Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
camelia_daniela spune:
Doamne, Tania, este cumplit ceea ce ti se intampla!!!!!!!!!!!!!!
Iti tinem pumnii si ne rugam la Dumnezeu sa-ti dea putere, sa te ajute sa treci cu bine de aceasta problema!!!!!!!! 

Bic, merci de raspuns ! M-am mai linistit ca nu mi-a mai facut faze de genul ala cu regurgitatul ... deocamdata!
Fetelor, mai am si eu o problemutza - pe epiziotomie au aparut acum doua zile doua mici umflaturi rosiatice, care ma jeneaza un picutz. Ce credeti ca poate fi? Sa fi facut vreo infectie?! Tre' sa merg la r., ca eu trebuie sa ajung la control abia peste 2 saptamani ... Intre timp cred ca o sa-i dau un telefon.
Va multumesc.
Camelia
ALEXANDRA DARIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060102/n/Daria/dt/7/k/9408/age.png
Poze Camelia
si
Alexandra Daria
camelia_daniela spune:
Doamne, Tania, este cumplit ceea ce ti se intampla!!!!!!!!!!!!!!
Iti tinem pumnii si ne rugam la Dumnezeu sa-ti dea putere, sa te ajute sa treci cu bine de aceasta problema!!!!!!!! 

Bic, merci de raspuns ! M-am mai linistit ca nu mi-a mai facut faze de genul ala cu regurgitatul ... deocamdata!
Fetelor, mai am si eu o problemutza - pe epiziotomie au aparut acum doua zile doua mici umflaturi rosiatice, care ma jeneaza un picutz. Ce credeti ca poate fi? Sa fi facut vreo infectie?! Tre' sa merg la r., ca eu trebuie sa ajung la control abia peste 2 saptamani ... Intre timp cred ca o sa-i dau un telefon.
Va multumesc.
Camelia
ALEXANDRA DARIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060102/n/Daria/dt/7/k/9408/age.png
Poze Camelia
si
Alexandra Daria
pisi-si-boscu spune:
Draga Anda imi pare sincer rau de micutzul tau mai ales ca nu e deloc "ne"grav ceea ce i se intampla. Nu iti mai face acum mustrari de constiinta, mai ales ca nu ai vrut sa ii faci nimic rau copilasului. din cate stiu eu ( lucrez la o fabrica din industria alimentara, chiar daca nu am specializare in domeniul alimentar ) ca in alimentele alterate se dezvolta niste microorganisme ( streptococi, stafilococi, chestii din astea ) care provoaca o toxiinfectie - ceea ce are acum si copilul tau, de aceea are diaree. Banuiesc ca nu e suficient sa ii dai mucilagiu de orez ( eu mai degraba la diaree ti-as recomanda sa ii faci formula in ceai de menta mai concentrat - e mult mai "rapid" ) ci sa ii administrezi poate si ceva mai aproape de antibiotic dar numai dupa ce afli sfatul unui pediatru !!!!
Pentru ca nu e chiar o plimbare de placere la temperatura asta, poti apela ori la telefon cu pediatrul tau, ori sa "prinzi" telefonic un pediatru de la salvare. Eu folosesec metoda asta si m-a scutit de multe ori de mersul la dr.
Te pup si insanatosire grabnica.
P.S. De asta se fierb biberoanele dupa FIECARE folosinta. Pentru ca in "santzuletzele" ascunse raman resturi de laptic care se altereaza si prolifereaza microbi.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
pischi2003 spune:
Anda imi pare rau de bb Nichita. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, cel mai sigur suna pediatrul.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
felicia74 spune:
Merge cautarea pe forum ca melcu beat si schiop!!!

Am dat cautare peste tot "mucilagiu de orez" (si aici, si la Odisee) si cica nimic!
Unde esti Noki, cand avem nevoie de tine?
anda poti lua nr de tf al lui Noki (fata cu mucilagiu de orez) din adresa comuna. Dar si parerea mea este sa-l suni pediatrul tau. Daca nu, cheama unul acasa de la o policlinica privata, ca vine sigur pe bani.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Fetelor va multumesc pentru raspunsuri si sa stiti ca nu e vorba de bani neaparat dar...asa ca fapt divers; M-am ofticat ca asa stiam si il foloseam la altceva! Chiar: nu se poate folosi la prajituri sau la piureuri? Chiar e expirat de tot? Adica tb aruncat??? Ca lui bb nici vb sa ii dau dar ma gandeam ca la prajituri ar merge!! Ce ziceti?
Anda imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat si mai bine suna dr. pediatru ca sa fii mai sigura. Eu nu stiu ce sfat sa iti dau ca nu am avut astfel de probleme. Te pup si refacere rapida!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
anda, ai comis-o...
pune mana pe tf si suna pediatrul... bebelusii nu se trateaza dupa ureche!!! si zi-i si ce-ai facut (sa te tii bine la urlete
), ca nu-i de gluma.
una sunt colicile sau kk moale, alta e ce-ai facut tu...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
mucilagiul de orez e apa in care a fiert orezul... pui mai multa, nu ca la pilaf... si dupa ce fierbe dai orezul la o parte...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
tania-z spune:
Anda draga de tine, iri tin pumnii lui bebe Nichita, dar ma alatur si eu celorlalte fete: suna cat mai repede pediatrul!
Camelia, Cristina, Ripley
! Nu, nu am diabet si toate celelalte rani care le-am avut pe piele (mici taieturi, julituri) mi s-au vindecat pana la urma fara probleme. Inca nu-mi explic despre ce este vorba.
Felicia hehe, si eu am cumparat mameloane din latex care s-au dovedit a fi niste porcarii (au costat aproape 300.000 lei).
Tania & BB Stefan
ioana_77 spune:
Zi buna la toata lumea!
Noi am facut un pic de diaree, sper sa nu se agraveze. Am trecut pe calciu carbonic si Hidrasec. Problema este ca si mie imi forfotesc matzele, indiferent de ce-as manca, orez, carne fiarta, ceai de menta...O fi una din urmarile sarcinii...
Tania, fii tare si vorba fetelor, menajeaza-te cat poti, ai s-o scoti la capat pana la urma! Si eu care ma matzaiam cu cei 2 cm de epizio ai mei...
Ina, condoleante...Am si eu o bunica de 85 de ani, care m-a crescut si care inseamna pentru mine mai mult decat ambii parinti la un loc. Unul din motivele pentru care vroiam sa raman insarcinata cat mai repede era sa poata sa tina si ea piticul in brate. Ne-a ajutat Dumnezeu si sper ca in timp sa trec cu vederea problemele existente intre mine si parinti/socrii, ca cea mica sa se poata bucura si ea de bunici. Cu toate ca nu am reusit niciodata sa ma apropii de ai mei dupa cei 6 ani petrecuti la bunica. Nici prea multa buniceala nu-i buna...
Nu stiu ce se intampla cu mesajele mele de ajung asa de tarziu pe forum. Ieri am scris unul la 12 si abia dimineata l-am vazut postat:(
Mi-a prins bine subiectul de ieri cu consortii. Mi-ati mai deschis ochii si am incercat si eu sa rezist aseara sa stam la povesti, ca inainte, dupa care am adormit fericiti unul in brate la celalalt. Mor de ciuda ca sta muuuult la servici si nu are timp sa se bucure de noi.
Noi botezam fata sambata. Sper sa se mai domoleasca frigul asta, ca sa putem merge la biserica, in caz contrar chemam preotul acasa.
pupici
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos