Bebelusi de iulie-august 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
irinabungau spune:
Gagicutze dragi, mi-a fost tare dor de voi!!! Nu am mai avut timp sa intru, de citit am citit asa pe sarite, asa ca sa nu va suparati daca nu mai dau raspunsuri la toata lumea.
La mine au venit rushii dupa atata timp!!!! Si cat de bine era fara!!!
Ioana da semne ca-i iese un dintzoc, vad o galma alba pe gingie unde ar trebui sa-i iasa dintele. Intrebare: cat timp dureaza pana ii iese dintzocul????
Cin, ce ma bucur sa vad ca ti-ai pus net!!! Bine ai revenit, de acum vei fi mai des prin zona, asa-i??? L-am vazut pe Vladut, este un grasunel frumos!!!!!!
Emaimee, ce faci, ai cazut in butoi??? Sa stii ca si mie imi vine de multe ori sa-mi iau campii, am nevoie sa socializez, as vrea sa merg la serviciu!!! Cand ma apuca nebunia o las pe Ioana cu mama, ma sui in masina si merg in oras prin magazine, ma intalnesc cu prietenele dupa care ma intorc cu drag acasa... si cu bateriile incarcate...
Valcampan, am inteles ca incepi munca pe 1 Feb!!! Profita din plin de zilele pe care le mai ai de stat acasa cu puiul tau!!!
Am vazut ca v-ati tot amuzat pe-aici cu Yasmari si Mamini, imi pare rau ca am ratat dialogul!!! Dar sper sa pot intra mai des sa nu mai pierd nik!!
Va pupam cu drag
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
cin spune:
Mai...apropos de uratzi...daca ma oboseam un pic, ii faceam lui Vlad o fratioara la fix un an de zile..mi-a venit prima oara dupa sarcina exact in aceeasi zi ca UM de dinainte...
Lamuriti-ma si pe mine..ce se gaseste la miniblu? ca va tot aud ca spargeti bani pe-acolo..si-s amatoare, desi eu am magazinul Piciul (pentru hainute) peste strada si mi-am deschis cont acolo.. deja cand ma vad vanzatoarele se ascund, ca s-au saturat de mine: "si ..altceva..ce mai aveti??"
NIcoleta
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
irinabungau spune:
Anis, imi pare rau ca ai ramas fara sotior, era frumos daca ati fi plecat toti trei!!!! Eu n-am unde si cu cine... ca asa as pleca!!!!Adica unde am, pentru ca Radu e din Brasov si mi-e un dor de munte!!!! Dar nu-l am pe el sa plecam impreuna...!!!! Bina ca vine mami a ta sa te ajute in perioada asta, conteaza mult!!!
Pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
anis spune:
Irina, bine ai revenit.Ce sa facem? E prea mica, sa fi mers toti 3 ..ca era vbd e Italia..mergem cand se intoarce tati la Brasov.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cin spune:
Diana Mirela...sa nu vada sotul meu ce intrebare ai pus...ca de cand mi-am pus net..nu m-a mai vazut el la fatza..de altele nici nu mai zic..
Irina , draga.. sa vorbesti cu primarul din mamaia sa curete bine o bucat' de balta ca....veniiiiim!!!!!!!!!!
Mai fetelor, in mod sigur s-a discutat si rasdiscutat despre indemnizatie dar stiati ca trebuie depusa in fiecare luna (pana pe data de 10) o declaratie cum ca nu te-ai angajat intre timp?
NIcoleta
sorel spune:
Fetelor ce bine dispuse sunteti azi ... si ce guralive ... dupa asa o noapte!!!!!!!!!!!. Noroc cu mamini ca a dat startul. Sa speram ca mai repeta cursa. Cred ca trebuie sa ne mai aminteasca cineva din cand in cand. Ma bucur pentru voi ..... pt. mine mai putin. Fugisem si eu la dl. Sorel, foarte hotarata, de altfel, dar cand sa fie ..... se trezeste Praslea cel voinic... il dureau gingiile saracutul. Si ne-am pus pe alintat, plimbat, masat, cantat ... si tot asa vreo 2 ore. Tot cu novocalmin calmat. Dar de la atata cantat a adormit si bb si sotzul. Si tare mi-a fost mila sa-l trezesc.!!! Deci poate in alta seara. Oricum ma bucur pt. voi.
Vad ca va cam sperie o noua sarcina. Eu chiar imi doresc ... si voi trece la treaba spre sfarsitul anului. Mai vrea cineva curand copii?
Si eu ii dau copilului apa (plata) dar nu foarte mult. Nu prea se omoara dupa lichide. Asa cate o gurita - doua, din paharel. Nu bea nimic altceva din sticluta, decat lapte. Voi cum dati cerealele? Din sticlutze? Eu trebuie sa le dau din canita, cu linguritza si trebuie sa le fac mai grosute (mai piure).
Baitza ii fac inca in fiecare seara. Nu-l pot priva de placerea asta.
O noapte cat mai placuta tuturor.
Dianami spune:
quote:
Originally posted by cin
Mai...apropos de uratzi...daca ma oboseam un pic, ii faceam lui Vlad o fratioara la fix un an de zile..mi-a venit prima oara dupa sarcina exact in aceeasi zi ca UM de dinainte...
Lamuriti-ma si pe mine..ce se gaseste la miniblu? ca va tot aud ca spargeti bani pe-acolo..si-s amatoare, desi eu am magazinul Piciul (pentru hainute) peste strada si mi-am deschis cont acolo.. deja cand ma vad vanzatoarele se ascund, ca s-au saturat de mine: "si ..altceva..ce mai aveti??"
NIcoleta
Pt. baietei au pantalonasi, niste camasute super, jachetele, bluzite si multe altele. Materialele sunt velur, bumbac, polar, design-ul este foarte frumos, preturile super (mai putin la jucarii).
Uita-te si www.desprecopii.com/info.asp?id=814" target="_blank">aici.
frumuselului!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
anis spune:
Cin intre timp , s-a renuntat la treaba de a da o declaratie in fiecare luna.Bine ca le-a venit mintea la cap.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
quote:
Originally posted by cin
Diana Mirela...sa nu vada sotul meu ce intrebare ai pus...ca de cand mi-am pus net..nu m-a mai vazut el la fatza..de altele nici nu mai zic..
Irina , draga.. sa vorbesti cu primarul din mamaia sa curete bine o bucat' de balta ca....veniiiiim!!!!!!!!!!
Mai fetelor, in mod sigur s-a discutat si rasdiscutat despre indemnizatie dar stiati ca trebuie depusa in fiecare luna (pana pe data de 10) o declaratie cum ca nu te-ai angajat intre timp?
NIcoleta
Eu nu primesc indemnizatie ca sunt studenta , dar am vazut zilele trecute ca ministrul a zis ca nu mai e nevoie de declaratia lunara. Una pe an e suficienta.
P.S. Ai grija si de sot, totusi, sa nu cumva sa ajungi pe virtual...
Iulia Anastasia
Dianami spune:
Nicoleta, acum am vazut ca ti-a raspuns si Anis. Scuzeeee!
Iulia Anastasia