Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 7

felicia74 spune:
felicia74 spune:
 tania imi pare f.rau! Dar cel mai bine e sa-ti faci niste analize. Nu cumva ai probleme cu glicemia? Trebuie sa fie o cauza!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

cristinamh spune:
cristinamh spune:
 felicia, andrei si acum sta tolanit in balansoar... atat ca-l mai dau la oparte sa pun fata... de plcitisit nu se plictisesc, ca stau comod... chiar daca o sa le atarne picioarele... sa vezi e tacticos se uita la tv...
Cristina  Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Andrei-Razvan(2.08.2003) si  Iris-Sabina(17.11.2005)
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris 
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
 Tania- ma doare sufletul cind ma gindesc la tine! Iubita, cit de mult ai suferit tu pentru puiutul tau si inca ma continua! Sa stii ca noi suntem alaturi de tine si ne rugam sa te faci repede bine si sa gasesti explicatia si solutia la problema! 

Sa-ti dea bunul Dumnezeu putere sa treci peste greutatea asta! 
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah

felicia74 spune:
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
felicia, andrei si acum sta tolanit in balansoar... atat ca-l mai dau la oparte sa pun fata... de plcitisit nu se plictisesc, ca stau comod... chiar daca o sa le atarne picioarele... sa vezi e tacticos se uita la tv...
CristinaAndrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Cristina pe al meu scrie ca e ptr copii de maxim 9 kg. Oare va rezista mai incolo?
Al tau ce marca e?
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

proadelina spune:
proadelina spune:
 Buna fetelor! Am reusit sa intru si eu, dupa muuult timp. De citit am mai citit dar nu am apucat sa postez. Si bebe Albert e smecher din cale afara - sta numai in brate; daca il pui jos, parca l-ai pus pe ace. In rest, acum o saptamana a implinit 2 luni, a facut vaccinul, s-a comportat mai bine decat m-am asteptat eu... Am primit Vigantol sa-i dam... In rest toate bune, in afara de rasfatz. Sambata avem si noi botezul, dar din pacate nu organizam masa festiva, deoarece acum o luna a murit socrul meu.
Anda ... plsssssss... poti face si pentru bebe Albert astrograma? Eu insami sunt scorpioanca si ma fascineaza treburile astea. Deci, bebe Albert e nascut miercuri 16.11.2005 la Hateg, ora 0:30. Daca mai ai timp si pt el, as fi foarte recunoscatoare.
Pupici multi si dulci la toate fetele si la bebe-ii lor.
Adelina cu bebe Albert (plangacios acum)

Bic spune:
Bic spune:
quote:
sotul trebuie sa aunga singur la concluzia ca nu-si poate petrece timpul liber numai dupa bunul plac, munca nu e o scuza si noi muncim la fel de mult acasa: copiii sunt ai ambilor si sacrificiile ca si bucuriile se impart la 2.
eiii, mda. cam greu ca femeie sa ai rabdare pentru chestia asta. La inceput, al meu m-a ajutat teribil de mult. v-am spus cum a fugit de la spital sa faca curat acasa si sa cumpere trei alarme de foc...

Da' acum se mai leneveste si cind e obosit imi spune ca n-are chef sa faca una alta... Iar eu incerc sa-i explic ca de-aia se cheama treaba pentru ca trebuie sa o faci cind nu ai chef, ca daca ar fi altfel s-ar numi placere...Dar e barbat si trebuie sa umblu cu maaare grija daca vreau sa obtin ceva de la el.
Dar altfel, noi sintem dintre cei pe care aparitia copilului i-a apropiat foarte mult.
Alexandrina, nu ai dat mai multe detalii, dar din ce scrii mie nu mi se pare ca ar fi ceva grav intre voi. Omu' vrea sa se odihneasca, ce sa-i faci? Esti tu sigura ca observi o indepartare? Stii tu ca noi femeile tindem sa exageram citeodata si sa ne facem ginduri acolo unde nu exista.
Lavi, voiam sa te intreb de mai demult. Tu de ce te stresezi cu proba suptului cind tocmai tu ai scris ca BB trebuie sa ia in medie 750 gr. pe luna, dar ca abateri de la cifra asta sint absolut normale. De ce atunci stai cu cintarul dupa biata Nati???
Catutza, mie mi se pare extrem de importanta ca nasa sa se spovedeasca. Ideea botezului este ca devii parintele spiritual al unui suflet care se leapada de pacatul originar si devine crestin. Daca nasa n-are timp sa intre in aceasta experienta spirituala curata sufleteste, o sa aiba oare timp pentru framintarile spirituale ale Biancai?
Canuta, o sa te dezamgaesc tare
 spunindu-ti ca si Smaranda face la fel de dinainte sa faca doua luni. Si noi avem jocul cu cucu-bau si se distreaza de minune. Nu-i asa ca-s niste comori cind rid?
 spunindu-ti ca si Smaranda face la fel de dinainte sa faca doua luni. Si noi avem jocul cu cucu-bau si se distreaza de minune. Nu-i asa ca-s niste comori cind rid? Camelia, nu te speria. E normal sa regurgiteze pentru ca sfincterul lor nu e bine dezvoltat inca. Si chiar daca ti se pare mult niciodata nu elimina tot ce-au mincat. Ca sa vezi ca nu e chiar tot, varsa o lingurita de lichid pe masa sau pe o cirpa si o sa vezi ce mult pare. O lingurita cintareste cred vreo 15 gr., iar bb maninca mult mai mult decit atit.
 Smaranda, 03.11.2005
 Smaranda, 03.11.2005 

Bic spune:
Bic spune:
 Multumesc mult ca ati postat acel link despre botez.
Preoti cu astfel de idei luminate mai rar gasesti!
M-a uns pe suflet. 
 Smaranda, 03.11.2005
 Smaranda, 03.11.2005

Morgano spune:
Morgano spune:
 Salutare Bic, colega mea de "naste Bic, apoi nasc si eu" :)) Cum a trecut timpul, asta era acum vreo 12 saptamani, daca iti vine sa crezi. 
De acord cu dezamagitul Canutzei, si noi radem in hohote cu motiv precis de-o vreme buna. Dar evident,ai nostri sunt primii care rad cu adevarat, pentru fiecare dintre noi.
De acord cu tine si la faza cu botezul, si la faza cu regurgitatul. 
Interesant este ca din ce am citit eu, fetele din sudul tarii au mai multe de facut inainte de botez. Si se pricep mai bine la traditii, e frumos asa. La noi mergi in ziua programata cu nasii, familia si banutii si cu asta basta. Eu la cate botezuri am fost, asta am vazut. Nu dati cu pietre, nu sunt pagana, dar eu nici 1 bucata molifta nu am facuta, darmite 3 :(( Tin la traditii, respect credinta, dar uite ca nu am facut si sincer regret. Am sa rezolv saptamana asta. 
Utocatalina, felicitari! Eu zic ca depinde de organism, dar daca alaptezi vine CM mult mai tarziu, poate deloc in timp ce ai tzitzi. Mie mi-a venit deja de 2 ori si am 11 sapt joi, si alaptez. E drept ca atunci cand mi-a venit prima oara la 4 sapt mi-a scazut laptele aproape de tot, dar si-a revenit> A dua oara a scazut dar nu atat de dramatic, si asa am ramas la 3 mese san, 2 biberon. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

anda77 spune:
anda77 spune:
 mai tania, of, ce nasol! pai pana cand te mai cos astia? pana face stefan 18 ani!? nu se poate sa nu existe solutie pt. problema ta, doar nu esti singura in lume cu problema asta! ia cauta pe net in engleza, trebuie sa gasesti ceva!poate nu stiu la sibiu ce sa-ti faca, nu pot sa cred ca in lume nu exista o solutie pentru persoanele operate si care au tesuturi ca ale tale!
imi e si jena sa va povestesc ce-am facut, dar va spun ca sa radeti de mine si sa-i plangeti de mila lui nichita ce mama denaturata are...
desteapta si puturoasa de mine s-a gandit ca daca bebe bea doar jumatate de biberon de lapte praf, pot sa las biberonul pe calorifer (sa stea caldut, auziti cata prostie in capul meu!) inca 3 ore ana la masa urmatoare, sa-i dau atunci restul de lapte! am facut de vreo 3 ori smecheria asta si a treia oara (facusem 200ml lapte in bibe, bause 100 ml si inca 80 ml la urmatoarea masa) iau biberonul sa-l duc la bucatarie la spalat si sterilizat si vars cei 20ml ramasi in cafeaua mea (sa nu va treaca prin cap ca sunt zgarcita sau ceva de genul asta, eu, dimpotriva, sunt cam risipitoare, dar nu stiu ce mi-a venit...de abia facusem cafeaua si eram convinsa ca laptele ala e f. bun). Stupoare! Laptele ACRU-ACRU! Mi s-a facut rau...de 3 ori i-am dat lapte stricat ...Nu mi-am pus nici un minut problema ca laptele praf se acreste ca ala de vaca! Eram convinsa ca e tratat si paratratat si e cam asa, ca supa la plic...Ete ca nu-i asa! Saracu' bebe, l-a baut asa acru, de foame...Cred ca deja v-ati pus mainile in cap...
azi, dupa ce-am citit de dezvoltarea "psihoneuronala", m-a pocnit invidia si ingrijorarea: adica al meu de ce nu rade la stimuli precisi, de ce nu gangureste!? ca nichita doar zambea timid din cand in cand si asta fara stimuli, cand se uita pe pereti, nu la noi! M-am prezentat in fata lui bebe si am prestat: conversatie, strambaturi, cantecele, pupicuri etc...Nimic. Nici un zambet macar...Pana seara cand a venit maica-mea si l-a pupat zgomotos pe gat, sub ureche. Pe mine cand ma pupa asa (special zgomotos) pe burtica, ma gadilam infiorator si lesinam de ras. Sa vedeti ce rasete si pe Nichita! A repetat maica-mea operatiunea, iar rasete...de 4-5 ori...noroc cu bunicii astia...dar tot m-am ofticat ca de ce nu mi-a venit mie ideea asta sa-l fac sa rada...
puiutul meu, Nichita

canuta-om-sucit spune:
canuta-om-sucit spune:
 Bic, nu tu m-ai dezumflat ci tot eu m-am dezumflat singura atunci cand am privit pozele lui Iris si am intrebat-o pe Cristina daca bebelusa rade provocat in poza. Raspuns, afirmativ. Atunci am descoperit ca de fapt nu a facut cine stie ce copilul meu, dar de, asa a zis tanti doctor,io ma talamba de felul meu, ce sa-i faci, asta-i viata. Dar tot mandra sunt sac
aura