Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
Bic spune:
Canuta
Pai normal ca esti mindra, bey, ca doar e-al tau!
Ah, si am mai intrat ca sa-ti zic La Multi Ani, ca parca azi a fost ziua ta, mamicoooo.
Da, mai Ripley ce a trecut. Parca nici nu am fost
vreodata.
Smaranda, 03.11.2005
canuta-om-sucit spune:
Multumesc de urare. 

Aici beutura, pacat ca e virtual, dar poate o data si in rl.
aura
Ina869 spune:
Fetelor dragutelelor!
Multumesc pentru mesajele voastre de incurajare si suport!

Va pupicesc dulce pe fiecare si pe ingerasii vostri!

Dordia, multumesc, tu esti atenta intotdeauna, nu scapi ziua nici unui ingeras drag de-al nostru.
Taniutza, of, draga de tine,
asta este mult preamult de indurat!!!; sint de acord cu ce spune si Anda, trebuie sa existe o solutie, pina cand or sa te tot chinuie asa? Pai pe mine numai gandul la asa ceva m-ar speria intr-atit incat sa-mi iau campii!
Imi pare tare rau ca trebuie sa te chinui atita si din pacate suferinta ta psihica se transmite si micutului Stefanel. Te-ai gandit sa mergi la alt medic ?
Lavi felicitari ptr. lap-lap.Si eu am citit..
Mona, tanti Lotti sta definitiv la voi?
Bine macar ca-ti pleaca soacra in doua saptamani, ca este prea de tot, cu atitea ia o pauzari in casa si tot tu sa bucataresti si sa gospodaresti. 
Pico frumoase fetitzele tale.
Catutza, noi tot de la Nuk si lasa semne pe fatza.
bine ai revenit!
Anda, si eu mai am “scapari” , nu esti singura; asta-noapte pufoasa mea nu vroia sa adorma si eram disperata, nu stiam ce sa-i mai fac; ii facusem baitza, maincase cu o ora inainte,era schimbata, bibilita, deci nu avea motiv sa plinga. Am stat cu ea asa vreo ora dupa care mi-a trecut prin cap sa-i verific scutecelul si…stupoare! Facuse kk cat China –vorba lui Noki- de-asta saraca nu vroia sa doarma. Pai cum sa-mi dea mie prin cap ca facuse la atit de putin timp dupa ce o schimbasem? si asta-seara, in timp ce o spalam, m-am rezemat pe cadita si i-am prins un varfuletz din degetelul mare al piciorusului intre un suport al caditzei…of,of, of! 
Noi astazi am implinit doua luni si am fost la vaccin; norocul meu ca a fost si sotul cu noi, eu i-am spus clar ca nu ma vad in stare sa-i tin piciorusul. Credeti-ma, am vazut multe la viata mea si nu ma las impresionata foarte usor, dar cind am vazut-o cum plinge, saracutza, ( chiar daca stiu, stiu, era spre binele ei acea imunizare) am inceput sa pling si eu cu lacrimi de crocodil
si abia am fost in stare sa o imbrac, imi tremurau mainile de mila ei. Fata a plins atunci si gata, se simte bine acum, dar eu am stat pe linga ea toata dupa-amiaza, am tinut-o in brate mai mult decit de obicei caci am vrut sa stie si sa simta ca sint linga ea sa-i scurtez cat de cat durerea.
Credeti ca este total deplasat ca am plins?
Sotul mi-a spus ca daca de la un simplu ac reactionez asa, ce-o sa fac cind o sa aiba dureri de dintisori, cind o sa se duca cu primul iubit, cind o sa se marite, etc…cum o sa suport acele dureri?
Ehe, m-oi mai cali si eu pina atunci…sau nu?!?
+
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
Ina869 spune:
Mona,initial am scris :" cu a t i t e a m u i e r i i n c a s a si tot tu sa bucataresti" dar mi s-a editat textul cu 'ia o pauza" , nu stiu de ce...
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
Doinna spune:
Mai fetelorstiu ca sunteti ocupate sa ca nu tineti sa ne vedeti dar poate totusi va faceti timp sa ma ajutati si pe mine cu pozele alea...(intrebasem deajutor,adica sa pun si eu poze cu noi)
Multumiriuff,fug ca iarasi imiplinge printesa.PUPICI
cristinamh spune:
felicia, habar n-am ce limita de greutate are, cine mai tine minete ce scria pe el. cert e ca n-are nici pe naiba la ce le 13 kile ale lui andrei
doina trimite-mi un mail sau scrie-mi pe messenger si te ajut.
ina "iei o pauza" atunci cand se identifica cuvinte "urate" prin mesaj... daca incerci sa scrii m u i e r i ... asa se intampla...
anda mie nu mi-e mila de nichita acum, ca probabil gustul aducea a iaurt, dar daca pateste ceva la stomacel de la laptele stricat vai de voi!! uiti ce-a patit noki de la ceai vechi...
ma, de ce scrie pe cutiile de lapte ca se prepara la masa si nu se pastreaza??? si l-ai mai tinut si pe calorifer, parca sa fii sigura ca se acreste...
laptele praf se comporta si el ca laptele normal, de poate face si branza din el... asa ca potoleste-te pana nu ajungi cu copilul la urgenta!!!
Bic
quote:, a ras tati cu lacrimi cand i-am citit... si ti-a dat maaare dreptate, da' printre dinti!!!
Da' acum se mai leneveste si cind e obosit imi spune ca n-are chef sa faca una alta... Iar eu incerc sa-i explic ca de-aia se cheama treaba pentru ca trebuie sa o faci cind nu ai chef, ca daca ar fi altfel s-ar numi placere...
Ina
quote:poti sa speri, dar nu cred... iar cand s-o marita o sa bocesti de-o sa ai ochii umflati si-o sa-i strici fetii pozele
Sotul mi-a spus ca daca de la un simplu ac reactionez asa, ce-o sa fac cind o sa aiba dureri de dintisori, cind o sa se duca cu primul iubit, cind o sa se marite, etcÂ…cum o sa suport acele dureri?
Ehe, m-oi mai cali si eu pina atunciÂ…sau nu?!?
fetele din ro, apropo de vaccin, cel de la 6 luni e identic cu cel de la 2 luni... vor fi si atuci doua intepaturi

????tania, tot tati ma intreba aseara daca nu cumva esti diabetica... el are o colega la servici care tot asa pateste cu ranile, de curand au operat-o si numai bebele are, pentru ca nu se refac tesuturile... in mor normal, daca te tai, se vindeca repede?!
noi raportam una bucata copil... somnoros rau. aseara a luat-o ta-su langa el, io am zis ca nu mai pot. asa ca am dormit mai rau decat cu ea langa mine, ca tati m-a facut plachie la perete, pe juma de pat eram noi doi, pe cealalta jumate iris rasfirata cat e de lunga si de lata. si azi am dormit pana la 7.40... am zis ca nu-i adevarat... dar ma doare un san de mor, ca l-a supt ca sugativa pe primul si a adormit bustean la loc. astept cu mare nerabdare urmatoarea masa...
ah, si inca ceva... voi mai gasiti calciu gluconic?? ne-a dat si noua sa luam, dar nu mai gasesc pe nicaieri.. un zvon ar fi ca sicomedul a fost preluat si nu se mai fabrica fiole.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Morgano spune:
Draga Gandacel, nu te-am omis ieri, dar nu prea sunt in stare sa ma exprim in momente asa grele. Iti doresc multa putere sa treci prin aceasta perioada dificila, nu-mi pot nici macar imagina prin ce treci, dar asa cum putem suntem toate alaturi de tine. Pupici.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Noki_Lara spune:
Mneata fetelor dragi!
Anda77- chiar ca ai reusit sa ma sochezi! In orice caz, poti sa fii foarte incintata si sa rasufli ca Nichita are un stomac beton!!! Pai fii-mea a facut ditai diareea de la un amarit de ceiut lasat! Bravo, Nichita! Nota 10! Vezi ce baiat cuminte ai?
Care nu-ti face probleme?????
Iar tie, mami, na-na la fundulet!
Cristina- mai, io nu stiu ce ghinion ai avut tu. Ca ti-am zis io ca noi am facut o singura injectie!![]()
Ina- ehe...sa tin piciorusul la vaccin? Mai bine zis sa ma tina pe mine asistenta...
Io atita am fost in stare, s-o tin de minutza, sa intorc capul ca sa nu vad injectia si sa pling!
Cit despre restul evenimentelor din viata lui fii-mea...ehehehe...cind imi amintesc toate prostiile pe care le-am facut si cum imi zicea mami a mea ca o sa patesc la fel...Doamne ajuta sa ma descurc!![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
pischi2003 spune:
Sa va zic si eu de patania mea. Eu 2 nopti la rand am suferit de diaree, cu crampe si toate alea....Noaptea, cand bebe dormea, eu ma foiam de dureri de burta... Dar au trecut.
CRISTINA, mersi mult pt. sfaturi. Am trecut si eu la toate alimentele care stiam ca "repara" stomacul. Calciu gluconic nici eu nu am mai gasit, dar mi-a zis pediatra sa caut calciu lactic si sa-i dau fetei 1 tableta/zi, sfaramata si dizolvata(eu ii dau cu lapte stors de la mine) timp de 10 zile.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
dordia2000 spune:
Gogolos sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el!!!
Anda am ras cu lacrimi de isprava ta!!! Bine ca nu a patit bb nimic si ai grija pe viitor!!!
Ce sa va zic de noi, aseara la cantar in ciuda faptului ca mananca destul de bine dupa vaccin a luat sapt trecuta doar 160 gr ceea ce nu e tocmai bine dar cred ca asta e ritmul lui de la un timp incoace. Ca de dormit doarme, e vioi are falci si pulpane, deci...aseara aveam 5.400 la 65 cm. Eu zic ca e ok.
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005