Mamici de mai-iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna fetelor!
Puteti sa aruncati cu rosii, cu oua sau cu ce aveti fiecare la indemana pt. ca eu stau sa ma bateti, daca voi chiar asta vreti, pt ca sunt o lenesa si nu scriu mai deloc. Dar la cum va stiu sigur o sa-mi dati un pupic si o sa ma iertati.

Misto intalneala voastra mai fetelor. Mi-ar fi placut tare mult sa fiu si eu cu burtica mea printre burticile voastre.

Ama bafta multa la exam. Eu miercuri il am pe ultimul, asta in caz ca le-am luat pana acum pe toate. Si intr-adevar asculta fetele care au zis sa nu te stresezi pt ca au dreptate maxima. Eu m-am stresat la primele 2 si apoi am hotarat ca nu renteaza sa mai pierd nopti ca sa invat(asta pt ca am fetita care toata ziua ma freaca de ma innebuneste iar ziua mai mult de o ora nu doarme nici s-o impusti. Papa mama pe ea de carcotasa mica.)

S-a mai discutat despre ce creme se fol. pt. burtik si nu numai.
Eu am folosit f. mult Doina, laptele nutritiv si vitaminizant de la farmec si am fost si sunt inca f. multumita. E ceea ce se spune a fi f. ieftin si bun.

Acum in legatura cu noi: in burtik suntem un bb cumintel si suntem baietel si ne cheama Andrei. Ama restul datelor sunt: Sp. Medgidia, Dr. Belcin.

Gata inchei ca m-am intins ca o pomana da nu inainte de a ura la toate burticile sanatate atat lor cat si bebeilor din burtici.

AURASI NICOLETAsi bebe mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata fetelor.
Mai ce dea evenimente pe aici de cind nu am mai fost.
In primul rind felicitari pentru noile fetite si baietei, vad ca fetele conduc.
Felicitari fetelor care au iesit la pizza, sa siti ca sunteti foarte frumoase!!
Imi pare rau pentru Simona, si sa stii ca te inteleg, poate nu asa de bine, dar si eu un an in urma am pierdut un bb si mam simtit ingrozitor, dar sa stii ca acum sunt foarte fericita ca sunt din nou graviduta.
Sa va zic si eu de ce nu am mai dat pe aici.
Ziceam si eu de contractii care le socoteam ca se intoarce bb-le, apropo pe aceasta cale AMA multumesc de informatie, ca nici prin cap nu-mi dadea ca e ceva periculos, pai iata m-am enervat si am ridicat ceva mai greut si am nimerit la spital cu iminenta de pierdere a sarcinii. Vreau sa va spun ca asa de tare n-am tremurat in viata mea. Eu sumnt asa din fire ca nu prea prin spitale, mai bine zis niciodata nu am stat ls stationar si nu mi-a placut deloc. am primit dea infuzii...
Dar acum suntem bine ambii si eu si bb.
Privitor la kg, ne inscrim si noi solemn cu 12kg in plus la 23saptamini. cred ca e mult, dar sincer maninc la fel ca si pina la sarcina, nu stiu de la ce asa mult.
Vreau sa va mai zic ca la noi nu se fac atitea eco, se fac 2 pe toata perioada de sarcina, eu deja am facut 3 dar a mai ramas 1 la 38saptamini, eu am facut una din capu meu si alta acum cind am fost in spital m-a trimis medicul la doopler, cu toate ca am inteles ca e prea devreme pentru asta, si nici poze nu a vrut medicu sa-mi faca ca a zis ca-i mic bb si nu se intelege nimic, ce stie el?
La noi e mai eftin eco, mult mai eftin una sipla e 60lei MD asta ar fi 4$si ceva, doopler e 100lei adica vreo 8$.
In schimb hainele sunt mult mai scumpe, numai o pereche de pantaloni pentru gravidute vine la vreo 50$.
Cit despre lucrusoarele pentru bb si la noi sunt superstitii ca nu se iau dinainte, mai spre sfirsitu sarcinii.
Cam asta am avut sa va zic, o saptamina buna la burtici.
P.S. Apropo de boala, medicu mi-a interzis categoric ceaiul si cafeaua.

doroti_5 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Fetelor am vazut si eu pozele...... si imi mai e si foame .. m-ati nenorocit cu pizza voastra si cu desertul.
Katja este adorabila!! Ioana, sa-ti traiasca!

