Mamici de mai-iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Dar nu mai intra nimeni pe aici ....
Eu mai stau 2-3 ore maxim si daca nu-mi trece ma duc la urgente ca nu mai rezist ... nu-mi explic ce am, dar nu-mi mai pot folosi piciorul din cauza durerii.
Pana atunci mai vb cu voi ca sa mai uit ...
irinaghita si iulyp FELICITARI PENTRU BAIETEI!!! SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI SI FRUMOSI!!!
AMA bravo ptr examen si bafta la urmatoarele! lasa ca le iei tu si pe alea!

Ati vazut ce printesa frumoasa are Inaioana???

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Hmm...Shori...dubioasa durerea asta de picior .Te-a apucat asa dintr-o data?...auzi...da tu ai apendicu scos.Stiu ca ala mai dadea dureri care se lasa pe piciorul drept.Daca nu-ti trece in vo 2-3 ore chiar ca nu mai e de stat acasa.

23w2d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor sa va fie de bine iesirea la pizza.
M-am uitat la poze si pot spune ca sunteti extraordinare. Eu parca nici nu sunt pe langa voi. Cateodata mi se pare ca nu am deloc burtica sau poate m-am obisnuit cu ea......

Nici pe bebe nu il mai simt miscand. Am simtit decat de doua ori acum vreo doua zile ceva si atat.

Vreau si eu burtica "miscatoare"....

Pupici,

Flory 18+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Shori si eu am aceleasi probleme cu crampele musculare. Cica trebuie mai multa miscare.

Eu una stau toata ziua pe scaun la birou. De doua zile de cand stau acasa sa stii ca nu mai doare dar m-a alergat nitel piticul in parc.

Pupici,

Flory 18+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

m-am uitat si eu la poze si tare mi-ati facut pofta de intalnire... cand mai aranjam o iesire?? as fi vrut si eu sa vin da, daca-am fost toanta, acum ce sa mai fac..
uite, sunt prima care ma inscriu la intalnirea urmatoare!! Haideti in jur de 1 martie, taman se va incalzi si o vom fi deja o gashca de bile... Ce spuneti?
InaIoana, ai o minunte de copil!
shoricutza, du-te la doctor, nu mai sta cu piciorul asa! Si daca nu e nimic grav, mai bine te duci si vezi!!

AlaBalaPortocala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Shori, Flory, si eu am astfel de crampe, mai ales in timpul noptii, incat ma trezesc tipand de durere si-l trezesc si pe bietul sotior, care se mai si sperie. Din cate stiu eu, lipsa de calciu este de vina pentru astfel de probleme dar cum eu la acest capitol stau foarte bine (cel putin asa arata analizele), tind sa cred ca e vorba de lipsa de miscare.

VoichiV22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Irinaghita si JulyP sa va traiasca baieteii.
Shorieu zic sa nu mai stai asa si sa te duci la urgenta ca nu e de gluma.Ai grija ce faci.
I-am trimis pozele Ioanei si o sa le vedeti in curand.
la toate si o seara minunata acasa la caldurica ca eu ma duc la serviciu si nu vreauuuuuu.

Dana22+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

Fetelor aratati toate super
Am reusit in sfarsit sa pun niste poze cu noi.

oanaS 21w cu Eric Andrei si Rebeca (3.08.1999)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_sarman/album?dir=1520

oana_s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Voichi pt astfel de crampe ia MAGNEZIU! Si eu pateam asa cu Catrina in special cand se cuibarea pe nervul spinal Sunt niste dureri oribile!!! Ama_kali- fata cu nick de cafea la nisip- felicitari pt examen si bafta la celelalte! Tinem pumnii!!! FETELE ati fost bestiale la intilnire! Frumoase de frumoase si gravide de gravide! VIRGI daca ai chef sa faci niste eclere eu am o reteta super simpla de pe forum si ies yammy yammy! Eu nu mai scap de raceala asta nenorocita si am avut febra si frisoane toata saptamana si ca sa-i punem capac fimea are bronsita fix de la 1 ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Papadie, sanatate puiutei scumpe!

Shoricutza, mai bine da fuga la doctor sa fii sigura ca e totul ok

Ama felicitari pentru examen, bafta la urmatoarele. Erau nedureroase da eu am emotii pentru ca eu nu stiu cum e colul, aici nu fac control vaginal pe perioada sarcinii, tu stii ca e scurt colul tau, da eu habar n-am daca al meu e scurt sau lung, moale sau tare, deschis sau inchis. Si saptamana trecuta era burtica aproape non-stop tare ziua.

Doroti ma bucur ca sunteti bine. Pupici.

IulyP si Irinaghita felicitari pentru baietei, se mai echilibreaza balanta...

IOana Kaltja e o scumpa, e frumusica foc. Sa iti traiasca sa fie sanatoasa si fericita.
Pupici la toate si o saptamana minunata.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 26+ saptamani

Mergi la inceput