Grupa sanguina si dieta (dietele)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Kiss,stai linistita ca mi-a trecut...pana m-am uitat la linkul cu subiectul "Gabriel Andronache" parerea mea e ca intentia lui e foarte buna si e chiar convins de ceea ce spune...Poate ar trebui sa faca si o emisune in care sa concentreze mai multe explicatii...dar nu are cum sa repete la nesfarsit...intotdeauna vor exista persoane care n-au vazut sau nu cred, asa ca spune si el cat ii perimite emisiunea...in ziua de azi oricum toata lumea se alimenteaza foarte prost oricat de "bine" are crede ca se hraneste...Si nu consuma lichide...asta e cel mai rau...
Parerea mea - e un semnal de alarma toata ideea asta, nu doar o cura de slabire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

ei bine, aceasta dieta pentru grupa de singe specifica este exact ce mi se potriveste...
De ani de zile ( nici nu mai stiu citi...) tot incerc sa maninc bine, am fost si vegetariana timp de mai multe luni, am eliminat mincarea gatita la foc viu, am incercat toate chestiile.
Abia acum m-am luminat, poate tipul asta Gabriel Andronache nu o fi vreun inventator ( de fapt, sigur ca nu) insa a venit sa ne spuna si noua despre ce a descoperit el ca i-a priit, a facut-o cu ajutorul media si din intimplare e cam actor asa ca nu ofera credite prea mari.
Totusi, daca intri in profunzimea lucrurilor, observi ca exista o idee logica si precisa in toate expunerile astea.
In plus, nu am de ce sa combat pina nu am incercat. Si planuiesc sa incerc! Nu am remarcat nici macar un singur aspect din dieta asta cu care sa nu fiu de acord.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Buna seara tuturor!
Am si eu cateva zile de cand studiez cartea dr. D'Adamo. Pentru mine e destul de descurajant deoarece am grupa 0 si nu am voie aproape nici un produs lactat. Carne am voie la greu dar asta nu ma incanta in mod deosebit. Si in carte spune ca cei cu grupa o trebuie sa suplineasca lipsa calciului din alimente cu suplimente pe baza de calciu. Dar ce faci? Iei mereu suplimente de calciu? Mai este si problema cu cafeaua de care oricum ma lasasem (am facut un tratament homeopat), dar nu este voie nici macar decofeinizata.
Un coleg de-al meu a inceput aceasta dieta in jur de 15.01 . Are tot grupa 0 si vreau sa va spun ca a slabit spectaculos. Dar nu s-a abatut absolut deloc, nu a mincat nici o firimitura de paine.
Asi incerca si eu, poate rezolva diverse probleme de sanatate, dar am sa vad cum fac cu lactatele. Am voie doar Feta si branza de capra. De feta nu ma prea dau in vant, iar branza de capra nu stiu unde pot gasi.
Numai bine,
Oana

Mergi la inceput

Oanalu, eu am vazut branza de capra la un magazin in Amzei, parca la Nic, langa farmacia Sensiblue( orientativ,vis a vis de teatrul Ion Creanga)...era si de bivolita, de tot felul...nu stiu daca feta din carte e cea de la noi, in alte tari numesc Feta ceva gen telemea, nu saratura asta din comert...
Si eu am slabit 3 kg dar nu am tinut chiar tot ca la carte, am cam apelat si la "neutre"...
Suplimente, calciu, luam si inainte..cine n-a avut nevoie de vitamine ?Mai ales calciul si magneziul, A-urile E- urile mereu s-au recomandat...si fara sa tinem diete...

Mergi la inceput

Oanalu, scuza-ma nu vazusem ca esti din iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Multumesc Arinna, oricum trebuie sa gasesc si pe aici branza de capra, dar pana acum nu m-a interesat. Oricum eu m-am hotarat sa incerc macar pentru o perioada.Sa vedem cum e fara lactate. Suntem femei si trebuie sa facem profilaxia osteoporozei.
De la aceasta dieta nu astept neaparat o scadere in greutate ci mai degraba o stare de bine.Vom vedea.
Oana

Mergi la inceput

Eu oricum am spasmofilie... nu mancam lactate aproape de loc, chia nu-mi plac, rar branza si iaurt...asa ca tot fructele , legumele si curele de calciu la nevoie imi raman...pana la urma roata problema e de cum asimileaza organismul calciul, nu numai din unde il iei...se pare ca femeile au mari probleme in sensul asta...
Iar osteoporoza poti sa faci si mancand produse cu calciu...problema e mult mai complexa din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetelor, si eu intentionez sa tin dieta. Am grupa A si sotul 0.
Pentru grupa 0 se pot consuma cu succes: lapte si branza de soia, chefir, iaurt.
Eu inteleg aceasta dieta nu neaparat prin excluderea totala a alimentelor nerecomandate, ci prin consumarea lor cat mai rar!
Adica daca mananci branza sau putin lapte o data pe saptamana nu e foc. Ideea e ca aceste alimente sa nu constitue baza alimentatiei tale.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Coraly, bine ai venit, sunteti foarte frumusei, tu si bebe

...asa procedez si eu, cat mai rar cu cele "neutre"dar nu le exclud...am tot A...

Mergi la inceput