Irina 19+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Neatza!
Frumoase poze si frumoase burtici! Bravo voua fetelor ca va intalniti!
Eu am fost la eco sambata si bebita mea a stat numai cu spatele la dr. Mi s-a spus ca e mai mititica decat ar trebui, adica dupa masuratori are 18-19 sapt in loc de 20sapt. Am fost si la dr.mea care m-a linistit cat de cat spunandu-mi ca se mai nasc copii si la 2,5Kg nu numai la 4Kg si ca de, daca sunt micuta, ce-oi fi vrand ...sa aiba bebita 2 m?!?!?!!? Sper din toata inima sa fie bine si sa creasca mare. Offfff
Va pup.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

AMA in privinta la medic si spital, la noi e putin altfel, te urmareste medicul de famili de la "Policlinica", dar cind iti vine termenul chemi salvarea si la ce spital te duce acolo, nasti, in caz ca va fi liber eu voi maste la Spitalul Municipal Nr.1 ca am inteles ca de pe sectorul nostru acolo nasc, daca e plin, la Nr.2, dar de medic, care e de garda. Desigur poti Mitui un medic anticipat dar se intimpla des ca medicul dat nu-i si nasti tot cu cel de garda. Despre ceea ca sa schimbi Spitalul nici vorba nu merge ca te costa...
Mai multe prietene de ale mele au nascut asa si totul e foarte bine, dar in asa mod ca sa ai medicul tau dinainte deja 3 le stiu care sau ars, si au platit dublu, ca oricum platesti si la asta de garda cind nasti. Gratis nu prea e posibil. asa ca Spitalul Municipal Nr.1 poti sa-l treci, dar fara medic.

doroti_5 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

buna dimineatza fetelor!

Am vazut pozele de la pizza hut si sunteti f frumoase iar pizza...... cred ca-l trimit pe sot sa ia la pachet...
Doroti, ma bucur ca acum sunteti bine dar ai grija si nu mai ridica greutati.

Sa aveti o saptamana cat mai buna!

VoichiV22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Neata dragele mele.Gata am aparut si eu dupa un we super incarcat si super distractiv.Sambata am fost la 2 petreceri si am ajuns pe la 2 noaptea acasa,iar duminica am fost la patinoar cu prietenii si apoi iar la pizza si am ajuns tarziu.
Ioana sa-mi trimiti repede adresa de mail ca sa iti trimit pozele.Din pt meu de vedere,poti sa le pui pe toate,daca vor si fetele.
Lyly ai grija de tine si sa te faci repede bine.
Ama bafta la examene.Si poate ma lamuriti si pe mine despre ce film vb voi.
Carmina sa inteleg ca ai gasit pana la urma Monopoly pe net si ca te joci deja.eu am castigat de 11 ori pana acum.

Dana22+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Baaai,puneti pozele de la "intalneala"!!!! Ce va veni?inaioana pune pozele cu katja ca vreau si eu sa o vad!!!(alea noi ca pe cele vechi le-am rasvazut de o mie de ori )Irinel ce contractii ai avut?Dureroase?Bine ca tu si bebe sunteti bine,si eu am contractii mai tot timpul dupa ce ca am si colul scurt astea imi mai lipseau..irinaghita si iulyp FELICITARI PENTRU BAIETEI!!!Sa va creasca mari,frumosi si sanatosi,i-am trecut pe listuta!!!doroti stai cuminte si nu mai ridica nimic ca n-ai voie!!Din ce cauza ai avut iminenta de avort?Bine ca a trecut,ai grija de tine si de bebe!Fetelor,azi am dat primul examen si am facut bine!!! Mai am doua,sper sa trec si de alea,sa-mi tineti pumnii in continuare,va multumesc pentru incurajari!io 26+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Dana e vorba despre un film cu dezvoltarea lui bebe in burtica luat de pe national geographic!Apropo de monopoly,eu ma joc constantt si pe calculator si live cu sotul!! Si rareori pierd ca stie ca fac urat si ma lasa sa castig de cele mai multe ori!E fun!io 26+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Hello Fetelor,

Sa stiti ca chiar daca nu scriu tot va urmaresc. Imi pare rau ca n-am putut participa la intalnire dar cam departe pt. mine dar am vazut pozele. frumoase burticute. si super dulce fetita.

Si la mine a inceput bebelul sa miste, din ce in ce mai puternic si burta parca creste pe zi ce trece. Am facut poze dar nu cu aparat digital dar mi-a promis un prieten ca trimite cele facute de el si atunci pun pe net.

Ama - felicitari pt. examen. Daca gasiti o metoda de publicat pe net filmuletul, sunt si eu interesata. Cred ca am vazut filmuletul si super misto daca este aceeasi cu care am vazut eu. Sau eventul sa vad cum asi putea sa ma intalnesc cu mihaela si sa pun eu filmuletul pe DC+.

Ildy 19+ cu celula bebe in burtica

Mergi la inceput