Bebelusi de iulie-august 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
emaaimee spune:
Bravo,Oana iubareata
Luminita-nu am de ales pt ca stiu ca aici fetei ii va fi mult mai bine,de aia am si plecat.Las ca vine soarele si pe strada meaOanei nu degeaba ii spun si Soarele meu>se pare insa ca sunt niste nori afara.Sper sa nu se transforme in furtuna
Cred ca tre' sa perform si eu un poate uit de
Aujitzi:fetili care inca alapteaza am si io un of,mai e vreuna ca mine careia nu i-au venit uratzii?Ca tot am auzit fete carora le-au venit!
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
cin spune:
Mersi frumos..ce dulci sunteti.. hai ca parca, parca mai prind curaj...incep sa ma simt ca...acasa..
Vaz ca voi va apucarati de cure de slabit.. vreau si eu sa dau jos vreo 3-4 kile, dar nu ma lasa barbatu cat timp alaptez..Cred ca avea dreptate dr sa nu ma ingras mai mult de 10-12 kile...exact alea peste mi-au ramas..dar, cu asa o bombonica de copil, zau ca nu-mi pasa..
Anis, ma doare sufletul pt tine... si sotul meu a fost plecat o saptamana dar am avut-o pe mama, desi n-a fost chiar acelasi lucru.. sa ai multa rabdare... si..totusi, nu ma pot abtine sa te intreb: la ce hair-stylist o duci pe Ingrid ca vreau si eu ...
Am o intrebare..desi sunt convinsa ca multe fete n-au mai intrat poate de mai multe zile, dar eu am remarcat lipsa Irinei..
Vlad al meu..de vreo doua zile nu-i mai pot scoate mainile din gura... sa ma pregatesc sufleteste pt dintisori? asa incepe?
Spre rusinea mea, nu stiu cine, cineva zicea ieri ca medicul i-a spus ca bb e prea inalt...ce inseamna inalt? ca si medicul meu mi-a zis ca vlad arata de un an...dar ca nu-i nici o problema, ca asa-s copiii din ziua de azi..Vlad avea la 5 luni...76 cm..
Nicoleta
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
anis spune:
Cin ..bine ai revenit mai intai.Saru-mana de complimente.
Inainte sa am propriul copil....toate fetitele ciunoscutilor erau abonatele mele...stiu sa fac o gramada de chestii ..palmieri..codite in toate felurile...multe si asa tare imi placeee...bine ca am fata
Am zis vine mama maine dimineata... si o sa stea 2 sapt...asa ca o sa fie bine.
L-am lasat sa plece, ca trebuie sa-si incarce si el bateriile ca sa aibe grija de noi.Chiar inainte sa se duca la aeroport ,el s-a dus la piata ca sa-mi ia tot ce am nevoie...
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
emaaimee nici mie nu mi-a venit si eu am nascut de mai bine de 7 luni.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
emaaimee spune:
Nicoleta-eu nu m-a apucat de cura,incerc sa ma abtin la dulciuri,vad ca imi reuseste acum ca nu am timp/chef de mancare cu fata-dintii.3-4chile sunt super ok,mi tineledeocamdata.O sa se duca repede la tine ca sunt putine si nu se vad.Ia inmultestele cu ... nu zic ca mi-e rusine.S-ar parea ca asa incepe,poate voi nu o sa suferiti atat.Vad ca Vlad e si dolofan si cred ca e ok,oricum s-a nascut si maricel,nu?
Da si eu am vrut sa zic:Irina,Katink,ankak,KULTA si mai sunt,ce faceti?Sunteti bine?Am mai facut odata o strigare
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Mirela Diana..si eu tot pe Titulescu am spart banii..
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
Anis, n-ai ramas singurica...ne ai aici , mai iti versi amarul, te descarci...Iti vine si mama, poate te mai odihnesti si tu.
Acus se intoarce sotul, cu forte proaspete, fresh...
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
anis spune:
Diana Mirela..asa e..ca oricum ..fac ce fac si dau un ochii pe aici..zilnic ..dependenta...
Cand vine mergem toti trei si o bunica la munte aici...
anis spune:
Aaa..am luat azi periuta degetar ,e in set cu pasta de dinti, de la farmacia Dona...asta pt cine mai vrea sa cumpere.E f buna..e din silicon ,moale..ma ajuta sa-i dau cu gel..ca la mine cu degetelul se lasa cu muscaturi mari de la ceilalti 2 dintisori.
Dianami spune:
Pe unde ati disparut, fetelor? La soti?
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia