Mamici de iulie - august 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Buna fetelor ,sunt si eu o noua graviduta ,va citesc demult ,dar am pierdut contactul o perioada schimband tara, sunt insarcinata in 4 luni si 4 zile ,deci bebe vine de Ziua Americii -4 Iulie ,sper sa fie cineva cu mine in spital, pot sa fiu si eu pe listuta ? va pup .

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Olguttza, imi pare tare rau ca ai trecut prin asta , mult curaj, data viitoare o sa fie bine.
Miky, bun venit si sarcina usoara!

Eu am inceput sa am pofte, spre deosebire de prima sarcina cand n-am avut deloc. Astazi am poftit cu ardoare o ...omleta. Nici mai mult, nici mai putin. Asa ca de-abia am asteptat sa ajung acasa sa-mi fac, iar in timp ce-o mancam mi s-a facut pofata de salata verde...si tot asa. Acum 10 minute si-a fiert sotul meu niste crenvursti si m-am dus repede sa-mi fierb si eu desi ma cam feresc de genul asta de preparate, insa mirosul m-a dat gata. Ma duc sa pap.

Claudia (10+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

olguta imi pare tare rau. iti doresc multa sanatate si bafta.

13+

Mergi la inceput

spuneam intr-un mesaj anterior ca as vrea mai mult fetita.....nu mai conteaza deloc acum.
am vazut ieri baietelul de & an si é luni al unei prietene si sunt topita. asa ca tot ce imi doresc este sa fie sanatos si sa nu ma fac cat o balena
13+

Mergi la inceput

nu stiu ce s-a intamplat. baietelul avea 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

bine ai venit miky

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

mada_mxm am deschis si separat un subiect dar ma intereseaza orice informatie. Ti-as fi recunoscatoare daca mama ta mi-ar putea furniza informatii suplimentare.
Deocamdata sunt doar in stadiul de Test AgHBs pozitiv. Atat!
Trebuie sa ma documentez si sa vad ce pot face mai departe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Olgutza imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. Fii tare si nu inceta sa lupti. Sunt sigura ca data viitoare vei reusi. Ai grija de tine.

Sanziana imi pare rau pentru hepatita. Acum m-am uitat si eu pe analize, dar nu stiu daca am facut-o pe cea pentru hepatita. La un moment dat scrie Antigen Hbs negativ. Oare asta sa fie? O sa-l intreb si eu pe medic saptamana viitoare.

Ioana_Cristina din cate stiu eu la CMU nu iti mai face nici un fel de analiza fara trimitere de la medic. Eu am mai cerut Ca in plus au zis da ca il fac si cand m-am trezit cu analiza nu era. E adevarat ca eu am abonament. Nu stiu cum e in regim de plata.

Fetelor eu toata sarcina pana sapt trecuta am luat 2 kg si de sambata trecuta pana ieri am luat 1 kg 300. Pai in stilul asta ma fac cat o . Nu mai am foarte mult si depasesc pragul psihologic de 60 de kg. Ieri am mancat in oras si am mancat de zici ca nu mai mancasem in viata mea. Si auziti voi ce mi-a zis mie sora mea, ca atunci cand poftesc am o fata mai ceva ca un catelandru. Mai grav e ca eu nici nu imi dau seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

olgutza, cuvintele sunt de prisos dar eu sunt cu sufletul alaturi de tine. Iti doresc sa te pui pe picioare cat mai repede si sa ne dai o veste buna in scurt timp. Trebuie sa fi o luptatoare si sa mergi mai departe!

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 13+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu am luat vineri rezulatul de la triplul test. Toate cele 3 valori sunt in limite normale pt varsta sarcinii. In rest nu e trecut nici un comentariul pe biletul de analize. Eu am tras concluzia ca testul e negativ si bebe e bine. Voi cum interpretati??? Oricum maine ma duc sa mai fac o eco la Medlife la Dr.Chitescu, m-a programat o prietena care o cunoaste bine. O a doua parere cred ca ma ajuta si probabil trebuie sa iau si o hotarare in privinta medicului meu.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 13+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput