Mamici de mai-iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna fetelor,
Vin si eu cu o intrebare.Maine fac 20 sapt si nu simt bb miscindu-se. Pe la 17 sap il simteam de citeva ori pe zi, iar de o saptamina nu il mai simt.Practic am si uitat de cind nu l-am mai simtit.Cele care santeti in a (19- 20 sapt), cit de des il simtiti miscindu-se?

Neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

inaioana nu dai fata baiatului meu?poate ne incuscrim!ca se poarta acum sa fie fata mai mare ca baiatul.. Tare dulcica e,sa va traiasca si sa aveti grija de ea! I-ati spus ca o sa aibe un fratior?Stie?Sau e prea mica sa realizeze?doroti lasa,bine ca ai scapat cu bine si mai pune-l la punct pe socrul ala al tau!26octombrie o sa modific imediat!Zici ca nasti cu Nayel?Si eu vreau sa ma duc saptamana asta la el la un control si sa vizitez si maternitatea cu ocazia asta.Tu cat ii dai la spital pentru consultatie?Am inteles ca face numai eco la control,eco abdominala sau transvaginala?Sau amandoua?papadie bafta sa treaca raceala asta afurisita cat mai repede!!insanatosire grabnica!Irinel si eu am burtica tare deseori,iar cateodata am si niste dureri jos care ma nelinistesc..Cu toate ca dr zice ca nu am de ce sa -mi fac probleme,vreau totusi sa mai cer parerea unui dr..ai grija si tu,dar la eco nu iti masoara colul?shoricutza speram ca a trecut durerea si esti bine acum!! si da-ne vesti!Fetelor,la cate saptamani se intra in luna a-7a??io 26+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

fetelor felicitari tuturor celor care au aflat ce e bebe.
Ama bafta in continuare la examene.

Noi in weekend am fost la un magazin de bebelusi unde am vazut asa un carut misto (in set cu scaun de masina) si un patutz. O sa mergem sa dam comanda cam in 2 sapt pt ca la patut dureaza cam intre 6-8 sapt pana ti-l aduc. E din lemn si e un fel de 3 paturi intr-unul, in sensul ca puntem sa-l folosim pana cand fata o sa aiba 3 ani si apoi marginile de la pat le poti face un pat dublu (va trebui sa luam salteaua pt dublu). E super misto.
Ma gandisem si eu sa iau un patutz din material dar nu vreau pt ca e mic si nu mi se pare stabil. O sa-i iau tzarc separat si leagan, sa o pot tzine cu mine in living.
A si am luat o serie de hainutze de vara si iarna. Niste sarafane asa scumpe. Imi vine mereu sa deschid sifonierul sa ma uit la ele.

Avetzi grija de voi si de bebelushi.

Diana 20+ cu Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

va salut fuguta ca nu prea am timp!
IOANA , am glumit cu "umflatelor"chiar sunteti toate slabute , pe buneLyly mi s-a parut cam slabuta , dar asa o fi ea

AMA , daca vrei sa treci la bebe al meu 24 saptamani 677 grame bravo pt examen si bafta !!

Va pup pe toate si aveti grija de burtici .Aici sunt -20 grade

ALIA 24w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Papadie,vreau eu reteta de eclere ,ca mi-au facut fetele o poftaaaaaaaa!Multa sanatate tie si fetitei!

Shori,sper ca esti bine acum,da-ne vesti!

Lyly,tu esti mai bine?

La mine de azi se vad si pe dinafara misarile,e haios,a prins si el mai multa energie.Ma uitam la burtica si spuneam asa mai baiete,bravo, cand s-a si uitat Rut cu gelozie la mine si mi-a spus la mine ,nu(bravo)?Si a trebuit s-o laud si pe ea,asa ca i-a trecut.Trebuie sa am grija.Si pt prima data mi-a tras hainele sa nu mai vada burtica si-a spus sa-l las sa planga.Cred ca ne asteapta vremuri grele dupa ce se naste piticu.Eu o pregatesc,dar se pare ca trebuie sa am mai multa grija.

Aaaaaa,si sa nu uit,sunteti f frumoase burticoaselor carea-ti fost la intalnire.De Katja, n-am cuvinte cat e de frumoasa si ma inebuneste cu parul ei ondulat.Vad ca are deja petitori.De unde vine numele Katja?

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 17+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput

ALia imediat trec si masuratorile bebelinei tale! Merci,cam am nevoie de bafta acum!io 26+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Mie tot nu mi-ati raspuns cum e cu lunile astea,la cate saptamani intri in luna a-7-a?io 26+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

In fiecare luna cand ajungi la data conceptiei, schimbi luna. Spre exeemplu daca data conceptiei este 17 august, pe 17 septembrie intri in luna a doua, etc.
Cel putin eu asa am inteles
Dar eu prefer calculul in saptamani!

Ioana 24 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Lya

Papadie,vreau eu reteta de eclere ,ca mi-au facut fetele o poftaaaaaaaa!Multa sanatate tie si fetitei!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 17+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

uite ici reteta cu mentiunea ca eu pun crema de la dr Oetker Initial postat de osna

eclere cu ciocolata

din pacate azi nu am dublat ingredientele si au iesit numai vreo 25 bucati.scriu in paranteza si pentru o portie mare.

aluat:165(330)ml apa se pune la fiert cu 65(130)g unt iar cand clocoteste se pun 100(200)g faina toata odata.se ia de pe foc cratita si se amesteca bine apoi se pun 3(6) oua pe rand amestecand bine dupa fiecare.aluatul se pune in sprit sau cu o lingutita in tava tapetata cu hartie de copt.se coace 25 min si se lasa sa se raceasca bine apoi se taie in 2.

crema: 350-400ml frisca se bat cu un plic intaritor si apoi se pun 100 g finetti amestecand usor.se umplu eclerele si se decoreaza pe deasupra cu finetti topit.
se dau la rece.inainte de servire se pune un mot de frisca pe fiecare sau se pudreaza cu zahar vanilat. S-aveti pofte!

Mergi la inceput

Merci inaioana.Data conceptiei se calculeaza adunand 10 zile la data de la UM,nu?dar daca data conceptiei e 17august,pe 17septembrie nu faci o luna?Dupa calculul asta ar insemna ca eu schimb luna pe 5,adica pe 5 februarie fac 6luni,pe 5martie 7,pe 5 aprilie 8luni,iar abia pe 5mai 9luni insa eu am DPN-ul pe 29aprilie,poate chiar mai devreme,adica o sa nasc la 8luni?..io 26+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput