Mamici de iulie - august 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna dimineata!
Imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asa ceva Olgutza!
Ce mai faceti? Cum va mai simtiti?
Mai fetelor pe voi va doare capul????Eu 2 zile am zis ca mor, la orice miscare, la orice pas aveam niste dureri cumplite.Nu stiu de la ce...dar sunt curioasa daca mai trece cineva prin asa ceva si ce faceti ca sa scapati de durerile astea?
Angelli bineinteles ca vreau sa ne intalnim, dar sa lasam sa treaca gerul asta de afara, ca inghetam.
Si o alta intrebare: voi ce ceaiuri mai beti? Din plante? De care?

Sa aveti o zi buna .....intru mai tarziu...

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna dimineata burticute...pentru voi sper ca este buna...din pacate eu sunt racita...cred ca ploiesti bantuie raceala ca si emiliapop a fost...ma tratez cu ceai cu lamaie la greu...si lapte firbinte cu miere si ou...spert sa imi revin ca joi trebuie sa plec la un curs in poiana brasov...asta ca nu era suficient de ger aici...ma ducv la si mai ger...si imi iau si familia sa nu sufar singura...dar sunt impacata ci ideea ca miercuri merg la dr la control si o sa-mi spuna si daca mai continui tratamentul cu pregnyl

aaa, mi-am amintit...mi-a ghicit cumnatul meu in palma si surpriza...cica acum o sa fac tot fata, dar o sa mai fac si un baiat...asa ca mai am de muncit...sotul meu zice ca nu crede totusi ca il vom mai face pe-al 3 lea....eu zic ca nu se stie niciodata....

eu in we am fost la tzara unde am serbat-o pe fie-mea...unde cred ca am si racit amandoua...v-am si citit un pic aseara, dar mergea site-ul greu si nu am avut rabdare sa va si raspund asa ca o fac acum

Bun venit noilor gravidutze

Cornelia si Pumpkin, imi pare bine de rezultatele voastre...Cornelia, poate ar fi bine sa repeti TT si la vremea lui, adica peste 2-3 saptamani si sa il si interpreteze atunci

Olguttza, cuvintele sunt de prisos...sper sa fii tare si sa ai puterea sa o iei de la capat

Ioana81, la multi ani, sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un copil sanatos, mancacios si frumos

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by anasia
a.cicel. de insomnii sufar si eu;desi sunt in sapt 13, nu ma lasa greturile si; de bucatarie ma aproprii rar;sambata am venit la serviciu, dar am plecat pt ma simteam oribil, am fost o leguma toata ziua;ma gandesc cand o sa vina acele zile cand o sa scap de;

Eu am doar stari de dimineata pana mananc, si seara/noaptea daca stau prea mult pe spate. Nu mai pot dormi pe spate din cauza asta.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

assa am citit ca la durerile de cap prelungite trebuie sa iei legatura cu dr tau; s-ar putea sa fi racit, am avut si eu toata noaptea,dar mi-a trecut dupa aceea si n-am luat nimic;sunt cumplite aceste migrene;
geliza, ai grija de tine si de bb, sanatate multa!va pup

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna fetelor! n-am mai scris de mult dar citesc frecvent mesajele voastre.
olgutza, sunt si eu alaturi de tine.
assa, cu durerile de cap am patit-o si eu de cateva ori si chiar incepusem sa-mi fac griji. seara, mai ales, ma lua durerea de ceafa si auzisem ca nu-i a buna dar am observat ca trec foarte repede daca: ma culc(dorm), mananc sau ies la aer si fac o plimbare pe jos in cartier, doar cat sa ma oxigenez. cred ca de multe ori nu mananc cat trebuie. ma satur repede si mi-e foame in scurt timp si ma doare capul. ar mai putea fi si stare usoara de raceala, un ceai cald ia durerea cu mana.
sper sa-ti treaca!

mishi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna dimineata fetelor,

eu azi la prima ora am fost la ecograf la CMU si mi-a spus ca o sa avem o fetitza. Suntem foarte fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Buna fetelor,

Geliza ce raceala sa imi treaca, ca ma lupt cu ea si s-a acutizat, acum tusesc si imi curge nasul, cred ca e gripa! Nu stiu de unde am luat-o ca am stat numai in casa, si cand am iesit,am iesit infofolita bine, dar degeaba.Eu de joi seara stau in casa!!! Imi vine sa iau campii!!! Aseara am facut inhalatie cu musetel si un strop de inhalant de la farmacie si mi-am pus sare calda pe piept. Am transpirat zdravan de la chestia asta si a trebuit sa schimb pijamaua. E voie ca mi-au spus si fetele si am intrebat si medicul de familie!
Acum l-am trimis pe socru meu sa imi ia Stodal de care mi-au zis fetele. Am scris atata si pentru fetele care sunt racite, nu asteptati sa treaca singura raceala, ca nu trece!!! Puteti pentru gat sa mai sugeti Tantum Verde ca avem voie!!! Hai ca parca suntem la cabinetul Onei Cuzino, imi fac emisiune!

Pentru cine a scris cu durerile de cap ca nu mai gasesc in lista, la mine a inceput cu dureri de cap (la ceafa si frunte) si de oase sau muschi ce-o fi fost! Apoi cu dureri in gat si pe urma s-a declansat

cand am citit ce a scris Olguta, am de nu ma puteam opri, nici nu stiu ce sa ii spun ca i-ati spus voi tot, off... Doamne ajut-o si pe Olguta sa treaca de supararea asta!!!!

Mai fetelor eu m-am speriat tare si cu Olguta si cu raceala asta!!! Cum sa fac eu ca sa stiu ca bebe e bine, ca la cat am tusit?!?

Ce ma sfatuiti?

Emilia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Sabana

Buna dimineata fetelor,

eu azi la prima ora am fost la ecograf la CMU si mi-a spus ca o sa avem o fetitza. Suntem foarte fericiti.

Felicitari pentru printzesica.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Olguttza, iti dorim multa putere sa treci peste acest moment . E foarte trist...

Sabana, felicitari pentru printesa . Inca o fetita la noi in grup. Chiar nu face nimeni baietel? Si incearca si tu sa nu te mai stresezi atata, bucura-te de perioada sarcinii. Crede-ma, eu stiu de la prima sarcina, dupa ce nasti e mai greu, chiar ca nu mai poti sa iesi, sa pleci, sa faci nimic, cel putin o perioada. Acum, cu bebe la purtator, e simplu... asa ca plimbari, excursii, iesiri in oras, tot ce iti doresti!

Shian bun venit!

Si noi am fost la munte in w/end si a fost taaare bine, zapada multa si soare.

Eu imi astept acum rezultatele de la analiza de anticorpi, de la analizele gineco (nici nu stiu exact ce aveam acolo pe lista, Papanicolau, secretie si parca inca ceva) si mai ales de la triplu test, dar miercuri cel mai devreme le am. Si ma luad cu vreo 6 kg in plus, cred ca am recordu' .

Kehleyr 16+

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna ziua, fetelor!

Olgutza, imi pare nespus de rau pt ce ti s-a intamplat suntem alaturi de tine cu sufletul si iti dorim sa ai taria sa treci peste acest hop cat mai curand. refacere grabnica si toate cele bune

si acum sa va povestesc odiseea noastra, care m-a lasat fara vlaga pe restul de we si cu mari dureri de burtica.
vineri aveam programata cununia civila - programare facuta prin telefon cu doar 2 zile in avans, si cu confirmarea tot telefonica a faptului ca totul e ok. Booon... afara un ger de minus 29 grade in riga. masina se incalzea greu ca e pe motorina. conducem noi voiosi si cu curaj si trecem granita la fratii lituanieni. io, plina de verva stateam in conferinte telefonice sa imi anunt neamurile din romania ca ma marit
printre apeluri imi ajunge si un mesaj in tel: cum ca nu ne mai poate casatori ca au aparut probleme. am zis ca murim. mai bine de 1 ora ne-am tot dat cu presupusul ce poate fi. eram in culmea disperarii, credeam noi, insa ne-am continuat drumul spre ambasada. dupa mai bine de 1 ora reusim sa prindem consulul la tel. care initial a refuzat sa ne transmita prin tel care sunt problemele, daca tot ne deplasam la el. la care, furioasa, am ridicat tonul si i-am adus la cunostinta ca pana la intalnire mai sunt 2 ore mari si late in care impreuna cu avocata din bucuresti care ne-a ajutat si cu alte aspecte de procedura putem gasi solutii la noile aspecte aparute. asa cum am facut si pana acum. si da-i discutii pe tel cu consulul. aici, tre sa recunosc ca am si mintit un pic, cu nerusinare: am sustinut inclusiv ca am restaurantul si casa de oaspeti achitata si musafirii in par pt petrecerea de a 2-a zi si ca nu putem sa ramanem necasatoriti. [aranjamentele erau facute deja, e drept, insa pt we urmator]

booon... incing tel cu bucurestiul, se pune avocata [o prietena f buna, fosta colega de liceu] pe descalcit ite si pe injurat consul incompetent. intr-un final ajungem la vilnius. la 11:30 intram pe poarta ambasadei. teoretic, la 12:00 trebuia sa fim deja in drum spre riga, fericitii posesori ai certif de casatorie.
dupa 1 ora de parlamentari si negocieri, in care avocata mea imi explica ca e chestie de ce se poate face ca si solutie acceptabila cand nu se pot intruni toate conditiile prevazute de lege [traducator autorizat din letona in romana direct] - de ex ca se traduce traducerea engleza in lb romana - adik se accepta traducere la traducere, etc. in fine nu ajungem la mare rezultat cu consulul si deja ne indreptam spre biroul ambasadorului, cand primesc tel din bucuresti: sa stau pe loc ca va suna directia consulara din bucuresti la ambsada sa dea indicatii de cum se poate rezolva incurcatura. dupa ce asteptam cu tremurat alte 45 de min fara sa stim ce si cum se petrece, apare consulul care ne da intr-un final unda verde. insa mai trebuiesc intocmite niste declaratii de casatorie, etc. in fine, pe urma ne duce si ne casatoreste in 2 timpi si 3 miscari, si avem timp sa ne dezmetecim dupa ce ciocnim un pahar de sampanie si o gustare, in timp ce ne completau certificatul de casatorie. si la orele 15:00 ieseam intr-un final pe poarta ambsadei, usurati, obositi, trasi la fata si visand la un pat in care sa ne prabusim.

am facut drumul in ritm alert pana acasa si m-am prabusit efectiv pt restul we'lui. m-am simtit ingrozitor de slabita, fara chef de mancare, cu greturi insuportabile, aciditate mare la stomac si in gat, somn in nestire. aseara am facut un efort supraomenesc, l-am trimis la cumparaturi si m-am tarat la bucatarie unde am facut o supa de pui, pure de cartofiori, salata de varza cu lamaie, rosii si acstraveti. am reusit sa pap si eu jumatate de portie de pure cu ceva salata. insa chuby-huby era in extaz ca poate sa ia o cina normala, dupa saptamani de austeritate.

oricum, dupa experienta de vineri, inca nu ne-am revenit complet. eu una am ramas traumatizata, fetelor. ajunsesem sa ii spun lui iubi ca daca nu ne casatorim atunci, fara suparare, dar eu nu ma mai marit in veci.. putem trai impreuna, ii fac cati copii vrea, dar sa nu ma mai ceara de nevasta.

si, ca rezultat, burtica m-a durut destul de mult si cu nervii sunt la pamant. fac scandal non-stop. si mereu am impresia ca el se eschiveaza si nu se implica. desi sunt constienta ca e doar obosit si ca a facut atat de multe deja. tocmai l-am amenintat ca io nu mai trimit nici un amil si nu ma mai ocup de peterecere - de organizare - pt ca am vrut sa facem ceva special. o tematica, etc. si el se astepta ca io sa creez totul si el sa apara ca fat frumos doar la final sa incuviinteze. or daca e o tematica, tre sa vina de la amandoi, pt ca tre sa fie legata de cum suntem noi [cuplu], ce mesaj vrem sa transmitem, ce viziune avem pt viitorul nostru, etc. ooof... ca iar ma enervez si am apuca toti dracii

in concluzie, nu exista zi fara cearta. mai nou, azi dimineata am devenit violenta; am insafacat poseta si i-am aplicat-o peste fund de furie. pt ca ma intrebase ce am de sunt cu fundul in sus si cand am inceput sa ii spun a zis ca sa ma opresc. pai de ce ma mai intreaba, dom'le?

m-am speriat singura de gestul meu necontrolat. nu ma pot controla deloc. imi vine sa ma dau cu capul de pereti la propriu. si am asa o stare de disperare neputincioasa sau neputinta disperata. si nu pot iesi din pasa asta, fetelor.

imi pare rau ca scriu atat, dar nu am unde altundeva sa ma descarc. ca sa nu mai spun ca vineri seara la 10 am trecut pe la socrii. cica ne asteptau cu cina. si le-am comunicat si ca vor fi bunici. cred ca daca le comunicam temperatura de afara ar fi fost mai interesati de subiect. asta in conditiile in care pana de curand mereu bateau apropouri ca vor un nepot/ nepoata, etc.

gata, ma opresc aici.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput