Mamici de iulie - august 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
mishi spune:
fetelor, mai vroiam sa va zic ceva de analize ca vad ca va intrebati care, ce si cum si cine le recomanda.
la mine a fost asa: medicul curant ginecolog mi-a dat o hartiuta (prin saptamana 9-10) pentru medicul de familie pe care scria "rog analize uzuale sarcina, urina si sange + ionograma".
m-am prezentat a doua zi de dim la med de familie, nemancata , nebauta si mi-a facut gratuit analize dar a zis ca ionograma se plateste, adica 160.000 lei, o nimica toata.
eu am medicul de familie la policlinica titan.
am primit in doua zile rezultatele la urmtoarele:
hematologie: RBC,HGB,HCT,MCV,MCH,MCHC,.....si multe altele.
biochimie: acid uric, bilirubina directa si totala, calciu ionic si seric total, colesterol total, creatina serica, fosfataza alcalina, glucoza serica, magneziu si potasiu seric, proteine totale, sideremie, sodiu seric, trigliceride si uree serica.
manual: grup sanguin ABO si RH
serologie si elecroforeza: HIV, VDRL
urocultura si sumar urina.
poate ma credeti nebuna ca v-am scris toate astea, dar am vrut sa subliniez ca avem dreptul la anlize gratuite, cel putin la cele uzuale. trebuie doar sa mergeti la med d fam.
banuiesc ca policlinica titan lucreaza cu MEDLIFE pt. ca toate analizele sunt fcute acolo si sunt prezentate pe buletine clare, frumos asezate in tabel cu valorile normale in paralel, cu semnatura si parafa laborantului, etc.
cu asta ma prezint data viitoare la ginecolog sa-mi spuna daca am nevoie de vitamine sau altele desi dr. de fam a zis ca sunt toate f. bune.
o sa fac triplutest la cererea ginecologului
mergeti la medicul de familie care trebuie sa va ia in evidenta si sa va intocmeasca "fisa gravidei"!!!
mishi
11+
mishi spune:
cinta, am avut rabdare sa citesc toata povestea ta....imi pare sincer rau de clipele astea de groaza dar...FELICITARI!!!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI! CASA DE PIATRA!
mishi
aproape 13+
Cristina_Ioana spune:
Kehlyer, iote ca face cineva si baieti...adica iooooo...
Vin de la Iosup si avem poza cu ditai putzaaaa !!! 
Sotzul isi dorea mult fetita si i-a cam picat fata, dar si-a revenit si acum e happy, amandoi suntem !!!!
Avem 1,8 mm pliu nucal si 10 cm...mi-a facut morfologie si e totul ok
Asta e tot ce vreau sa stiu...
Mi-am facut si analiza de hepatite, iese in 48 de ore.
M-am linistit putin cu hepatita, ca eu in copilarie am avut hepatita A, care se vindeca si nu mai face pb pe viitor...de-asta analiza se face numai pentru B si C...care sunt mai cu pb...

AVEM BAIETZEL, URAAA !!! 

Cristina 16+
pumpkin spune:
Olguttza, ne gandim la tine si speram ca o sa treci curand peste supararea asta si o sa ai curaj sa incerci din nou. 
EmiliaPop, pentru album potzi sa imi trimiti mie poza la : november_pumpkin@yahoo.com. Sa ai grija de tine si sa te faci bine.
Shian si 25Miky bine ati venit!
Sa avetzi sarcini usoare si bebei sanatosi! 
Sabana felicitari pentru bebelina! 
Cristina_Ioana felicitari pentru baietzel! 
Kehleyr, ne-om fi intalnit pe drum!
Am facut si eu Papanicolau, a iesit ok. Ce analize de anticorpi ai facut? Sunt legate de grupa de sange? Eu n-am facut testul de hepatita B si C...si incep sa ma intreb daca n-ar trebui sa il fac...Si mai era un subiect despre ureaplasma si mycoplasma...
Eu am fost la munte cu masinutza
, am plecat cu Tzuni sambata pe Valea Prahovei, ne-am oprit si am papat la Sinaia la Taverna sarbului
apoi am cumparat jucarioare de lemn romanesti pentru copiii colegului meu francez. Pe la 4 am ajuns la cabana Muntele Rosu, era zapada si frig si foaaarte frumos dar nu mai aveau camere libere si am coborat si ne-am cazat in Cheia la hotel. Duminica dimineatza era superb, soare si cer senin.
Eu sunt o plimbareatza si nu cred ca ar trebuie sa renunt la iesirile la aer curat, ca doar sunt insarcinata, nu bolnava. Cand ma intorc de la Paris, daca o sa ma simt bine in continuare dau o fuga si pana la mare! ![]()
Cinta, scumpa, nu te mai necaji atat si nu te mai enerva, te rog frumos! 

Tu si bebe sunteti ce mai importanti acum si voi avetzi nevoie de liniste si de armonie. Felicitari pentru casatorie
si va doresc sa avetzi o petrecere faina. Daca eram mai aproape as fi venit eu sa te ajut cu organizarea, mi-ar fi facut mare placere. 
Fetele, ce spuneti de o intalnire prin martie ? Poate pana atunci iese si soarele, trec si gretzurile, cresc si burticile si aveam ce sa afisam cu mandrie?
Miky
16+
NEW
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW
Kehleyr spune:
Cristina_Ioana, felicitari
. Sa stii ca Iosup nu greseste, cel putin eu nu am auzit nici un caz!
Cinta, casa de piatra si tot ce va doriti. Voi erati cei cu socrii cu cheia de la casa acum ceva vreme, asa ca nu ma mir de reactia lor. Dar sa stii ca e posibil sa fi fost doar foarte surprinsi, nici la mine nu a sarit lumea de emotie cand a aflat, abia ulterior, dupa ce au realizat ce se intampla, au inceput sa ne caute, sa ne intrebe... Nu te mai supara pe sotzul tau, e pacat. Tu esti acum susceptibila si din cauza sarcinii. Cam la ce tema de petrecere te gandisei?
Pumpkin, da, cele pentru grupa de sange le-am facut, eu am 0 si soztul A. Parca scria ceva de ureaplasma si mycoplasma pe trimitere dar nu mai stiu
. Pentru hepatita A si B eu m-am vaccinat anul trecut, si la fel pentru rujeola.
Kehleyr 16+
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
Sabana spune:
a.cicel casa de piatra si bebe sanatos. Bine ca s-a rezolvat. cat despre nervi, mai lasa si tu de la tine. Si mie imi vine sa am reactii din astea ca ale tale, de multe ori am impresia ca nu sunt tratata corespunzator. Dar fie vb intre noi, sotii nostri sunt si ei oameni in final, au si ei hormoni. Cat sa mai indure saracii? Tac, tac, dar explodeaza si ei la un moment dat.
Kehleyr multumesc pentru incurajari. Si la toate fetele pentru urari.
Cristina ne-am intalnit pe scari azi. Eu coboram, tu urcai. Felicitari pentru baietel.
Apropo de stress, mai am unul. Aseara ma inspectam eu mai bine. Si la sanul stang am observat multe vene albastre, iesite in afara si niste pete vinetii. Dreptul e absolut normal. Voi aveti asa? Eu deja sunt panicata si azi noapte m-am visat cu tot sanul numai mov. Deja sunt paranoica. Sper sa nu semene fi-mea cu mine.
dandana spune:
buna mamici!
ne anuntam si noi ![]()
fetita nebunatica rau de tot, a facut tumbe tot timpul la eco
azi mergem si la doctorita, va scriu dupa
va pup
dandana
14+
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Kehlyer, iote ca face cineva si baieti...adica iooooo...
Vin de la Iosup si avem poza cu ditai putzaaaa !!!
Sotzul isi dorea mult fetita si i-a cam picat fata, dar si-a revenit si acum e happy, amandoi suntem !!!!
Avem 1,8 mm pliu nucal si 10 cm...mi-a facut morfologie si e totul ok
Asta e tot ce vreau sa stiu...
AVEM BAIETZEL, URAAA !!!
FELICITARI!!!!
10+POZE
irinuca spune:
Neatza!!!
Pumkin, sar'na ca te-ai uitat la pozele Radului meu.Da, face baie in cada mare de la 3 luni cand a venit la noi prima oara o doamna care a facut scufundari cu el.Ii place apa foooarte mult si se simte in largul lui in apa multa.Doar ca de la un timp nu mai suporta sa-l spal pe cap.
Eu ma prezint fara greturi de cateva zile dar in schimb cu noi afectiuni.Adica amortesc fff. repede in orice pozitie stau si-mi amorteste ba piciorul, ba mana, ba fundul....
Ca stare emotionala nu-s bine pt. ca de cateva zile soacra s-a gandit sa puna pe tapet reprosurile adunate de 12 ani de cand sunt impreuna cu sotul meu si a iesit un scandal monstros cu niste nedreptati extraordinare si cu niste rautati spuse care inteapa pana in adancul sufletului.Acum 10 min am inchis telefonul cu ea si nu-mi vine sa cred ca aputut spune asa niste lucruri.Tremur si nu ma pot linisti si plang si ..mama masii sunt la serviciu si n-as vrea sa ma vada astia plansa.
De luni imi dau baietelul la gradinita si asta e un nou motiv de stres pt. mine pt. ca il dau direct la program lung si-s tare emotionata.Intai pt. el ca nu stiu daca ii va placea si daca se va acomoda si apoi nu stiu daca vor avea grija de el suficient, daca va manca bine....
Felicitari pt. noile aflari de sex ale BBeilor nostrii!
Va pup si va urez zile cat mai linistite.
Irinuca 15+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza