Mamici de mai-iunie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
shoricutza spune:
Inaioana pozele facute de mine sunt ....la mine.![]()
Da-mi adresa de mail ca sa ti le trimit. Trebuie sa recunosc ca io am mai multe poze cu Katja decat cu voi.
M-am indragostit rau de tot de ea!
Cat priveste selectia, nu s-a facut nici-o selectie ca nu ati vrut sa stergeti nici-una desi io am vrut.
21+
inaioana spune:
Gata, am incuiat albumul pana la noi ordine. Scuze, dar eu intelesesem ca selectia s-a facut acolo. Oricum ,gata, nu mai poate fi vazut!
Iti trimit pe pm adresa de mail si te rog sa specifici ce poze pot fi eventual puse si care nu!
Pupici!
Ioana
23 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
DianaR spune:
Ama, succes maine la examen!
Irinel, ai fost la doctor?
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
carminabulina spune:
Fetelor ce v-a apucat? Ce aveti cu pozele? Lasati pozele la vedere, mie nu-mi pare nici una urata si toate ati fost minunate sambata. imi pare foarte bine ca ne-am intalnit, sper sa o mai facem de cateva ori pana vom naste si nu va prostiti.
Puiudana - da si tu pozele si tu Shoricutza
Intr-adevar selectia s-a facut oarecum acolo si am mai facut si eu una acasa...ce sa zic de poza in care suntem toate 5 si facem cu mana iar fata mea nu se vede...sau e mai bine asa?
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:
Puiudana m-ai innebunit cu Monopoly, de-abia mai scapasem de dependenta jocurilor pe calculator si acum.... Ce ma enerveaza eate faptul ca eu nu castig niciodata
.
Ce ger este afara
.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
inaioana spune:
Carmina, asa cred si eu dar nu vreau sa se supere fetele. Astept sa isi dea si Lily acordul ca cu Shoricutza m-am lamurit in privat si dau drumul la album "pe piatza" iar. Intre timp, iti trimit invitatie pe mail sa il vezi tu ca am pus si pozele facute de Shoricutza, doar Dana mai are de trimis, ok?
Lily, trimite-mi adresa ta de mail ca sa te pot invita sa vezi albumul si sa-ti dai acordul , sa-mi spui ce sa las si ce nu, ok?
Ioana
23 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
inaioana spune:
Si Lily, spune-ne cum te mai simti ca vad ca n-ai mai dat nici un semn.
Pupicei si multa sanatate!
Ioana
23 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
Amonar spune:
Buna fetelor!
Ca de obicei santeti enorm de comunicative si scrieti din plin.....V-am citit cat de cat si am vazut ca s-au intamplat si bune si rele.....fetelor care s-au alaturat grupului le doresc numai noroc si sanatate. Celor cu ghinioane le doresc puterea de a trece peste evenimente.
Eu sant enorm de ocupata, cu toate ca stau acasa, adica nu lucrez pt un sef, tot aglomerat am. Sant ocupata printre altele cu punerea pe picioare a unei firme proprii impreuna cu sotul. Asta costa enorm de mult timp. Pe langa asta imi pierd timpul cu achizitionarea lucrurilor pt bebe. Am cumparat toata mobila (aici se cumpara o camera intreaga), haine, carucior, etc....Toate la preturi foarte avantajoase pt ca am cautat ore/zile intregi pe Internet. Ma bucur enorm cand nu dau bani in prostie pe lucruri pe care poti sa le gasesc mai ieftin ..cu putin efort. Chiar haine noi am gasit prin Internet....o colectie intreaga la pret de prima mana (adica nu din magazin).
Am fost si la Bucuresti pt 4 zile, deci am zburat de la Amsterdam la Bucuresti si retur. Asta pt deschiderea afacerii. Nu prea am avut timp de plimbare fiind ocupata cu tot felul de intalniri oficiale. Oricum Bucurestiul mi s-a parut aglomerat si ...rece...
In rest cu bebe e bine. Misca din greu....creste....la fel si burta. Ma simt din ce in ce mai grea. Ultima oara pe cantar am vazut ca am luat 10kg de cand faceam sport intensiv la sala, adica anul trecut pe vremea asta. Incep din ce in ce mai mult sa ma gandesc la cum va fii nasterea..mi-e putin frica. Cu toate ca mai sant vreo 3-4 luni.
Sper sa pot sa revin ceva mai des pe aici. In price caz sa stiti ca totul e bine cu mine si cu bb. Ceea ce va doresc si voua!
Va pup!
25+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
Irinel spune:
Buna fetelor!
Doctorul a zis ca nu am de ce sa ma infrijorez (DianaR, saru-mana de intrebare), e normal sa am contractiile alea false, ca organismul se pregateste de nastere. Sper sa aiba dreptate, da eu tot parca stau pe ghimpi pana sar de saptamanile periculoase. Si presiunea aia jos ma sperie putin. De fapt ce mi-e mie teama e faptul ca el nu a avut cum sa isi dea seama in cazul cand as fi avut dilatatie, pentru ca aici nu fac control ginecologic pe parcursul sarcinii. Nici trimitere la eco nu mi-a dat... A masurat doar burtica, a ascultat inimioara lui bebe, a cercetat urina, cantarul si gata. E adevarat ca in weekend nu am mai avut asa dese contractiile astea false, probabil pentru ca n-am mai fugit atat de colo-colo si m-am si odihnit mai mult, da tot mi-e teama. La serviciu nu pot sa stau totusi.
Fetelor am vazut pozele cu intalneala, tare frumoase. Sa va fie de bine.
Amonar si eu ma simt din ce in ce mai greoaie si am inceput sa am iar somnolenta, se cunoaste ca intru in ultimul trimestru de sarcina. Sa nu iti fie frica de nastere, dureaza cateva ore si ai o minune cu tine toata viata, trece asa repede totul...
Alia ce mai face cel mic?
Lyly cum te mai simti?
Ama, succes la examene! O sa vezi ca tu cu bebe veti face o figura frumoasa in sesiune. Ai grija sa nu te stresezi prea tare, ca nu e bine pentru bebe.
Pupici la toate.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 26+ saptamani
irinaghita spune:
Buna dimineata fetelor si o saptamana excelenta!
A trebuit sa recuperez ce ati scris voi in week-end si ATI SCRIS!! Foarte bine, imi place.
Mihaela F. felicitari pentru rezultate!!
Si ca sa nu va mai fierb atat, va anuntam ca suntem bine sanatosi toate sunt la locul lor, bebe si mami bine sanatosi, suntem foarte vioi, avem 303 gr., vineri sapt. 19+2zile dupa masuratori, si avem ... putzulica!! Asa ca venim sa mai echilibram situatia, Ama sa treci si la noi un
Radu Gabriel. Nu pot sa va spun cum a iesit sotul meu din cabinet de bucurie ca si-a vazut pt. prima oara odorul live pe ecran... era topit..
(el de bebe).
Va
pe toate si sa auzim de bine.
Irina
19+
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10