Mamici de mai-iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna ziua !!!

Felicitari celor care au ajuns la intalnire chiar daca ati reusit sa ne faceti pofta cu acel desert...( de la mine pareau a fi ceva eclere)..hmmmm..cred ca au fost bune tare. Oricum am sesizat..ca retstaurantul la care ati fost este identic cu Pizza Hut din Beijing. Aceleasi desene, acelasi aranajment. Gustul cu siguranta e altul...ca asiaticii daca nu pun putin zahar nu se simt bine. Si aici in korea este pizza hut dar mi-am promis ca nu mai calc pe acolo....prea mult zahar in pizzaaa....iar sosul este foarte iute. Cand ajung in bucuresti...abia astept sa manac si eu acolo.

Ama felicitati pentru examen..multa bafta in continuare. tinem pumnii.

Am auzit la stiri ca e groaznic de frig acolo la voi...nici nu vreau sa ma gandesc..aveti grija cum va imbracati.

Cat despre acele asa zise contractii cred ca le-am simtit si eu ieri..au fost insotite si de ceva dureri..nu-am stiut cat e de grav..daca sa sun medicul sau nu..am asteptat pana astazi..si mi-au trecut..poate nu mai vin pana pe 30, ca n-as vrea sa discut despre asta la telefon. Eu am dat vina pe gaze la stomac...si pe faptul ca am stat pe jos la restaurant...chiar nu stiu ce sa cred.

pentru toate fetele...ina da liber la album..sa mai vedem pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Ama multumesc de urare si felicitari si tie pt. examen si bafta multa in continuare!
In rest, fetele cam slaba activitatea. Deh, e luni.
Va pup si o saptamana excelenta.

Irina 19+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Fetele eu ma chinui de ceva timp sa trimit pozele ioanei.Nu stiu ce are netu asta de merge asa greu.Mai asteptati putin.
pai atunci vreau si eu filmul ca se anunta f interesant.

Dana22+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, felicitari pentru examen! Poti sa te duci la album ca l-am "descuiat". Chiar ma miram cum naiba il vedeau fetele ca doar il incuiasem si apoi mi-am dat seama ca link-ul dat de mine mai devreme era deja intrat in album deci nu conta incuiatul meu ulterior

Virgi, da erau ca niste eclere, de fapt ca niste choix-a-la-creme (eclere mici rotunde ca gogoselele) umplute care cu crema de ciocolata, care cu crema de vanilie si totul stropit din belsug cu sirop de ciocolata. Mi-au placut asa mult incat ma gandesc sa-mi fac si eu acasa!

Ioana 24 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ama felicitari ptr. examen!

Irinel, daca doc a zis ca-i OK, atunci stai cuminte.

Felicitari Irina si Aura pentru baietei!

Aura si tie bafta la examen!

Pupici pe burtici!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Multumesc VoichiV. O sa incerc sa nu ridic nimic, acum nu mi se parmite nici sa ma incalt singura, ca sa nu ma aplec, sa nu fac rau la bb. Sau cam speiat toti.
AMA am sarbatorit ziua mea de nastere pe data de 7ianuarie(pe 5ianuarie la noi inca e post si nu se permite), asa ca pe 6 ca o gospodina constiincioasa ce sunt am mers la cumparaturi(singura), mai luase si sotul meu, dar mai era cite ceva de genu bsutura, torta, mezeluri, si sa cam adunat. Apoi am facut pregatirile si am cam alergat de colo colo, inspre seara am mai avut o discutie cu socru care ma cam enervat(cica soacrele sunt rele, da a mea e piine calda, da socru...) si au inceput mai des contractiile, ceva de genu o data la o ora. Pe 7veselie, chef si am gustat o gurita de sampanie, doar o gurita, nu cred ca de la asta era, dar tot simteam mai des contractiile. CA urmare duminica toata ziua burta tare, si la masa iarasi socru, ca ei au mai avut oaspeti da eu am plecat sa ma culc, parca nu ar intelege ca sunt insarcinata si am nevoie de odihna si nu pot sta si eu pina la 23 sau mai tirziu, iarasi nervi. Am vrut sa merg luni la medic, dar la noi era z libera asa ce degeaba si am stat acasa, marti cind mam dus la medic, asta sia pus miinile in cap si ma trimis direct la spital.
Cam asta e istoria asa ca aveti si voi grija, nu faceti asa...
pe mine puteti sa ma cicaliti o sa stau cuminte si o sa ascult totul, no sa zic o vorba, stiu ca sunt vinovata.
Acum principalul ca e bb bine ca eu muream daca patea ceva.
AMA succese mari la examene, dar sa stii ca cu cit mai mult te pregatesti cu atit mai mult te incurci cind le sustii, asta din experienta proprie tio zic, ai grija ce faci si nu te lua cu invatatu sa uiti ca ai de hranit pe cineva.

doroti_5 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

salutare la toate fetele ....

Dragelor de la intalneala nu stiu ce ii tot dati voi acolo cu selectia facuta la poze atunci. Eu una am vrut sa sterg doar o poza si nu m-ati lasat ptr ca ati vrut sa ramana toate si eu m-am conformat. Ati sarit cu guritza voastra pe mine sa nu cumva sa sterg ceva ca trebuie sa fie toate. Pai asta e selectie????? zau asa ....
Si apoi nu ma suparati ca sunt deja varza de suparare
SUNT DISPERATA!!!! n-am inchis un ochi toata noaptea!!!! de la ora 1 noaptea ma doare piciorul drept de mor. totii muschiuletii de la genunchii in sus sunt supercontractati si ma dor ingrozitor. nu mai am nici lacrimi sa plang de durere.
L-am sunat pe Dr T si mi-a spus sa iau calciu gluconolactat dar nu m-a ajutat deloc. Stau in pat si ma intreb ce sa fac ca o iau razna. Daca aveti vreo idee v-as fi recunoscatoare din tot sufletelul meu!!!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

shoricutza ai incercat sa masezi cu alcool eilic?
poate ti sa sucit vreun muschi? Daca e asa numai poti sa-l masezi ca sa treaca mai repede, dar daca te doare pin la os, atunci chir ca nimic nu mai poti face ca e de la timp. Eu am avut si eu asa ceva.
Fa-te bine.

doroti_5 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Bine ai venit,rocs02. Ma simt si eu mai reprezentata ca segment de varsta, ca eram singurica printre fete de 16 ani.. Asa, daca suntem mai multe de 17 parca e mai bine, nu?
Irinel, nick-ul l-am ales f simplu.. e ziua mea si cum imi iubesc mult ziua si zodia, mi s-a parut simplu.
Neda, eu am avut mult mai multi pitici stresati pe creier decat tine, tinand cont si de varsta mea, 36, triplul test mi-a iesit f bine, insa am aflat ca poate fi fals pozitiv sau fals negativ, asa ca… m-am hotarat, dupa aproape doua luni de ezitare, sa fac amniocenteza. Am si scris pe undeva pe aici de asta, nu mai stiu exact unde dar poti da un search dupa numele meu si o sa gasesti. Oricum, ideea importanta e urmatoarea: din doua mii si ceva de amniocenteze facute la spitalul titan, de un an si jumatate incoace, toate in urma TT proaste (e, si cate o nebuna ca mine, da un procent nesemnificativ), au iesit positive pentru sindromul Down….. doua!!
Nu cred ca are rost sa spun mai mult, mie mi se pare edificator.
Oricum, eu ma bucur enorm ca am facut amniocenteza, a fost cu totul altfel decat ma asteptam si acum sunt linistita, numai si pentru asta si merita!!
Carminabubulina, si la mine in burtik e scandal mare. Eu sunt incantata, toata ziua sunt cu mana pe burta, tot ii spun sotzului meu ca de la nume i se trage bebelinei, Hora. Asa ca Hora bate hora….
Bun venit si tie,Oana! Schimba-ti sexul, apari de sex masculin...
Ama, bafta la examene in continuare! Uite, iti mai dau si eu detalii: 470 gr, 26 cm (la 21 saptamani si 5 zile). Iar de nascut voi naste la CFR2, cu Dr. Nayel!!! Yuppiiii!!! A, si nu va mai fi Hora Thaisa, am facut si eu o concesie si am renuntat la Thaisa, ne va chema Hora Lucia (adica sa aiba si ea macar un nume normal, ca altenativa la nebuniile maica-sii..)
Am vazut cu mare, mare incantare ca cineva imi foloseste numele,Virgi isi va boteza fetita Luana! Nici nu iti imaginezi ce bucurie mi-ai facut, imi iubesc tare mult numele si ii sunt recunoscatoare mamei mele. Sa stii ca e un nume tare norocos, singurele necazuri pe care le-am avut in viata mea se datoresc prostiei si incapatanarii mele..
Iar Magghyc a ales Nichita, numele pe care l-ar fi avut bb meu daca avea putza! Excelent!!

Am o mare bucurie, am fost vineri la Dr. Nayel, m-a primit sa merg in continuare la dansul, voi naste la CFR. Povestesc nitel mai incolo cum a fost, deja m-am intins o gramada....

AlaBalaPortocala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Shoricutza, ia magneziu de la Additiva ca e un foarte bun antispastic. Are 300mg magneziu/pliculetz, este efervescent deci se asimileaza perfect. Cu Calciul ai grija pentru ca poate provoca contractii!

Cat despre poze, am sters ce ai zis sa sterg iar dintre cele noi, nu am pus nimic cu tine, ok?

Fetelor, am definitivat albumul, uitati-l aici:

http://community.webshots.com/album/546583560sREemm

Ioana 24 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput