Mamici de iulie - august 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
a.cicel spune:
Cinta si eu am avut rabdare sa citesc toata povestea ta. In primul rand FELICITARI si CASA DE PIATRA. Restul problemelor se rezolva. Esentialul e ca ati reusit sa va casatoriti. Si nu te mai supara si tu atata, ca nu face bine la BB. (Eu vorbesc! care ma enervez di orice si plang imediat).
10+
POZE
Cristina_Ioana spune:
Sabana, chiar asa??? Pe bune?? De unde ai stiut ca sunt io?
Tu ai fetita? 
Domn'le ce de fetite in gasca noastra, o sa aiba flacaul meu de unde alege....![]()
Sarumanusitzele la toata lumea pentru felicitari, sunt tare emotionata azi...
Kehleyr, stiu ca Iosup nu se inseala, de altfel nu a avut nici un mom de ezitare, mi-a zis ca e clar baietel...
Irinuca, Raducu se va obisnui cu gradinita, ocazie cu care scapi si de soacra, ca de-acum nu tb sa te mai porti cu manusi cu ea...mai ales daca nu e cumsecade...zau, nu iti stresa bb din burtica pentru nebuniile soacrei...nu-i mai da atentie si nu mai pune la suflet...
Cinta- casa de piatra si scuze ca sunt nauca rau azi, nu iti mai face nervi, ca iti agiti bebeul...![]()
Cristina 16+
Sabana spune:
Ups am incurcat fetele. a.cicel sorry. cinta despre tine era vb. cred ca deja v-ati prins. pupici
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Sabana
a.cicel casa de piatra si bebe sanatos. Bine ca s-a rezolvat. cat despre nervi, mai lasa si tu de la tine. Si mie imi vine sa am reactii din astea ca ale tale, de multe ori am impresia ca nu sunt tratata corespunzator. Dar fie vb intre noi, sotii nostri sunt si ei oameni in final, au si ei hormoni. Cat sa mai indure saracii? Tac, tac, dar explodeaza si ei la un moment dat.
Multumesc frumos. Iubi al meu nu prea explodeaza, decat foarte rar. Imi suporta cu stoicism toate mofturile de
. Asta e. El se supara foarte rar, ceea ce pe mine ma ajuta foarte mult, in sensul ca stiu ca am liniste in casa. Ca in rest sunt destule probleme pt care sa ne enervam. Din pacate eu a inceput sa plang foarte des in ultima vreme, si din te miri ce...
10+POZE
Kehleyr spune:
quote:
Apropo de stress, mai am unul. Aseara ma inspectam eu mai bine. Si la sanul stang am observat multe vene albastre, iesite in afara si niste pete vinetii. Dreptul e absolut normal. Voi aveti asa? Eu deja sunt panicata si azi noapte m-am visat cu tot sanul numai mov. Deja sunt paranoica. Sper sa nu semene fi-mea cu mine.
Pot sa fie vergeturi. Pielea se intinde si vasele de sange crapa din cauza ca ti se maresc sanii. Din pacate, multe mamici se confrunta cu asa ceva. Cred ca ar fi bine sa te dai cu crema hidratanta in mod regulat.
Dandana, felicitari pentru printesa
. Se vede ca am intrat in trimestrul 2, toata lumea afla sexul bb-ilor!Irinuca,
. Nu mai pune la suflet. Copiii nostri sunt cam de o varsta dar eu nu o dau pe Stefi decat din toamna la gradi. Kehleyr 16+
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
mishi spune:
felicitari dandana pentru
!
cum ramane cu intalnirea aia din martie ca eu sunt "pentru"? cine se ocupa de organizare ca sunt prima pe lista?
mishi
aproape 13+
emiliapop spune:
Cinta casa de piatra sa fiti sanatosi cu totii!!!
Cristina Ioana felicitari pentru bebelin!!! 
Dandana si Sabana felicitari pentru bebelina!!! 
Irinuca nu te mai enerva ca soacrele astea fac special ca sa ne supere, fiindca simt ca pierd teren, na acu sotu va avea deja o familie mai mare si ea nu mai e in centrul atentiei pentru el.
Pentru soacrele rele na luati 
Emilia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
a.cicel spune:
quote:
Ups am incurcat fetele. a.cicel sorry. cinta despre tine era vb. cred ca deja v-ati prins. pupici
Ma miram si eu... ca doar nu am scris ca iubi s-ar enerva... Ci din contra... imi face toate poftele.
10+POZE
Sabana spune:
Hai ca m-am incuract rau in povesti. De la o vreme sunt foarte zapacita.
Pai Cristina am vazut eu pe forumul cu hepatita cred ca mergi azi la 9.30 la Iosup. Si am tras cu ochiul si pe lista lui. Apoi te-a chemat asistenta, ca erai jos, urcai pe scari cu situl si eu coboram tot cu sotul. Sie tie felicitari pentru baietel.
Irinuca nu te necaji pentru nedreptatile soacrei. Ignora-le, stiu ca nu e usor. Eu stau cu ea in casa, adica ea jos si noi sus, si toata ziua e pe la noi. Dar cand ma calca pe nervi o pasaportez sau o reped de nu se vede. E adevarat ca am si sprijinul sotului. Chiar nu merita bebe. Incearca sa ai o discutie uc sotul tau. Eu asa mai fac il bag in sedinta, daca eu nu o scot la capat. Si ii zic a facut asa si asa, te rog sa iei masuri. Ma mai bombane el cateodata, dar se conformeaza. Decat gura mea, mai bine o pune pe mama sa la punct.
Cate fetite si cati baietei avem pana acum. Are cineva o lista?
Voi cum nasteti cu cezariana sau normal? Cu epi sau fara? Mie mi-e ingrozitor de frica de nastere, mai ales ca sunt tare sclifosita la dureri, eu si la ciclu luam calmante, nu ma duceam la servici si zaceam in pat. Sincer am mari emotii, dar totusi abia astept sa o cunosc pe bebeca mea. Sa stiti fetelor ca mie nu imi place culoarea roz. L-am pus si pe sotul meu in tema. Eu ii fac camera cu bleu. Si ii iau hainute bleu.
Kehleyr nu stiu ce sa zic. E ciudat ca numai unul este. Eu in 2000 am avut un accident de masina cu o lovitura la sanul respectiv. la mamografie a iesit un hematom. sper sa nu aiba acum repercursiuni. O sa-i arat maine medicului.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by dandana
buna mamici!
ne anuntam si noi
fetita nebunatica rau de tot, a facut tumbe tot timpul la eco
FELICITARI Ce de fetite... Cristina _Ioana al tau baietel o sa aiba de unde sa aleaga...Deocamdata e singur...
10+POZE