Mamici de iulie - august 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna fetelor,
Uite am prins si eu un moment de pauza aici si am intrat sa va dau o veste buna..am fost la eco,bebe e f bine si e baietel..sunt f fericita...

In rest sunt bine,ma chinui cu serviciul,seara stau si invat...maine am examen,sambata iar am examen,insa sunt k,ma simt bine,nu-mi mai este rau,doar f rar.

Sper ca voi sunteti bine si sper sa termin mai repede treburile aici sa pot sta de vorba cu voi.

Va pup pe toate si sa aveti grija...mai ales de bebei.

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by madacristina

Buna fetelor,
Uite am prins si eu un moment de pauza aici si am intrat sa va dau o veste buna..am fost la eco,bebe e f bine si e baietel..sunt f fericita...

Felicitari pt bebelin. Vad ca rand pe rand aflati toate ce o sa aveti. Si daca pana acum erau fetite, acum incepe seria de baieti....Eu sper sa prind seria cu fetite.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna,felicitari cornelia si madacristina pt baietei;
eliza sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata!
la eco de ieri am sperat sa stiu dc e fetita sau baiat, dar este mai mititel si dr mi-a spus ca o sa stim mai incolo;in rest e bine, dar foarte agitat(l-am servit ziua cu un capucino);va pup

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina_ana eu sunt arondata la CMU. Am ajuns la dr Radoi dintr-o pura intamplare. Intr-o dimineata de noeiembrie m-am prezentat la dr Bechir disperata ca am sarcina extrauterina (v-am spus eu ca sunt paranoica). La control nu s-a vazut bebe si m-a trimis la eco, unde s-a vazut imediat. M-am intros la ea, super rece tipa, imi da no-spa si setul de analize. Fac analizele, primesc rezultatele, aveam eu pe acolo niste valori negative, asa ca intr-o dimineata ma infiintez iarasi in biroul dnei dr. Ea ma ia la 3 pazeste ca mai bine stateam acasa decat sa ma plimb prin frig si aproape ma da pe usa afara. O intreb daca e cazul de medical imi zice sec ca nu. In fine plec debusolata, seara cateva picaturi de sange. Panica, plansete, sun salvarea, o sun pe mama, dr de pe salvare inceraca sa dea de dr, nu reuseste, vine salvarea, era ok, dar cu amendamentul ca la prima ora sa ma prezint la medic. Dimineata o caut la clinica nu era. Asa ca a doua zi in regim de urgenta eram la dl dr Radoi. M-a primit din prima clipa, foarte amabil, un foarte bun profesionist. Am mai avut mici probleme, de iecare data m-a chemat la cabinet, mi-a dat mobilul dansului, mi-a raspuns mereu la telefoane si foarte amabil, si il simt foarte apropiat de mine si sotul meu. Pana acum s-a purtat impecabil si niciodata nu m-a dat pe usa afara, sau sa imi vb altfel doar pentru ca era obosit sau mai stiu eu cum. eco de 16 saptamani mi-a recomandat-o la insistentele mele, urmeaza sa o fac pe cea de 20 sau 22 de saptamani nu mai stiu. Si eu am citit multe despre dansul, eu zic ca toate sunt subiective si pana la urma nu avem noi de unde sa stim ce s-a intamplat cu adevarat acolo. Eu sunt convinsa ca sunt pe maini foarte bune. Poate ca si despre dr mai sus amintita sunt pareri bune si proaste, poate la mine a fost o intamplare. D.p.d.v profesional a fost ok, cand mi-a zis sa ma duc acasa, sa nu mai umblu ca sa nu ma apuce sangerearea. Ea intr-un fel a anticipat, dar nu m-a pus in tema, vezi daca patesti asa ma suni, faci aia, dregi. Pe cand dl dr tot timpul a fost cu un sfat competent si cu un tratament adecvat alaturi de mine.

In ceea ce priveste animalele. Nici nu ma gandesc sa le dau. Le voi izola in partea din fata a casei si daca chiar nu ma inteleg cu ele, in cel mai rau si mai rau caz le pasaportez la mama o luna, doua. Amandoua imi sunt foarte dragi, iar cu pisica cred ca voi avea mari probleme cand va veni bebe, ptr ca ea e foarte gelosa si pe mine, daca ma vede ca stau pe sotul meu, vine si ma impinge cu labuta. Azi noapte m-a calarit toata noaptea ca ma tinea sotul meu in brate. Ea doarme lipita de burta lui sau pe pieptul lui. In plus eu am crescut cu caine in casa si nu am nimic. Si am vazut copilasi carecresc cu animalute ca sunt mult mai sociabili si mai deschisi.
De azi, si sper sa ma tin de cuvant, mi-am propus sa nu ma mai stresez atat, ca pana la urma sunt insarcinata si nu bolnava. Sunt hotarata sa le iau pe toate din aproape in aproape si sa iau hotarari la vremea respectiva, daca chiar va fi ceva rau, Fereasca Dumnezeu.
Va pup pe toate si spor la lucru. Mie imi pica ochii in gura de somn. Abia astept vacanta materna, undeva de prin mai. Apropo de concediu de maternitate. Cum se procedeaza. Am inteles ca sunt 126 de zile concediu de lauzie, 63 inaiante si 63 dupa. Dar cum incepi sa le calculezi. Am vazut ca sa intri in concediu de crestere a copilului trebuie neaparat sa ai 43 de zile dupa nasterea copilului. Si daca nu nimeresti la fix numaratoarea, compensezi cu concediu de odihna? Iar in timpul concediului de lauzie primesti banii de la firma, iar apoi de la primarie? Hai ca v-am zapacit de tot in dimineata asta. Pup you.
Felicitari celor care au aflat sexul bebelusilor. Am sentimentul ca ne ajung baieteii din urma. Sunt tare curioasa cum o sa fie balanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ioana81, iti urez si eu cu intarziere: LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa si sa aduci pe lume o minune de copil!
eliza, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea! LA MULTI ANI MARA!

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 13+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Eliza sa-ti traiasca fetita.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna dimineata!
Felicitari celor care au aflat deja sexul copiilor...tare as vrea si eu sa stiu, dar abia in 10 febr. am urmatoarea echo, desi sunt deja in 16 sapt. si se poate vedea clar ce este, dar asta e ...mai astept!
Felicitari Cinta pentru casatorie, Casa de Piatra!
Eu mi-am luat concediu zilele astea pt. ca din cauza frigului am usoare senzatii de raceala si oricum este o perioada lejera la firma.
Cum va mai descurcati cu greturile. L a mine au cam disparut, dar a disparut si senzatia de foame nebuna. Adica mananc, dar stiu cand sa ma opresc, ceea ce nu se intampla saptamanile trecute.
Fetele,mai ales cele care aveti parul deschis la culoare ---voi l-ati mai vopsit/colorat/tuns /frezat???Eu am avut suvite, si dupa parerea mea acum sunt in ultimul hal: saten la radacina, crescut aiurea...traiasca sepcuta! Vreau o schimbare ca sa ma simt si eu bine, dar nu stiu daca e Ok (si nici nu vreau sa ma simt vinovata dupa), desi dr. mi-a zis ca dupa 3 luni nu mai sunt probleme. Voi ce stiti de asta? Ideea este ca voi avea niste intalniri importante cu o delegatie din strainatate si ...se impune o schimbare , ceva!
Ma speriati cu cate analize peste analize faceti voi: eu am facut doar uzualele si acum astept sa vad ce zice medicul
V-am pupat

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

La multi ani Mara ! Eliza, sa-ti traisca printzesa !

Miky 17+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by assa
Fetele,mai ales cele care aveti parul deschis la culoare ---voi l-ati mai vopsit/colorat/tuns /frezat???Eu am avut suvite, si dupa parerea mea acum sunt in ultimul hal: saten la radacina, crescut aiurea...traiasca sepcuta! Vreau o schimbare ca sa ma simt si eu bine, dar nu stiu daca e Ok (si nici nu vreau sa ma simt vinovata dupa), desi dr. mi-a zis ca dupa 3 luni nu mai sunt probleme. Voi ce stiti de asta? Ideea este ca voi avea niste intalniri importante cu o delegatie din strainatate si ...se impune o schimbare , ceva!
Ma speriati cu cate analize peste analize faceti voi: eu am facut doar uzualele si acum astept sa vad ce zice medicul
V-am pupat

Si eu am parul deschis la culoare, blond. Dar am facut prostia sa ma vopsesc sui de atunci am numi probleme: par ars,imi cade foarte tare...nu mai sta nicicum. Si un an nu l-am mai vopsit. Dar la mine se apropie nunta acum si nu pot sa merg cu parul jumatate blond natural si cealalta jumatate mai deschis la uloare. Asa ca voi repeta experienta cu vopsitul, dar va fi pentru ultima data.

Legat de analizele medicale, si eu le-am facut doar pe cele uzuale. Atat mi-a recomandat medicul, atat am facut. Poate mai tarziu voi face si altele, daca imi recomanda. Nu stiu ce sa zic.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Sabana
Apropo de concediu de maternitate. Cum se procedeaza. Am inteles ca sunt 126 de zile concediu de lauzie, 63 inaiante si 63 dupa. Dar cum incepi sa le calculezi. Am vazut ca sa intri in concediu de crestere a copilului trebuie neaparat sa ai 43 de zile dupa nasterea copilului. Si daca nu nimeresti la fix numaratoarea, compensezi cu concediu de odihna? Iar in timpul concediului de lauzie primesti banii de la firma, iar apoi de la primarie?

Nu trebuie sa ai fix 43 de zile, ci minim 43 de zile cred. Adica, perioada aia de 126 de zile in total poate sa culiseze un pic, dar nu poti sa intri in concediu prenatal prea devreme. Pe perioada de 126 zile primesti de la firma 85% dinmedia salariului pe ultimele 10 luni (ceva pe acolo, niciodata nu mi-e clar daca iau 85% din cat iau acum net sau se face 85% din brut, se scad darile si iau ce ramane... oricum nu e mare diferenta) iar dupa aceea se ia de la stat suma aceea fixa de 8,ceva milioane.

Felicitari pentru baietei, uite ca incepe sa se echilibreze balanta .

Fetele din Japonia, ce mai ziceti?

She_wolf, cred ca oricare dintre noi ar prefera sa nasca in strainatate si tu vrei sa nasti in Ro . Poate ai uitat cum sunt spitalele pe aici...

Assa, eu sunt satena dar ma vopseam... acum inca nu am ajuns, mai las sa treaca vreo doua saptamani si ma duc. Si eu stiu tot ca dupa 3 luni este OK. La mine se vad firele albe .

Kehleyr 16+

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput