Mamici de martie-aprilie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
ANDREEA GEORGIANA spune:
Onsami,in cate sapt. esti tu si cum te simti de cand iei Gynipral?Si,mai ales de ce ai inceput acest tratament?
Doublemom,eu am luat pt. paturici(am, precizat ca fac 2)bumbacel,de la un magazin aflat pe Calea Victoriei,dupa Pizza Hut,pe partea stanga deci,vreo 200 de metri(cum mergi spre magazinul Victoria).imi scapa acum numele lui,dar daca imi amintesc,iti spun imediat.Am luat asadar 2 pungi(adica 20 de sculuri/scule?) cu bumbacel in degrade(nuante de vernil,bleu,galben si alb)pt. o paturica(am pus firul in doua si mi-au ajuns 12 scule)si inca o punga(10 scule) cream,pt. a doua paturica,pe care voi aplica fel de fel de animalute si...ce-mi mai vine mie,tot din bumbacel,cumparat tot de acolo(mosorele mici de toate culorile).Este bumbac 100% si este indicat bebeilor,intrucat nu lasa scame ce pot fi inghitite(mohairul nu este bun,chiar daca este frumos si pufos).Acolo au o gama f. variata de bumbacuri,nuante superbe,dar nu la un pret f. mic.Insa merita.Tot de acolo poti lua si ustensile si diverse materiale,nasturi...(este o super mercerie,cum rar mai gasesti).
ANDREEA GEORGIANA +30 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Doublemom,mi-am amintit,magazinul se numeste Shiral.
Va mai trimit ceva pt. amuzament.
DICTIONAR DE MARKETING
1. Vezi un tip superb la o petrecere. Te duci la el si îi spui: "Sunt foarte buna la pat". Asta e MARKETING.
2. Vezi un tip superb la o petrecere. Una din prietenele tale se duce la el si, aratând spre tine, îi spune: "Este foarte buna la pat". Asta e ADVERTISING.
3. Vezi un tip superb la o petrecere. Te duci la el si îi ceri numarul de telefon. A doua zi îl suni si îi spui: "Sunt foarte buna la pat". Asta e TELEMARKETING.
4. Vezi un tip superb la o petrecere. Te ridici si îti aranjezi rochia. Te îndrepti spre el si îi torni o bautura. Spui: "Îmi dai voie?" si te apleci usor sa-i îndrepti cravata, lipindu-ti pieptul de bratul sau. Apoi îl privesti dulce si spui: "Apropo, sunt foarte buna la pat". Asta e PUBLIC RELATIONS.
5. Vezi un tip superb la o petrecere. Se ridica, vine la tine si îti spune: "Am auzit ca esti foarte buna la pat". Asta e BRAND RECOGNITION.
6. Vezi un tip superb la o petrecere. Îl convingi sa mearga acasa cu una dintre cele mai bune prietene ale tale. Asta e SALES REPRESENTATIVE.
7. Tipa nu se descurca singura, si te suna sa mergi si tu la el acasa. Asta este TECHNICAL SUPPORT.
8. Te îndrepti spre o petrecere unde stii ca vor fi niste tipi superbi. Totusi, gândul ca în casele pe lânga care treci sunt o multime de alti tipi superbi pe care ai vrea sa-i cunosti te înnebuneste, asa ca te urci pe cel mai apropiat acoperis si strigi: "Sunt foarte buna la pat!!!". Asta e SPAM.
.....habar nu am ce-i ala "SPAM" , stiu doar ca mai toate femeile au inceput sa se creada barbati !
ANDREEA GEORGIANA spune:
O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp si 60 de ani de viata.
In timpul celebrarii apare o zana si le zice: ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta.
Sotia entuziasmata exclama: "Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu!!!" si imediat dupa ce zana a atins-o cu bagheta magica apar doua bilete de avion. Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice: "Atmosfera asta e foarte romantica dar am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea osotie cu 30 de ani mai tanara decat mine". Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta, asa ca zana il multumeste: il atinge cu bagheta magica si pac!!! sotul devine de 90 de ani!!!!
Morala: toti barbatii sunt niste nenorociti, dar zanele sunt femei... Vine unu' la doctor:
- Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel de coarne. Uitati-va si dvs, neted ca'n palma... - Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat. - Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu... Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una din ele au apucat-o remuscarile:
- Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu de cate ori l-am inselat in concediu.
Bruneta: - Ce idioata!
Roscata: - Ce curajoasa!
Blonda: - Ce memorie!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Un tip cu o maimuta intra intr-un bar. Se duce omul la bar si comanda o bere.
Maimuta incepe sa sara de colo colo si baga in gura tot ce gaseste: mananca maslinele si ciresele de pe bar, sare pe masa de biliard si inghite bila 8.
Barmanul stupefiat, il intreaba pe tip ce-i cu maimuta. Acesta ii raspunde:
- Stai linistit, e maimuta mea, asa face. Nu-ti face griji, pune totul pe nota si platesc.
Zis si facut. Dupa vreo 2 saptamani, acelasi tip, aceeasi maimuta, acelasi bar. Incepe maimuta sa sara ca nebuna. Sare pe bar, ia o maslina o baga in cur, o scoate si apoi o inghite. La fel si cu o cireasa.
Barmanul, mirat, se adreseaza tipului:
- Ce-a patit ma maimuta ta? E de-a dreptul scarbos ceea ce face!
- De cand cu bila de biliard, mai intai le masoara!
mamaariadna spune:
Catrinel, cum am zis, eu de sterilizator m-am folosit foarte bine. Cand ma gandesc sa fi trebuit sa fierb totul...innebuneam... Asa spalam biberoanele si tetinele si apoi le bagam la microunde 5 minute in sterilizator, le lasam inauntru sa se scurga si le puteam folosi direct. Si eu mare nevoie de biberoane nu am avut nevoie, ca am alaptat, dar pentru cine vrea sa dea lapte praf...eu zic ca e o investitie foarte buna.
Cat despre moasa, recunosc ca nici nu am cautat, ma las pe mana celei care e de garda. Asa am facut si la prima sarcina si am avut noroc de o moasa foarte buna. Insa toate pe care le-am intalnit acolo pareau de treaba. Si, desi imi este platita o moasa dupa nastere pentru ajutor, nu cred ca o sa mai profit de oferta, ca stiu deja cum se face baita sau cum se alapteaza, iar altceva nu prea am avut de invatat de la ea. Mai degraba as avea nevoie de cineva care sa faca treburile prin casa, curatenie, calcat...
Tu ai gasit moasa? Si ai inceput cursurile de pregatire?
Serj, eu hainute n-am prea cumparat, dar ce am de la pui nu sunt prea multe albastre, cel putin pentru primul an, ca am vrut sa fie cat mai neutre. Iar patutul, daca chiar o fi sa fie fetita, pot sa-i schimb asternutul si chestia aia de deasuptra (ajutor!! "Himmel" pe germana...cine stie denumirea pe romana?? Catrinel?) cu ceva roz sau neutru.
Pacat ca trebuie sa faci din nou cezariana, mai ales ca inteleg ca ai avut asa probleme cu prima. Dar si eu am zis, daca e necesar, o fac si eu, oricat de mare e dorinta de a naste natural.
Andreea Georgiana, si eu raman la parerea ca eco e de baza, si nu mai stiu si eu ce babisme. Dar e interesant ca inca exista multi care cred in ele.
Misto bancurile!!!!
Lumysti, nu te intrista cu marimea bebelului. Ai vazut ca la atatea fete iese cand prea mare, cand prea mic... Eu zic sa ai incredere ca e totul bine, mai ales daca pana acum nu ai avut motive de ingrijorare.
Mariana _1976, multumesc de intrebare! Maine dimineata am programarea, apoi o sa povestesc ce s-a vazut. Desi eu am impresia ca bebe s-a rotit de cateva ori in ultimele zile, ca prea simt diferit, cand picioare in coaste, cand in vezica de aproape ma scap pe mine. Sincer, eu nu prea cred ca bebe sta saptamani (sau chiar luni) in aceeasi pozitie.
V-am pupat,
Ariadna,
34
ciuf spune:
Sal
Am vazut aseara o emisiune tare misto.
Era despre o tipa de 75 de ani careia i se facuse o radiografie la abdomen si i se vedea o masa mare alba inauntru. Apoi au mai facut cateva invetsigatii. Concluzia: un copilas de 46 ani pastrat in cavitatea abdominala.
Se pare ca tanti a avut o sarcina ectopica, peretele tubului falopian s-a rupt, iar sarcina s-a fixat undeva in abdomen, s-a atasat de un organ cu retea abundenta de sange pentru a se forma placenta.
Cand a venit momentul nasterii, s-a dus la spital, a avut ceva contractii, dar bble a murit in burtica. Si atunci, ea de frica spitalului a fugit. Si a ramas cu bble ala timp de 46 de ani. Bble nu s-a resorbit pentru ca deja era vorba de ceva mare si datorita fluxului de sange i s-a facut un invelis calcaros. A fost invelit intr-un strat gros de calciu. Dupa 46 de ani arata ca un "copil de piatra", i se vedeau inca manutele si degetelele.
Cica au fost trei cazuri ca asta in lume: Congo si Zair parca. Unul a stat 18 ani in burta mamei, si celalalt 3 sau 4 ani.
Infiorator, nu???
Sa va mai spun?
Si au mai aratat o tipa din Anglia, care acuza dureri de burta nasoale si cu sangerari. S-a dus la spital si i s-a depistat sarcina cu gemeni.
Au trimis-o acasa si la controalele lunare i s-a observat o a treia sarcina, in afara uterului. Doi bebelusi erau in uter si unul in afara.
Deci sangerarea si durerile au fost de la sarcina ectopica, s-a rupt tubul si sarcina s-a fixat undeva in spatele uterului.
Cand a intrat in a saptea luna, doctorii au decis ca trebuie sa i se scoata copiii, pentru ca era riscul foarte mare ca cel de-al treilea sa nu reziste, sa se sparga placenta si sa izbucneasca o hemoragie abundenta care sa pericliteze viata mamei si a celorlati copii.
Asa ca i s-a facut operatia. I s-au scos cei doi bebelusi din uter, iar la al treilea a durat mai mult ca avea manutele printre intestine. Dar problema era cu placenta. Ca era asa de atasata de alte organe interne, ca in cazul dezlipirii s-ar fi provocat hemoragia. Pana la urma au decis sa lasa acolo placenta si ca in timp se va resorbi.
Cel de-al treilea bebelus, baietel fiind, celelalte erau fetite, crescut in afara uterului, avea sanse de supravietuire de 1 la 60 milioane.
Au stat ceva timp la incubator, si au supravietuit cu totii. Sanatosi si frumosi.
Asta ca sa vedeti natura ce miracole face si cate ciudatenii se pot intampla.
Pup,
Ciuf si Luca
ama_kaly spune:
ciuf nu pot sa cred ce am citit,mi se pare incredibil..Oricum e interesant,doar povestea cu bebelusul care a stat 46 de ani e cam spooky..Cea cu cei trei bebelusi e tot incredibila,cum a ramas insarcinata de doua ori in acelasi timp,o data sarcina ectopica,o data cea normala cu gemenii?E bine ca are un final fericit si au rezistat toti bebelusii!io
26+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
andra_simona spune:
Salut burtici si o saptamana buna sa aveti.
CIUF este incredibil ce ne-ai povestit am ramas socata.asta este intradevar o minune.
CATINEL_17 bebele care iti ziceam ca s=a nascut la 6 kg s-a nascut prin cezariana dar nu a rezistat decat cateva zile.super bebe a murit.Din cauza grasimi inimioara nu i-a rezistat.
Fetelor am si eu o intrebare,deja am inceput sa-i iau lu bebe ce ii trebuie si astazi i-am luat si biberoane,cu tetinele din silicon.Trebuia din latex sunt mai bune?nu stiu intreb si eu?
29+
andra_simona spune:
CATRINEL_17 scuze ti-am scris gresit numele.
hormonii sunt de vina scuze.SI
la toata lumea.
arinna spune:
Fetelor,
...nu-s gravidutza da am vazut ce a scris Ciuf de copilul pietrificat...eu am auzit ceva si mai aiurea, un coleg de serviciu de-al tatalui meu( chestia e veche de vreo 20 de ani)avea nu stiu ce probleme si a facut o operatie si ce credeti ca era? un frate geaman incorporat in el, ramas acolo in nu stiu ce stadiu, iar omul avea vreo 40-50 de ani !!!![]()
Va pup, sanantate tuturor si sa fiti bine !