Crema anticelulitica
Raspunsuri - Pagina 5

energy79 spune:
iti multumesc mult cryssa.o sa incerc si te anunt!!!
eu am folosit 6 tuburi de supliform,tot la indicatia fetelor de pe dc.timp de o luna m-am masat in fiecare seara cate 10-15 minute cat am putut eu de viguros pe picioare fund si abdomen(in total imi lua cam o ora)si nu am vazut NICI un rezulatat.celulita foarte multa nu aveam dar eu o vedeam...mai ales cand strangeamm pielea.acum nu stiu de ce la mine nu a dat rezultate...sa fi gresit eu cu ceva?

Clover spune:
quote:
Supliformul il poti gasi in farmacii si la magazinele cu produse naturiste - cele care au produse de la firma Hofigal, adica. Tot eu scriam mai sus ca in farmaciile Sante din Buc. au produse Hofigal la pret de fabrica. Acolo e 39.000. Mai era destul de ieftin (50.000) si in pasajul subteran de la Cocor (la magazinul cu naturiste). Am auzit ca si la Dristor e o farmacie mica care vinde f. ieftin produse Hofigal.
Zi-mi daca nu gasesti.
Stancutza
Ma intereseaza unde gasesesc farmaciile Sante.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question.
The problem with happiness is that you don't know when you have it.
You remember it.
Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

cryssa29 spune:
Energi, poti sa te masezi dimineata cu supliform , iar seara cu maclavaisul respectiv...sau invers....
si nu se poate sa nu dea rezultate

ananda spune:
buna ziua tuturor!
poate cineva sa-mi spuna ce anume contine supliformul acesta si daca se poate folosi in timpul sarcinii si alaptarii?
de cand am ramas gravida am facut niste "gropite" pe coapse pe care numai cea buna le mai poate netezi! si nu vreau sa folosesc chestii cu cofeina, ca doar am renuntat sa beau cafea de dragul lui
... ar fi ciudat s-o folosesc pe picioare!

georgiana.david spune:
ananda buna intrebare, de gropite pe coapse si eu sufar
Eu mi-am luat o lotiune tonica pentru celulita de la Artistry (Amway), sper sa fie buna ca toate celelalte produse de la ei pe care le-am incercat. Abia de ieri ma dau cu ea deci inca nu pot sa ma exprim dar va tin la curent
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72

energy79 spune:
ananda:uite aici compozitia,insa nu stiu dc se poate folosi in timpul sarcinii!
Supliform gel
Compozitie:
Saponine, hederina, hederozida A, rutin, rutozid, acid clorogenic si cafeic, fitoestrogeni, carotenoide, tocoferoli, capsicina, enzime lipolitice, glicozide triterpenice, escina, afrodescina, argirescina, criptoescina, flavonozide, glicozizi ai cvercetolului si camforului, vitamine, protoantocianidine, linalol, acetat de linalil, camfor, eucaliptol, limonen, mentol, acetat de mentil, mentona, citronelol, geraniol, acetat de geranil, acetat de citronelil, neril, sesquiterpene, oligoelemente (K+, Na+, Mg2+, Ca2+, Fe2+), etc.
cryssa,nicoleta b:din pacate nu am atat de mult timp la dispozitie dimineata..insa eu m-am gandit sa ma masez cu "maglavaisul" respectiv seara cu cateva ore inainte de culcare si dupa ce intra bine in piele uleiul de masline sa dau si cu supliform.....
sau as putea sa dau cu supliform dupa amiaza,atunci sunt acasa,insa nu l-as lasa sa actioneze prea putine ore?

ananda spune:
multumesc, energy! in afara de acel acid cafeic care nu stiu exact ce e dar banuiesc ca e derivat de cofeina, toate celelalte substante de care am mai auzit sunt naturale... dar la fel sunt si cafeaua si tutunul, si marijuana! nu cred ca e ok in sarcina, dar o sa intreb la farmacie daca se poate folosi cand alaptez...
succes la inlaturarea "gropitelor"!

stancutza spune:
quote:
Originally posted by Clover
Ma intereseaza unde gasesesc farmaciile Sante.
Clover, eu stiu doar una...si pe aia am gasit-intamplator: langa City Mall (metrou Eroii Revolutiei), pe aceeasi parte cu Mall-ul dar treci de el putin, ca si cum ai merge spre urmatoarea statie de metrou (Brancoveanu), deci spre Berceni nu spre centru.
Daca mai trec pe acolo intreb unde mai au farmacii si va spun.
Stancutza