Mamici de iulie - august 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_ana spune:
Cornelia, si eu mi-am luat rezultatul de la triplul test (facut la CMU) si tot asa am patit, erau trecute doar cele trei valori, care erau in limite normale. In rest, nici un comentariu. Dar eu stiam de la medicul meu ca acele valori trebuie interpretate corelat cu varsta ta, varsta sarcinii si poza de la ecografie. Eu am platit suplimentar 1 mil. lei pentru aceasta interpretare. Asa ca am sunt din nou la CMU si mi-au spus ca interpretarea mai dureaza citeva zile, ca asta se face la GeneticLab si voi primi un rezultat de genul: risc scazut sau crescut. Asa ca intereseaza-te si tu ce ai de facut in continuare, pt. ca cele trei valori nu sunt suficiente. Multa bafta!
Olgutza, mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai patzit, pentru ca si la mine s-a intimplat la fel la prima sarcina. Dar ai sa vezi ca o sa gasesti puterea de a merge mai departe si data viitoare sigur va fi bine. Te pup si itzi tin pumnii pentru data viitoare.
Cristina
letitzia spune:
Olgutza imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat, mai ales ca si eu am trecut prin astfel de momente, si fara sa vreau mi-am amintit (nici la mine nu si-a facut efectul anestezia anul trecut). Sunt sigura ca ai sa depasesti momentul si iti doresc numai bine!
25miky bine ai venit - conform UM si eu ar trebui sa nasc pe 4 iulie.
Fetelor ma ingrijorati cu atatea analize: mie dr. (in afara de ecografii) nu mi-a dat deocamdata sa fac nici o analiza (am facut doar pe cele de sange si urina cand am fost internata in spital , cand avea 7/8 saptamani)
. Si saptamana trecuta chiar l-am intrebat si a zis ca deocamdata nu trebuie (si am 16 saptamani si 5 zile). Oricum pe 30 merg din nou la control (sa vada cum mai stau cu colul uterin si daca imi face cerclaj) si poate imi da atunci sa fac ceva analize.

a.cicel spune:
olguttza nu mai pot sa spun nimic. fetele au spus cam tot. iti doresc sa ai puterea sa treci peste asta si sa reusesti sa iti poti cintinua pregatirile pentru celalalt eveniment.
10+
POZE
MissJJ spune:
Olgutza imi pare f rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta perioada grea, multa santate si iti tin pumnii pentru data viitoare! 

25miky bine ai venit si unde in uk esti? Eu sunt in londra.
Sanziana te ajut cu cea mai mare placere. Cand vb cu mama cred ca maine sun acasa am sa ii spun sa se intereseze k? Numai bine si cat mai multa sanatate!
In rest eu si mai bine si mai rau tot cu greturi azi pap ceva maine nu poate poate va fi mai bine. Aseara a fost prima seara cand efectiv am dormit si eu ca un om normal. Mama ce bine este sa te si odihnesti am si uitat sentimentul. 
------------------------
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
andreea25 spune:
buna fetele! nu am mai scris de mult am avut niste probleme cu calculatorul.
olgutza imi pare nespus de rau,nu am cuvinte,dar fii tare trebuie sa mergi mai departe!
miky bine ai venit si sarcina usoara!
pumpkin te rog sa modifici la mine doctorul si maternitatea:cantacuzino ,doc.briceag( a nascut cumnata mea cu el si m a convins).aa si sa nu uit data mea de nastere e 25.11.1980
sper sa am mai mult timp acum sa scriu! asa ca va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebei
andreea25
a.cicel spune:
Neatza burticutze
mada_mxm daca la tine abia au inceput noptile in care poti sa te odihnesti, la mine e exact invers. Ma trezesc in fiecare noapte (de vreo saptamana) pe la ora si nu mai pot dormi pana la 5. Si apoi la 6 jumate ma trezesc. Iti dai seama ca toata ziua nu mai pot de somn.
Ioana81 LA MULTI ANI!
10+
POZE
mamaluidavid spune:
Ioana81 
Am intrat doar sa va salut si sa va urez o saptamana reusita.
La mine nimic nou,fara pofta de mancare sau alte activitati ![]()
Stefania 12+
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Poze de la Disneyland!
shian spune:
Buna tuturor!
Ma numesc Anca,sunt mamica unui baietel pe care-l cheama Shion(21.05.2004) si sunt insarcinata in 9 saptamani(DPN 28.08.2006).M-am nascut pe 24.03.1975.
Olguttza,imi pare rau,nici nu stiu ce cuvinte as putea alege sa-mi exprim regretul.Multa putere si noroc iti doresc!
Anca
&
Shion(21.05.2004)
http://community.webshots.com/user/shian124
a.cicel spune:
Bun venit la burticutze de iulie-august shian. Sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
10+
POZE
anasia spune:
buna
vad ca ati fost foarte active;
olguttza, este tragic,nici nu gasesc cuvintele potrivite, sa ai puterea sa treci peste aceasta pierdere, sa ai incredere si curaj in viitor;
sanziana, ai intrebat de serologia hepatitelor, mie dr mi-a dat sa le fac si B si C, oricum dc nu mi le dadea mi le faceam singura, am citit despre ele in revista super bebe;
bun venit shian si tuturor fetelor noi!
a.cicel. de insomnii sufar si eu;desi sunt in sapt 13, nu ma lasa greturile si
; de bucatarie ma aproprii rar;sambata am venit la serviciu, dar am plecat pt ma simteam oribil, am fost o leguma toata ziua;ma gandesc cand o sa vina acele zile cand o sa scap de
;
anasia