Bebelusi de iulie-august 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Ceaiul se numeste : Ceai mai drag pentru copii si e fff bun ca gust.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by mamini

bine, Albinuzza! si eu ma gindesc ca ar fi cazul sa dau militaria jos din pod, dar parca tot nu-mi vine si rau fac...o sa-mi trag palme, parca vad...

Ema, spune tu ce problema ai? ai un bb frumos(care te chinuie, e adevarat, dar nu vezi ca sunt toti niste mici tirani?), un sot care te iubeste si care te ajuta, asa cum poate...eu zic ca esti obosita. lasa-l pe tati cu Bibi si da o tura prin magazine, casca ochii, si gura daca vrei, cumpara-ti ceva frumos, fa o super baie cu spuma si parfum si cind se culca kupilu`treci la bratic. nu recomand ce le-am zis la fete aseara, decit daca vreti- adik e voie- dar terapia prin bratic e cea mai buna. fa-te mica si rasfata-te...noi suntem aici, dar tu ai nevoie de ceva mai tangibil, ceva cu toate simturile....

Cin, ai un bebe frumusel si grasut si tu arati...wow! nu te-am uitat, bine ai venit inapoi!

M

Mersi,esti o draguta ca de obicei.In principiu stiu ce sa faca ca am postat si eu cam astea pe care le scrii tu cred ca atunci cand erai acasa,dar nu am timp sa le fac.In bratic stau,dar ma mai loveste pe mine de cateva ori pe an cam tot cand sunt obosita de obicei nu imi mai stau boii acasa(ca mi-e dor de tare rau de casa-de fapt de mama si sora ca sunt siameza mai ales de ultima,ca nu sunt mama buna acum ,etc.).De mers la mag fara Oana Galagia nu se poate acum ca nu stiu ce vrea cand vrea deocamdata-sa se mai linisteasca cu dintii.Tatal teroristei iubite e in priza la munca si nu avem decat o zi libera in care mergem la cumparaturi ca sa iesim si noi impreuna macar sa impuscam 2 iepuri.Apoi urmeaza curatenia pe care o face el si mancare.Si trece ziua.Apuc si eu sa fac baia de frumusete(adica cu spuma) si astept nerabdatoare dum urm sa ma rasfat iar.Ca in rest faca dush ca la armata in 3 minkupilul se culca dar se trezeste f des si nu stiu cand si nu pot face nimic seara/noaptea ca sunt la stapan.Of sa treaca mai repede.Eu sunt independenta din fire si acum simt ca ma sufoc.Urasc sa stau in casa/acasa/vreau serviciu/contact cu lumea ca o iau razna.Abia astept sa treaca starea asta a fetei ca vad ca sufera tare.Iar eu sunt deja insane
Si abia astept vacanta din vara sa vedeam si noi soare.Iar la anul vine cineva de acasa sa ne ajute ca intram in Eu,mai e puitn.
Un pic incoerenta,dar am voie,nu?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Nicoleta si eu am vrut sa zic ca arati super dupa

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

A plecat sotul la ski, 2 saptamani.Am ramas singura...o sa-mi i-au campiiiiiiii .Socra-mea si-a rupt mana ieri , iar mama are ceva treba...nu stiu ce o sa ma fac..plus nesomnul..plus oboseala..plus dintisorii....

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ema pai se poate? Fiecare avem momente mai bune sau mai proaste dar acum de dragul bebeilor nu avem voie sa fim deprimate.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Ema te cred ca e greu departe de tara. Offfffffff!!! Eu una nu as rezista in alta tara. Va admir pe cele care puteti.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

O intrebare pt fetele care au dat suculet de morcovel: Ii dau de 5 zile si astazi am vazut in scaun imprastiate firicele portocalii spre rosu. Eu cred ca e de la morcov, dar ma duce gandul si la sange (ca am cetit din astea). Poate sa nu se fi digerat morcovul si sa i-a asa aspect?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Anis, eu cred ca l-as fi legat de calorifer si tot n-ar fi plecat singur ... mai ales in situatia de acum cu Ingrid. Al meu nici la magazin nu pleaca mai mult de 1 ora, cind e liber de la serviciu. Asta este, cind ai kupil, munca in echipa. Poate o convingi pe mama ta sa te ajute putin, ca soacra cu mina rupta, nu cred.

Mai, voi vorbiti de si tot voi nu faceti . Ca eu m-am conformat si am avut grija de sotz ... a doua oara in 2 zile

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Anis si sotul meu e plecat la ski (acum prin zona) iar luni mai pleaca o saptamana (la vatra Dornei). Stiu...........e tare rau singure

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

OANA... si eu trebuia sa plec...ca nu degeaba v-am tot innebunit cu intrebarile.Eu am renuntat , dar pe el nu l-am lasat eu sa stea acasa..ca n-a mai avut concediu de 2 ani...si are si el nevoie ,nu vad de ce sa-l tin, nu pot sa fiu egoista, el vroia sa ramana,dar trebuie sa ma gandesc si eu la el, ca el se gandeste mereu la noi.
Am vorbit cu mama...vine maine...yupiiiiiii

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput