Mamici de iulie - august 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
cornelia_laura spune:
Salut si eu toate burticile.
Asa cum v-am spus, m-am dus azi la Medlife la dr Chitescu Rodica pentru o noua eco. Mi-a facut transvaginala, abdominala, 2D, 3D, 4D( e tare tipa si aparatul, mai ales la 4D parca e in fata ta). Bebe e bine, are tot ce-i trebuie si e ...BAIETEL. Asa ca o sa aiba mama 2 baieti. Eu chiar baiat mi-am dorit si sunt ffff fericita acum. Bine, important e ca bebe e bine, nici vorba de malformatii sau S.Down.
Revin putin mai incolo ca acum sarbatorim in 4(eu, bb2, Eduard si sotul).
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
13+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Muuh spune:
Sabanaeu am caine. Nici nu se pune problema sa il dau. Iar cu izolarea mai vad. Eu am avut caine de cand m-am nascut si pana acum totul a fost ok. Iar al meu e si de talie mica (scottish terrier) deci nu vad ce probleme ar putea pune. E membru cu drepturi depline al familiei.
Felicitarituturor celor care stiti ce e bebele. Eu nu vreau sa stiu, chiar ii spun doctorului de fiecare data nu cumva sa imi spuna
.
Desi nu sunt eu prea activa la scris sunt pentru intalnire.
Putem propune fiecare un loc si dupa aia sa avem de unde alege?
Mitza,
13+
andreea25 spune:
merci mult de raspuns ioana! te tin la curent ca si io sunt curioasa
mai ales ca vad ca pe aici ploua cu sexe de bebei.deci avem 2 baietei si multe fetite.lasa ca poate echilibram noi cele care vom afla mai tarziu situatia. voi ziceti ca v ati ingrasat si io num am ingrasat deloc.o fi bine? oricum eram mai plinuta inainte sa raman gravi dar cu poftele mele schimbatoare chiar ca nu m am ingrasat .poate mai la vara
va pup si mai vb
andreea25
cristina_ana spune:
Cristina_Ioana, felicitari pentru baietzel!!!!!
Eu sunt cea mai inaintata cu sarcina dintre toate, si cu toate astea nu am aflat inca ce este bebe-ul. Abia pe 15 februarie ma duc la ecografia morfologica de 21 sapt. la Iosup.
Sabana, si eu tot la dl. dr. Radoi sunt. Ce parere ai despre d-lui? Ca aici pe forum este destul de controversat, insa cu mine s-a purtat intotdeauna deosebit de bine, si chiar nu am ce sa-i reprosez.
Si as vrea sa te mai intreb ceva. Tie ti-a recomandat si ecografia morfologica de 15 saptamani? Ca mie mi-a zis sa o fac doar pe cea din saptamana 20. E drept insa ca la fiecare consultatie imi facea dumnealui o ecografie, la inceputul sarcinii chiar o data la doua saptamani, si totul a fost in regula pana acum. Ma gandesc ca poate de-asta nu mi-a recomandart si eco morfologica de la 15 sapt.
Si eu am doua pisici acasa si nu as vrea deloc sa renunt la ele. Si eu si sotul meu le iubim enorm!!!! Dar toata lumea e cu gura pe noi sa le dam, dar cum sa renuntam la ele cind le iubim atit de mult? Si ma gandesc ca atatia copii au crescut cu animale si nu au mai patit nimic.
Fetelor, si eu de-abia astept sa ne intilnim. De cind astept eu intilnirea!!!! Nu conteaza unde. De-abia astept sa va cunosc. E drept ca eu intru sa scriu mai rar, dar asta din cauza ca la serviciu nu am acces la net si seara sunt in general f.f.f obosita si nu apuc decit sa citesc ce ati scris.
Sa aveti grija de voi!
Cristina
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ziceati de animale, nu trebuiesc izolate si nici date de acasa cat sunteti insarcinate nu trebuie sa le dati de mancare voi personal si sa nu faceti curat dupa ele adik sa strangeti la pisica nisipul sau ceva de genul. Adik sa nu intrati in contact cu saliva si fecalele animalului.
Dar in rest sunt ok. Si dupa ce se naste copilul sa nu lasati pisica si cainele in nasul lui ca pisica poate sa-l zgarie si cainele il linge sii sufla in nas. Si cand vine bebe-ul trebuie prezentat si la animal ca sa stie ca face parte din familie si sa nu devina animalul gelos deci trebuie sa le dati atentie la amandoi in egala masura, cum ar veni.
Si animalul daca este certat ca s-a dus langa copil trebuie certat frumos si explicat ca apoi iar devine gelos si se razbuna pe copil daca nu sunteti atenti.
Cristina_ana in nici un caz nu trebuie sa ii dai oamenii astia cateodata is absurzi sincer. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asa este cateodata.
Asta am citit eu in carti despre animalutze si sarcina. Si eu am animalutze de mica si le iubesc f mult si nu as renunta la ele sub nici o forma sunt membri de familie cu drepturi depline. ![]()
Cornelia felicitari pentru baietel!
------------------------
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
andreea25 spune:
si eu am o pisica si stam in garsoniera.eu nici nu ma gandesc sa o dau.trebuie sa gasim alta solutie.e vaccinata deparazitata. deocamdata nu stim exact ce vom face.andreea25
she_wolf spune:
Buna fetelor!
Ioana81, la multi ani! 
Shian, bun venit si sarcina usoara! 
Geliza, multa sanatate, sunt si eu putin racita, doar tusesc si ma dreg tot cu ceai, miere si lamaie. Apropos, oul ala din lapte este...crud? La multi ani Marei pentru maine! 
Sabana, felicitari pentru fetita! 
Emiliapop, insanatosire grabnica.
Cinta, felicitari, casa de piatra!
Bine ca s-a rezolvat in cele din urma si distractie placuta la petrecere!
Cristina_Ioana, felicitari pentru baietel! 
Pumpkin si noi mancam la Taverna Sarbului de fiecare data cand ajungem prin Sinaia.
Stai linistita ca si eu am umblat destul cand am fost insarcinata data trecuta, am fost chiar si pana la Sofia la niste prieteni, eram cam in luna a saptea si cu vreo luna inainte sa nasc am fost la munte si totul a fost cat se poate de ok.
De data asta am ganduri mai mari chiar
...m-am hotarat sa vin sa nasc in tara, ca irlandezii astia ma enerveaza. Sper ca voi naste cu acelasi doctor, inca n-am luat legatura cu el, dar o s-o fac cat de curand.
Irinuca, mai da-o incolo de soacra, acum nu trebuie sa te enervezi si sa pui la suflet toate magariile. Succes luni sa iasa totul ok cu gradinita.
Sabana, eu am nascut data trecuta prin cezariana (am avut hipertensiune, iar Cristi avea perimetrul cranian mai maricel si cordonul ombilical de trei ori in jurul gatului) si probabil ca la fel voi naste si acum. La mine a fost destul de ok, m-am refacut destul de repede, la cateva zile urcam si coboram scarile fara probleme mari, l-am tinut de la bun inceput pe Cristi in brate si in general n-am avut nici o nevoie de ajutor mai deosebit decat oricine altcineva. Asta insa nu inseamna ca este la fel la toata lumea. Ca si in cazul nasterii normale. Mama, de ex., a nascut normal si mi s-a plans ca a avut luni in sir usturimi de la epiziotomie, in timp ce altele n-au decat o zi, doua. Eu zic sa te linistesti, stresul asta nu-ti face bine la nimic. O sa fie ok. ![]()
Andreea25, mie-mi facea chiar doctorul la care mergeam echografiile, asa ca-i dadeam numai lui bani. Am facut si una 3D in alta parte si pe aia am platit-o separat, normal.
Cornelia, felicitari pentru baietel! 
O saptamana buna tuturor! 
Claudia
(10+) si
Cristi (16.12.2002)
Mia. spune:
Salutari la toate burticile!
Azi am fsot la ecografie,bebe are 11 sapt.+2 zile,iar DPN este acum 12 august!Am inceput sa ma simt mai in forta fata de ultimele luni dar continui sa poftesc cel mai mult la fructe si legume!Cind intru la cumparaturi as cumpara din toate fructele pe care le vad!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
a.cicel spune:
Neatza burticutze
Cornelia felicitari pt bebelin. Vin ajutoare pt Cristina_Ioana
10+
POZE