu face fara sa te starduiesti sa fac un pik de miscare. Singurul inconvenient este ca faci mizerie in cada, iar pe aici pe unde am poposit nu am gasit dus ca-n Romania....detasabil...asha ca tre" sa stau in 4 labe, inarmata cu un vas si sa curatz mizeria...da' merita, pe bune, acu'. La reteta cu pricina io am adaugat si ceai verde si ash mai fi adaugat multe daca eram prin Roamanica.
Se face o "frectie" insistenta vreo 10 min, te speli, te stergi, dupa care mai bagi o frectie cu ulei de masline. Se slabeste si in centimetri...trust me. Acu' io n-am avut celulita din belsug, da' se adunase ceva...si iaca ca dupa o luna intru in jeansii mei no 27 si nu mai am gropite prin anumite zone
.
Io's tare multumita si fericita...:(( da' n-am cu cine sa impartasesc sentimentul, ca sotu' zice ca sunt exagerata si ca ma place si cu si fara celulita....
Un pic de dieta, masaju' cu pricina si dispare....iar pielea este ca de bebe

anacami spune:
Buna,
Eu am "consumat" destul de multe creme anticelulitice.
Din experienta mea, pot sa spun ca nici o crema nu da efecte daca nu este insotita macar de o dieta usoara.Daca tii un pic de dieta, rezultatele sunt f. bune: piele ferma si stralucitoare.
Din ce am folosit eu:
Loreal- varianta de zi buna, cea de noapte nu prea mi-a placut; piele f. frumoasa
Lineance-mi-a placut destul de mult, atat cea cu efect de incalzire, cat si cea cu efect de racire
Vichy Liposine- la mine nu a avut nici un efect,ce-i drept nici nu am mancat dietetic
Elancyl- am incercat doar crema anti-vergeturi pt. gravide- ok
Dove- nu mi-a placut deloc; am incercat sa-l folosesc de vreo 3 ori, de fiecare data mi s-a parut ca mi se umfla mainile si picioarele, ca si cum as retine apa in organism
Supliform- o surpriza destul de placuta; este mai ieftin, dar tubul are si o cantitate mai mica, se consuma destul de repede. Aseara am cumparat 2 tuburi:unul cu vreo 40-50.000 lei, unul cu peste 70.000 (de la aceeasi farmacie, dar din loturi diferite....).
Ca si crema hidratanta, imi place f. mult crema Nivea Q10
Cryssa, cred ca tratamentul tau este super-bun. Majoritatea cremelor anticelulitice contin cofeina (sau cafeina); la un moment dat am putut cumpara niste fiole de cofeina de la farmacie si ma masam cu ele.Dupa o perioada mi s-a cerut reteta si se uitau la mine ciudat , cred ca se poate folosi si in alte scopuri ...Zatul de cafea are si efect exfoliant (ceea ce se recomanda inainte de aplicarea oricarei creme) si efect de activare a circulatiei.Iar de efectul uleiului de masline nu mai vorbesc...Singurul dezavantaj este ca produc destula "mizerie".
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

energy79 spune:
quote:
Originally posted by cryssa29
Candva, am gasit tot pe acest forum o "reteta" de un maclavais cu actiune impotriva celulitei, si anume un amestec de cafea, ulei de masline si sare de mare....Io' acu's tare multumita de tratamentu' cu pricina si multumesc celei ce a oferit informatia pe forum. Minuni nu face fara sa te starduiesti sa fac un pik de miscare. Singurul inconvenient este ca faci mizerie in cada, iar pe aici pe unde am poposit nu am gasit dus ca-n Romania....detasabil...asha ca tre" sa stau in 4 labe, inarmata cu un vas si sa curatz mizeria...da' merita, pe bune, acu'. La reteta cu pricina io am adaugat si ceai verde si ash mai fi adaugat multe daca eram prin Roamanica.
Se face o "frectie" insistentavreo 10 min, te speli, te stergi, dupa care mai bagi o frectie cu ulei de masline. Se slabeste si in centimetri...trust me. Acu' io n-am avut celulita din belsug, da' se adunase ceva...si iaca ca dupa o luna intru in jeansii mei no 27 si nu mai am gropite prin anumite zone
.
Io's tare multumita si fericita...:(( da' n-am cu cine sa impartasesc sentimentul, ca sotu' zice ca sunt exagerata si ca ma place si cu si fara celulita....
Un pic de dieta, masaju' cu pricina si dispare....iar pielea este ca de bebe
Buna Cryssa
spune-mi si mie te rog tratamentul tau cu cafea si ulei de masline.cum se face exact?masaj cu cafea amestecat cu ulei de masline si sare de mare?asta de unde se cumpara?si apoi iar doar cu ulei de masline?ca nu prea am inteles..
eu doar ce m-am apucat de ceva sport,celulita nu am multa,dar vreau pana la vara sa se vada rezultate nu gluma...
multumesc mult!

cryssa29 spune:
Io iau asha...o masura de ulei de masline,una de sare de mare, juma' de masura de cafea si continutul a vreo 10 pliculete de ceai verde( ash mai adauga si iedera), le amestec bine si folosesc la masaj dupa dus, cand pielea este inca umeda....masez pana ma plictisesc si ma fac ca racu'. Apoi ma limpezesc, usuc pielea si fac masaj cu ulei de masline. Si gata. Sare de mare eu am gasit in magazin la produse alimentare....acu' vezi si tu poate ca gasesti la plafar sau produse naturiste....habar n-am. Io ash fi preferat-o si mai grunjoasa (sarea de mare)decat este....da' decat deloc e buna si asta....