Mamici de iulie - august 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana81 spune:
Multumesc fetelor pentru urari! Ieri m-am simtit ca o
. Sotul a avut grija. Mi-a cumparat hainute noi: bluzite mai lungi deoarece eu imi cumparasem zilele trecute niste pantaloni cu banda, salopeta, am primit de la soramea un sarafan, nasa mi-a adus pe langa o pereche de cercei de aur minunati un cd cu muzica de mami si baby, am mai primit si un halat foarte pufos de la sotu. M-am simtit minunat si de aceea azi mi-am luat o zi libera. Ati fost foarte dragute! Va pup!
Noi suntem bine, avem o burtica cam maricica, dar spre surprinderea mea nu ne-am ingrasat deloc. Doctora a zis ca de acum incepe calvarul kilogramelor. Sper sa nu ma fac urata. Eu va spuneam ca m-am ingrasat, ei bine eu ma cantaream pe 10 cantare si fiecare arata altceva. Doctora imi tine evidenta si chiar acum in luna a 3-a slabisem 100 grame :)). A cam inceput sa ceara mult de mancare bebeul, dintr-o data mi s-a marit doza de mancare, parca este cineva care striga toata ziua ca ii este foame. Oare asa o fi bine?
Andreea de pre cum se calculeaza saptamanile de sarcina, si eu le calculam de la um si cand am fost la eco mi-a zis ca am cu 4 zile mai putin. Deci poti afla de la eco pana atunci stai linistita.
Ioana
13+
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
dandana spune:
intalneala presupune sa ne intalnim toate sau cat mai multe undeva placut si sa stam de vorba. pt ca asta nu se prea poate decat la un local, noi la aspirante ne intalneam seara sa mancam ceva. stabileam locul, ne anuntam si cineva facea rezervarea
si eu sunt pentru intalneala!
pana atunci, mai este cineva cu placenta jos inserata?
varsta se calculeaza de la ultimul ciclu, mai putin la sarcinile cu fiv unde e mai delicat
dandana
14+
andreea25 spune:
multumesc felelor ptr raspuns!!! ioana la multi ani cu intarziere dar iti doresc din suflet sa ai parte numai de bucurii!!! am uitat ca avem acelasi UM deci cate sapt ai tu am si io .
deci am intrat in 13 .hihihihi mai e putin si aflu si io sexu'sper. la inceputul lui febr ma duc la doc la consult.dc ma trimite sa fac echo in spital tre sa dau bani si la doc si la echo? sau voi va faceti echo numai la particular?
scuze ca va bat atata la cap dar vreau sa fiu si io documentata si numai voi ma puteti ajuta. multi pupici!!!
andreea25
Cristina_Ioana spune:
Sabana, esti haioasa rau cum ai tras tu cu okiu' la lista lui Iosup 

De ce nu m-ai tras de maneca mai? 
Iubita, si eu cred ca tot prin cezariana voi naste...stiu ca nasterea naturala este benefica, dar anul trecut am avut travaliu de 8 ore care m-a secatuit si distrus, in plus la operatia de apendicita mi-am revenit repede si fara pb si ma gandesc ca taietura oricum as avea jos si oricum ar fi neplacut...deci 75% as merge pe cezariana...
A.cicel- chiaaar, sunt singura cu baietel??? woaaaa
va dati seama ce-o sa fie pe baiatu'meu???? cu atatea gagici aici, tztztz!
Irinuca, asteptam vesti despre Raducu, cum a fost la gradi...

asta e pentru socrela...
Cristina 16+
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by andreea25
multumesc felelor ptr raspuns!!! ioana la multi ani cu intarziere dar iti doresc din suflet sa ai parte numai de bucurii!!! am uitat ca avem acelasi UM deci cate sapt ai tu am si io .deci am intrat in 13 .hihihihi mai e putin si aflu si io sexu'sper. la inceputul lui febr ma duc la doc la consult.dc ma trimite sa fac echo in spital tre sa dau bani si la doc si la echo? sau voi va faceti echo numai la particular?
scuze ca va bat atata la cap dar vreau sa fiu si io documentata si numai voi ma puteti ajuta. multi pupici!!!
andreea25
Mersic Andreea, vreau sa incerc sa iti raspund la intrebare, eu una merg la sanador si platesc orice, eu cred ca si la spital o sa trebuiasca sa tot platesti, si la eco o sa iti zica varsta sarcinii, la eco iti spune de cand s-a implantat bebeul nu de la um, chiar sa ma anunti si pe mine ce varsta ai, eu o sa merg la eco pe 14 febr cand sper sa imi arate ce are, ca tare as vrea sa stiu. Noi ne batem pe nume de copil, pana acum ne-am hotarat pe nume de baiat, nici nu ne mai gandim ca este fata. Noi ne doream mult o fata dar acum avem amandoi impresia ca este baiat. De abia astept sa il vad. Pupici!
Ioana
13+http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
cinta spune:
buna, mamici si viitoare mamici :)
la multi ani, Ioana!
si multumim mult pt urari :)
intre timp m-am concentrat pe treaba de la serviciu si mi-au mai trecut si nervii... mai ales ca am niste sefi de zahar care sunt mereu pe poante si mereu ma incurajeaza.
legat de tematica, Kehleyr: initial ma gandeam la ceva gen nunta in Olimp, un fel de parodie in parodie. adica sa facem o parodie a nuntii dintre Zeus and Herra, insa adusa in timpurile moderne ale mobilului, internetului, etc. insa apoi am renuntat pt ca am simtit ca, desi ar fi fost deosebita, nu ne-ar reprezenta - nu avem nici o afinitate deosebita pt Grecia pana in prezent.
apoi, el a venit cu propunerea de "vise de copil", adik fiecare invitat sa intruchipeze ca imbracaminte si comportament ceea ce vroiau sa devina atunci cand erau copii. iar eu ma gandisem la un zoo party. aveam chiar si joculetze pregatite pe tematica. insa, am decis ca ambele teme nu au nimic in comun cu ideea de uniune, de familie, etc. si uite asha, ramasesem in paan de idei. plus ca daca vroiam o tematica ce ar fi implicat si o costumatie mai speciala a invitatilor sau alte pregatiri din partea lor, trebuia sa anuntam si cu suficient timp inainte ca sa nu ne injure nimeni.
insa, inspirati si de ultimele evenimente si de alte incercari prin care am trecut tot impreuna, azi am gasit si tematica mult cautata:
"Stronger together than ever! for ever!"
normal ca acum bazaim sa gasim si ideile in care sa "imbracam" petrecerea.
io inca sunt habarnista legat de ce va fi bebeul nostru ![]()
azi am repetat iar testul de urina - ma gasisera cu infectie urinara acum vreo 3 saptamani. insa maine am, intr-un final, programare la un alt ginecolog, medic care asista si nasteri in maternitate. si am asa speranta ca ma va asista si pe mine la nastere. mi-a fost recomandata de o prietena care a nascut in mai cu ea.
apoi, lunea viitoare am programare la sonograf iar. sper sa nu fie prea devreme sa aflam si noi mai multe despre ce ne rezerva viitorul... 
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Cinta, imi place rau tematica, foarte originala ideea...
Imi place tare ca esti plina de viata si pusa pe sotii mereu, ca si mine , si eu parca am motorase la fund...si ma implic, ma atac pentru orice detaliu, suntem pline de patos si nebunie ![]()

Cate grade cu minus aveti? Ca la noi e criminal de frig...
Cristina 16+
mishi spune:
dandana, chiar si la vitro se calculeaza dupa UM. eu stiu exact momentul in care embrionashii mei au ajuns in uter, chiar si ora, minutul si in cate celule erau divizati embrionashii. cu toate astea, medicul care mi-a facut fiv masoara varsta dupa UM.
am citit o carte de specialitate si am aflat ca, de fapt, varsta bebelushului este data de varsta foliculului ce se fecundeaza la ovulatie iar foliculul incepe sa se formeze la menstruatie, dupa eliminarea celor nefecundati. asa se explica modul de calcul.
chiar si ultima mea ecografie mi-a confirmat varsta dupa UM. cand nu coicide exact este pentru ca unii bebei sunt mai mici si unii mai mari dar ... nu suntem toti la fel![]()
![]()
noi doua ne-am intalnit si la aspirante! mi-ar placea sa te vad din nou!
calatoria lui
letitzia spune:
Cinta casa de piatra si sa fii fericita si iubita!
Cat despre nervi... te inteleg perfect, caci si eu sunt f. nervoasa (mai ales pe sotul meu, pe care mi se casuna toata ziua), si la servici, nimic nu mai imi convine, plang din orice, etc. Oricat as incerca sa ma controlez, nu reusesc
Felicitari tuturor celor care au aflat sexul BB-lui. Mie nu mi l-a spus dr. meu la 16 sapt., a zis ca un pic mai incolo (desi e unul din cei mai buni ecografisti din Brasov)![]()
Eu continuu sa iau in greutate - ce-i drept si mananc cat un urs
Dar am luat in 16 sapt si 6 zile cam 7kg si 1/2kg. O sa fiu imensa
. Spuneti-mi si mie cine a mai luat asa mult?
Va pup 
Sabana spune:
Pai Cristina mi-a fost cam nu stiu cum sa te trag de maneca sa iti zic eu sunt aia Sabana de pe forum. Ti-am studiat burtica si am constatat ca nu se vede prea tare. Ti-am admirat imbracamintea, care iti stateau foarte bine. Esti o mamica moderna
Eu nu stiu ce sa zic de cezariana. Sa vedem cum imi iese pacatoasa aia de analiza. Si o sa mai vb si cu medicul, in functie de ce mai zice si el. Tu mergi tot la CMU la medic? Eu sunt pacienta dl. dr Radoi.
Eu mai nou devorez dulciuri. Nu ma mai satur de ele. Mai ales de unele dintre ele. SI nu ma pot lasa de coca cola. Dimineata trebuie sa beau un pic. Eu nu beau cafea, asa sunt eu, si am tensiunea mica 8 cu 5, iar coca cola e singura care ma mai intremeaza un pic.
Voi cum va impacati cu frigu? EU zici ca m-am nascut in masina. In rest nici nu mai scot capul afara. Am degand ca atunci cand se va incalzi sa imi fac un program de miscare, acolo ceva. Se zice ca cele care fac miscare multa pe timpul sarcinii si sunt active nasc usor. Eu sunt foarte sedeeeeeennnttttaaaaaaaaarrrrrrrraaaaa. Singurul sport pe care il practicam era patinajul. Si sufar tare ca nu mai pot. Uf.
Aveti vreuna din voi animale de casa? Eu am si catel si pisica si nu am de gand sa renunt la ele. Doar le voi izola. Voi cum procedati?