Mamici de martie-aprilie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andreea G - doamne, traim aceleasi sentimente!!! Si eu cred ca se gadile, ca la fiecare rand face cate o tumba... Spor la paturici si "fir intins"...

Catrinel - cred ca voi incerca. Problema e ca as vrea sa fie totul perfect cand vine Maia, dar vezi ca mai sunt si probleme si ... te mai lasi dus de val .... dar trecem peste orice pentru bebe, nu ? Iar la mine depresia nu e chiar in faza critica, adica nu sunt chiar trurli de tot...

Hai ca v-am pupat ... si stati linistite ca imi revin eu...

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Lumysti - stai linistita si gandeste-te ca tot ce faci se rasfrange asupra copilului. Cu cat esti mai linistita, cu atat ii e mai bine lui bebe. N-am inteles de ce ti s-a recomandat cezariana daca e totul OK...poate imi spui tu, dar eu zic sa nu te sperii si sa astepti fara emotii urmatorul eco, unde sunt sigura ca vei primi vesti bune...
Tu stii ca eu am o vorba: DUMNEZEU IUBESTE COPIII!!! Pe toti!
Capul sus si lasa prostiile ca iei bataita. Du-te si cumpara pentru spital hainute pentru bebe ca ii vor ttrebui si gandeste pozitiv. Pentru acasa nici eu nu am cumparat nimic. Dar o sa cumpar intr-o zi.
Te pup si sa ai grija de bebe.

Mai fetelor, am cateodata dureri in partea de jos a burtii, mai exact intepaturi...ce-or fi oare??? Daca ma ajuta si pe mine cineva.....

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Adar,si iubitica mea reactioneaza la gadilici si parca se bucura....Fir intins...mi-ai amintit de cel mai minunat hobby al meu si anume pescuitul.Cine stie cand voi mai ajunge????????
Intepaturile de jos sunt din cauza uterului care se tot intinde.La mine,cel putin,asta este cauza.Sau mai poate fi o infectie urinara...

Mi-au iesit rezultatele la...culturile din col si este totul in regula,slava Domnului!

Tcelen,sanatate multa si stai linistita,totul va fi bine cu micuta Maria,iar dr. acela idiot isi va primi cu siguranta pedeapsa meritata!

ANDREEA GEORGIANA +30 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Andreea G, ufff, da, cita dreptate ai!! Ma bazez pe al meu sotz sa si-i tina pe ai lui scurt, eu mi-o tin pe mama si sper sa am liniste. NU am chef sa fiu stressata si sa nu am lapte, doamne fereste!!
Sigur nu te depasesc la cumparaturi!!!! Tu le ai deja pe toateeeee!! ai si caruciorul?

Adar, intepaturi? Mi se intimpla si mie de vreo 2 zile, nu stiu inca sa le definesc prea bine, la un moment dat aveam impresia ca am racit si ma ustura… dinsa …nu stiu ce sa fie, dar am si io chestii de genul ala. Cine merge mai repede la doctor sa intrebe! Ai grija de tine, si ce i-ai scris lui lumysti sa bagi la cap si pt tine

Lumysti, bine ai venit inapoi!

ariadna ti-ai gasit moasa? O sa si nasti cu ea?

Catrinel 30+

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Nu,Catrinel,nu am caruciorul.Il va lua tati,sfatuit de un coleg de-al lui,proaspat tatic.Si cum sotul meu abia asteapta sa o plimbe pe bebita si este bolnav irecuperabil de tot ceea ce inseamna automobile performante,imagineaza-ti ca a gasit un model cu nu stiu cate viteze,frana,claxon...o caruta de bani.Evident,eu imi voi prinde nasul...

ANDREEA GEORGIANA +30 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Am reusit sa citesc si eu ce s-a mai scris azi. Am inca emotii pentru bebe Maria dar, cum spune adar, Dumnezeu iubeste toti copii si ne rugam sa fie sanatoasa si sa-si bucure parintii.
aileana ma bucur ca te avem din nou activa pe aici. Daca bebelinul e sanatos, tu esti bine si esti optimista chiar nu conteaza ca e 32 sau 36 ca oricum el are sa vina cand are sa fie pregatit. Daca nu vine peste 4 saptamani probabil ca doar dolofanel!!!
catrinel deocamdata nu mai am eco noi cu bebitele, si partea nashpa e ca m-au sunat de la clinica sa-mi schimbe programarea la eco de saptamana viitoare tocmai pe 06.02 ca are ecografista un pic de concediu. O fi avand si ea nevoie da io mor de ciuda ! Pun zilele astea niste poze noi cu burty a me multilateral dezvoltata !
andreea_georgiana chiar si nebuna daca eram tot la fel de bine m-as fi simtit , ca deh, la capitolul cumparaturi nu cred ca e careva dintre noi sa spuna ca nu e campioana!!
Cu pretul faimoaselor "culturi de col".. cred ca e din cauza ca eu sunt abonat la ei la CMU (plateste firma unde lucrez) si am toate analize si ecografiile gratis. Asta e de fapt singura analiza pe care am platit-o pt ca nu e inclusa in pachet si cred ca de aia mi-au taxat-o la suprapret.
Multi dr. nici nu o cer dar stii tu ca Cezara prefera sa fie supergrijulie mai degraba decat sa se trezeasca cu cine stie ce spirocheti pe acolo si mai bine te trateaza la timp decat sa ai probleme si sa te intrebi de ce!
Mai fetelor vreau si eu sa fac paturele !! Problema e ca nu stiu din ce fire ca eu nu am gasit decat mohair din ala care lasa mii de scame si nu cred ca e bbine la bebelushe! Voi din ce le faceti???
lumysti stai linistita, odihnestete si gandeste pozitiv si bb are sa fi foarte bine. Un medic batran mi-a dat un sfat, pe care nu il cerusem dar care m-a uns la inima, sa vorbesti cu bb de parca ar fi in fata ta pentru ca la varsta asta bb aude vocea mamei si chiar daca nu stie romaneste simte fluxul de serotonina eliberat de mama in acele momente de fericire si liniste. Eu nu cred ca bate campii si oricum nu poate decat sa-ti faca bine si tie si la bb.
ileana_marius eu inca ma mai minunez de ce spunti voi fetele din tarile "dezvoltate"!!! Incep sa cred ca in afara de partea cu spitalele, unde e debandada si spagareala la greu, in restul sarcinii noi suntem niste rasfatate aici in Ro !! Cu eco de cate ori ne rugam doctorii, cu 3D si 4D! Eu cred ca nici nu stiu cum o sa stiu care e moasa la spital si pe voi va aud ca moasa va urmareste sarcina !! Noi fugim de la un dr. la altul sau de la un spital la altul ca nu ne baga in seama destul si voi sunteti senine ca nasteti cu dr. de garda sau cu moasa !!! Nu vreau sa va sperii dar voi sunteti tare curajoase !!!

Miha 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onsami spune:

oau, fetelor ce harnice sunteti la cumparat si la crosetat! ar trebui sa iau exemplu de crosetat, dar mie nu mi se indemana deloc.
loriana27, si mie mi se intarea burtica toata ziua, dar stam linistita pentru ca citisem ca sunt contractii normale (au si un nume - Braxton - Hicks)doctorul cand a auzit insa, a renuntat la eco si mi-a facut laparo unde mi/a descoperit colul nitel deschis. mi-a dat tratament. oricum, nu vreau sa te sperii, si eu sunt relativ linistita mai ales ca m-a chemat la control peste o luna, si nu mai devreme. dar odihna multa.
andreea georgiana, astept vesti bune de la tine. eu iau deja Gynipral.
dananita, ar fi super sa ne vedem la spital. oricum, poate imi spui si mie ce ti-ai pregatit pentru spital pentru tine dar mai ales pentru bebe. eu o sa intreb doctorul la urmatorul control, desi nu are deloc chef de vorba cu mamici stresate ca mine.
sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Catrinel, eu am ajuns ieri la spital ca simteam niste intepaturi jos in vagin. Mie imi era tare frica sa nu fie de la col, asa ca n-am avut liniste pana nu m-a vazut un medic. Sotul meu mereu imi zice ca ma panichez si ma duc degeaba, dar eu zic ca mai bine sa ma duc si sa fie bine decat sa regret ca nu m-am dus. Asa ca intepaturile acelea, care uneori ma usturau erau de la o infectie. Mi-a dat nite ovule si mi-a spus ca daca in 2 zi nu-mi trece si continua intepaturile sa ma duc la dr. Eu am programare la dr peste o saptamana. Ce ma mira e cum de m-am pricopsit cu infectia asta. Acum 3 sap cand am fost la dr nu aveam nimic si nu am fost nicaieri. Sper sa nu fie f grav si sa n-o afecteze pe bebita.
Kim, la muti ani si multa sanatate!
Tina, tare mult m-au intristat vestile despre Maria! Maria, sanatate multa!

Manu

Poze
aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Fetelor nu am facut nimic la analize pentru ca doctorita mea de familie mi-a gresit cand a completat formularul de trimitere...asta este...dupa ce am rupt gerul de -18 grade la 6.30 dimineata...cu urina in poseta m-am intors cum am plecat...adica...vai mama mea......o sa merg joi...asta este...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!!...
Va pup pe toate de atatea ori de cat nu am fost online......asta ca sa nu cumva sa raman datoare la pupici...hihihihi....
Vroiam sa ma plang si io la voi ca am o durere in capul pieptului de nu se poate...dar nu este ceva gen arsura...era o durere a unei coaste cred...intr-un singur loc...si este IMPOSIBILA...superdureroasa...a mai avut careva din voi??...sau voi de la ce credeti ca ar putea fi??....eu ma gandeam ca din cauza intestinelor care din cauza burticii s-au ridicat ...impreuna cu ficalaul si altele...cred ca ceva impinge in locul ala...oricum cand merg la medic am sa il intreb...dar daca e de la sarcina cred ca am cam pus-o...ca pana la sfarsit o sa mai imi creasca burtica si probabil durerea va creste si ea...si pe mine ma inspaimanta ideea deja..
Pana la nexta recitire va pup si cine stie...poate ma lamureste si pe mine vreuna din voi!!!
Zzmuahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

Io28+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Catrinel,as prefera ca aici sa existe un sistem organizat ca in Germania si sa platim cite ceva in loc sa beneficiem gratuit de toate consultatile si analizele!(asta inseamna supravegheate doar de moasa lunar si numai 2 ecografii-in rest suntem vazute de medicul generalist(NU GINECOLOG!!)doar de trei ori pe parcursul intregii sarcini!

Uite,eu din cauza serviciului care este intr-un orasel mai mic decit acela in care locuim,nu am prea avut timp de cumparaturi pt.bebe si mi-am comandat totul de pe Internet(bouncer,balansoar,carut,patut,suzete,lucrusoare,jucarii).In plus am lucrat pina vinerea trecuta ...Imi pare bine ca si tu te-ai decis sa ii iei lui bb cite ceva

Doublemom si eu ma gindeam ingrozita ca aici in tarile scandinave suntem vazute in general numai de moasa in timpul sarcinii si al nasterii.Asta insa nu se intimpla daca mama are boli cronice,antecedente de nasteri cu probleme,la primul eco sau la controalele lunare se observa ceva neobisnuit.Ceea ce nu inteleg este CUM se face ca in ciuda acestor conditii,mortalitatea infantila si materna este una dintre cele mai scazute din lume!!!

Loriana,poate ca e mai bine sa faci cezariana daca esti la primul copil.Aici se recomanda in special la primul cind se afla in pozitie pelviana.Cind vei stabili data nasterii?

Onsami,sper ca bb al tau sa se fi pozitionat corect totusi!Mai este inca timp pina in sapt a-36-a!

Mamaaridna,iti doresc ca bb sa se aseze asa cum "trebe" cit mai curind.Cum a fost la eco?
Eu am acum in sapt a 35-a aceeasi problema desi am nascut primii doi copii vaginal,natural...

numai bine tuturor

Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006

Mergi la inceput