Bebelusi de iulie-august 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cin cum sa crezi asa ceva. Esti bine venita fata frumoasa. Sa va traiasca Vladut, am vazut pozele frumos copil.

Diana-Mirela daca as sti ti-as spune dar nu am fost decat la un singur minublu cel de pe bravu deci nu am termen de comparatie. sory

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Prima lectie data lui Luca, impotriva rasfatzului

I-am dat sa pape si pe la jumatate nu mai vroia, se tot intorcea ca vazuse el ceva in spate. Si io nu, stai aici ca acu mancam. El nemek!!! I-am luat ce era in spate, si el tot asa vroia acolo
Si tot asa si scuipa mancarea se facuse ca porkushoru', si plangea cica, dar fara lacrimi, a inceput sa urle, se facea ca se inneaca. Si m-am enervat si eu si l-am sters, l-am pus la el in pat si am plekat. El deja urla Taica-su rpd , ce are, ce s-a intamplat?!?! Si zic, lasa-l 5 min ca o sa taca. N-au trecut bine 5 min, si s-a facut liniste. Ne-am dus sa vedem ce face, si el se juca.

Asa ca fetelor, asa a tecut prima noastra lectzie de rasfatz.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anca multumim frumos daaa sta binisor in fundulet doar ca nu stioe sa se ridice singurel in fundut. Sau mai cade intr-o parte
Albinutzza bravo pentru lectia de azi heheheeeee
Cin ce voinicel de baiat ai acolo !

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Nicoleta-nu te-am uitatHai lasa stanjeneala ca e loc si pt tine doar .Ce gashunel dulce aveti-doamne-doamne

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

bine, Albinuzza! si eu ma gindesc ca ar fi cazul sa dau militaria jos din pod, dar parca tot nu-mi vine si rau fac...o sa-mi trag palme, parca vad...

Ema, spune tu ce problema ai? ai un bb frumos(care te chinuie, e adevarat, dar nu vezi ca sunt toti niste mici tirani?), un sot care te iubeste si care te ajuta, asa cum poate...eu zic ca esti obosita. lasa-l pe tati cu Bibi si da o tura prin magazine, casca ochii, si gura daca vrei, cumpara-ti ceva frumos, fa o super baie cu spuma si parfum si cind se culca kupilu`treci la bratic. nu recomand ce le-am zis la fete aseara, decit daca vreti- adik e voie- dar terapia prin bratic e cea mai buna. fa-te mica si rasfata-te...noi suntem aici, dar tu ai nevoie de ceva mai tangibil, ceva cu toate simturile....

Cin, ai un bebe frumusel si grasut si tu arati...wow! nu te-am uitat, bine ai venit inapoi!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

Cin, noi nu te-am uitat, toate fetele, chiar daca nu sunt active sunt cu noi aici uite o de la noi, sau mai bine un buchet

Starchi, daca tu ii dai san, eu stiu ca tine si de sete. Vezi si tu daca ii dai apa sau ceai, daca bea, inseamna ca e sete, daca se joaca insemana ca nu mai e. Eu ii dau cat are nevoie, nu ma uit la ml

Monica ai dreptate, dar noi merem pe ceai. Cu apa plata ii fac laptele, dar doar o incalzesc. Asa fac de la 2 luni. Deja ma sperii, cand ma gandesc ca vreau si eu sa ma duk la Mini Blu...tot Mihai Bravu, sper ca ati mai lasat ceva acolo

Emma mama ce e cu tine...sus moralul haide, noi de ce suntem aici

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mai nu stiu ce e cu mine,daca stiam era bine.
Si noi o lasam la Dintzoshela sa maraie ca mi se suie in cap daca ar putea,sa videm ce frumo se joaca ea n-are treaba.Pai o data trezita din somn trage un tzignal de zici ca era batuta de careva,eu ma uitam prin usa crapata.Ea fix cu ochii la usa,mai dau un racnet crunt,eu tot asa ma uit fara sa ma vada,mai da unul de control si apoi incepe tare voiasa sa chiuie de lupta gen sumo- si sa se joace fericita-chiar daca nu a fost bagata in seama.Sunt niste mici profitori:cum zice si asistenta de la noi de la disp-they'are cute,but watch out

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by deny_82

Diana_Mirela...vreau si eu cartea te rog ...!!!
Incerc sa-i schimb din meniu ca deja parca nu mai mananca cum manca la inceput...S-o fi saturat si el mititelul de acelasi fel de mancare..
Uitam....adresa e denissa_82@yahoo.com...Mercic!
Deny si David-Andrei 02 august 2005

Gata, ti-am trimis-o! Ai primit?

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Nicoleta dulce foc bebicul. Sa nu te mai aud ca spui ca te simti aiurea. Noi suntem o familie si chiar daca ai lipsit ai sa recuperezi. Dupa ce ne-am povestit de greturi, dupa ce am asteptat cu emotii sa vedem ce sex au ingerasii din burtici, dupa ce am trait la unison nasterea fiecarui copil, crezi ca ne mai poate desparti ceva?

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu ii dau lui Andrei un ceai de fragute de la Fares special pt copii. I-l indulcesc cu glucoza ca altfel...ma scuipa.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mamini, hai sa-ti dau si eu raportul : aseara am dat fuguta la consort si ne-am giugiulit ca doi porumbei, ca nu s-a putut (din pacate am niste probleme de vreo saptamana si pana nu se afla cauza nu ne da voie ginecologul sa ne iubim ).
Oricum, a fost tare bine si mi-a mers la suflet alintul!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput