Mamici de iulie - august 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Sabana
Voi cum nasteti cu cezariana sau normal? Cu epi sau fara? Mie mi-e ingrozitor de frica de nastere, mai ales ca sunt tare sclifosita la dureri, eu si la ciclu luam calmante, nu ma duceam la servici si zaceam in pat. Sincer am mari emotii, dar totusi abia astept sa o cunosc pe bebeca mea.

Nu esti singura careia ii este frica de nastere. Si eu numai cand ma gandesc ma apuca durerile. Nici eu nu suport durerea...Inca nu m-am gandit cum o sa nasc, cu toate ca ma bate gandul sa fac cezariana. Acum depinde ce zice si oftalmologul, ca am ochelari, si trebuie sa cer si parerea lui. Dar daca ma pun bine pe langa el, si sunt hotarata si eu, o sa imi recomande cazariana (ca doar an de an la el fac controlul oftalmologic si deja ne cunoastem). O sa mai vad eu.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by a.cicel
Inca nu m-am gandit cum o sa nasc, cu toate ca ma bate gandul sa fac cezariana. Acum depinde ce zice si oftalmologul, ca am ochelari, si trebuie sa cer si parerea lui.

Ce dioptrii ai? Mie la -6 mi s-a recomandat direct cezariana desi probabil cu un pic de atentie puteam naste si natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

irinuca, din experienta de inv iti spun ca se va obisnui atat de mult baietul la gradi ca n-o sa mai vrea acasa(acum depinde si de educatoare); stai linistita in privinta soacrei, nu te mai gandi la eapt sanatatea bb tau;
cristina felicitari pt baietel!
cinta, casa de piatra si multa fericire!
sabana, e normal in sarcina ca venele de pe sani sa devina mai vizibile si mai accentuate la culoare; eu am observat altceva: de pe sfarcuri se iau niste cojite(nu stiu cum sa le spun);

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Felicitari celor care au aflat sexul la bebeii!
Cinta casa de piatra si sa fiti cat mai fericiti!
Ioana81 La multi ani pt ieri sorry ca iti spun azi dar ieri n-am mai verificat listutza de sarbatoriti. My bad!
Bun venit si sarcina cat mai usoara la fetele noi!

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

quote:
Originally posted by a.cicel
Inca nu m-am gandit cum o sa nasc, cu toate ca ma bate gandul sa fac cezariana. Acum depinde ce zice si oftalmologul, ca am ochelari, si trebuie sa cer si parerea lui.

Ce dioptrii ai? Mie la -6 mi s-a recomandat direct cezariana desi probabil cu un pic de atentie puteam naste si natural.

Deocamdata am -2,5 cu cilindru de 90 de grade. Dar din pacate nu mai vad cu ei, asa ca trebuie sa ii schimb. Si la ultimul contrul mi-a crescut cu1 punct dioptria, de la -1,5 la -2,5. Asta la ochiul stang. Ca la dreptul stau ceva mai bine, adica am -1,75, dar si aici mi-a crescut cu 0,75 intr-un an.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Eu s-ar putea sa trebuiasca sa nasc prin cezariana din cauza infectiei cu streptococ. Dar nu cred ca imi convine, am citit multe despre cezariana, ca refacerea e mai grea, ca ai dureri de la sonda, ca trebuie sa ai cel putin o luna pe cineva langa tine sa te ajute cu alaptatul (asta nu ar fi asa o problema). Eu m-am refacut greu dupa operatia de apendicita. Dar si natural, mi-e teama de taietura, am prietene care s-au refacut in 2-3 luni, iar viata sexuala a fost un chin o vreme, dar si altele care si-au venit imediat in fire. De epidurala nu stiu ce sa zic. Tot asa am citit pro si contra. Am inteles ca dupa administrarea ei nu iti mai simti picioarele, de fapt nu mai simti nimic de la brau in jos, ceea ce iar mi se pare groaznic. Si daca dr ala nu nimereste cum trebuie in coloana si apoi ramai paralizat sau mai stiu eu ce? Nicicum nu e bine. Desi nu vreau sa ma gandesc, trebuie sa incep sa analizez serios toate problemele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

fetelor FELICITARI!!!!! ptr bebei si casatorie
ma bucur mult ptr toate!!!
si eu am vinisoare albastrui pe sani dar asta ptr ca s au marit f mult(spre bucuria sotului).vad ca voi va plimbati pe la munte mie mi e frica sa ies pe gerul asta si pana la magazin.mi am luat si CO ca sa pot sa stau cumintica la caldurica . fetelor stiu ca s a mai discutat dar eu nu sunt lamurita cu ceva plz help me:eu cate saptamani zic ca am? calculate de la UM sau de cand cred io ca s a intamplat?ca sa stiu si io in cate sapt sunt
hai va pup si aveti grija de voi si de bebei!!! si nu va mai suparatiiii!!!!andreea25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by mishi

cum ramane cu intalnirea aia din martie ca eu sunt "pentru"? cine se ocupa de organizare ca sunt prima pe lista?

mishi
aproape 13+

Ma ocup eu de organizare, dar nu stiu ce presupune...Astept sugestiile voastre pentru locul si data intalnirii.

Sabana, avem 5 fetitze si 1 baietzel pana acum.

Miky 17+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

mie toti medicii mi-au calculat de la UM, andreea

calatoria lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mit spune:

Buna Ziua! Am o rugaminte pentru fetele, paciente D-lui doctor Tutunaru.
Va rog frumos da-ti mie pe e.mail numer de telefon D-lui doctor Iosif. Eu am avut dar nu por sa gasesc acum!!!
Va multumesc mult.

Mergi la inceput