Grupa sanguina si dieta (dietele)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Arinna, multumim de compliment!
Tu cum te descurci cu dieta? Ai inceput demult? Azi au venit parintii mei si 'm-au gresit' putin cu niste sarmale si snitele de porc, dar incerc sa mananc azi si maine cat mai mult, ca sa pot saptamana viitoare sa ma tin de treaba. Deocamdata de 2 saptamani am redus lactatele, adica consum numai chefir, branza feta si mozzarela si am luat si lapte de soia (cu vanilie - foarte bun, dar cam scump). Nu mai mananc banane, in schimb mai degust cate 2 mandarine. La noi carnea nu se prea potriveste, ca la sot se recomanda carne destula, vita si pui si organe.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Coraly,

...eu n-am mai gustat carne de porc de dupa Craciun...am si acum in frigider...nici portocale, mandarine, banane, paine ( foarte rar)alcool deloc...oricum nu ma omoram dupa ele...si chiar nici dupa lactate ! Cam ce mananc eu - grupa A -

...fulgi de ovaz,kiwi, mere, morcovi ( mult suc), gulii, salata verde, legume congelate multe, se fierb imediat, usturoi, ceapa, carne de curcan, peste, iaurt, putin unt,il amestec cu legumele fierte si vegeta sunt mai gustoase, cafea, ceai verde, ceai de iasomie, cateodata ciocolata, de pofta....lamai, honey pomelo( o fi bun, n-o fi )fructe uscate,andive, soia nu mai pot ca nu-mi place iar preparatele din oras sunt prajite si condimentate desi sunt bune la gust...Am mai mancat fasole verde si praz...Intr-o zi am facut doua ochiuri cu cascaval, dar nu mai mancasem oua de vreo doua luni !Nu prea imi plac...

Daca imi mai amintesc ceva iti mai spun...

Am inceput cam de o luna si jumatate cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Va invidiez fetelor,aveti vointa.EU la gr.0 cam multe alimente care imi plac(ex.lactatele,portocale.....)Am o prietena care tine dieta de peste un an ,se simte f.bine si a si slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciliamocanu spune:

dragelor toata admiratia,
tot citindu-va mesajele mi se facu dor de competitie si ma lovi gandu'cela cum ca tare mi-ar prinde bine o dieta dupa sarcina asta si cinci luni de alaptat....
eu cred insa ca cel mai bine consult un nutritionist ca asta am facut si in timpul sarcinii,(dar bineanteles dieta era pentru a nu ma ingrasa excesiv in sarcina si nu pt. a slabi)si cat timp am respectat dieta a fost o.k.
cat despre dieta in functie de grupele de sange nu ma gandesc decat la stramosii nostri dacii care habar nu aveau de chestii d'astea stiintifice si nu prea cred ca erau obezi...chiar o sa ma interesez ce se manca in spatiul carpato-danubiano-pontic!la bautura cred ca era o problema caci altfel nu taia Burebista viile!
oricum succes la toata lumea indiferent de dieta!

Mergi la inceput

Oanalu,

...eu am luat azi branza feta de capra, e foarte buna,sarata dar nu rau, poate mai putin decat telemeaua obisnuita...e cremoasa si are gust bun...si asa nu mai sufeream vaca si oaia, m-am saturat de asa ceva, sunt si foarte sarate...am facut o salata verde cu ceapa verde si branza de-asta si a iesit foarte buna...

(gr A)- eu scriu de fiecare data grupa, daca e vorba de aceasta dieta, sa stie si caltii care sunt interesati)

Cecilia poate ne spui si noua ce a zis nutritionistul, n-am fost la nici unul pana acum, sunt curioasa ce idei adopta...
Referitor la daci, nu stiau ei mai multe, nu numai de grupe sanguine ( desi acestea existau)...iar obezitatea probabil ca nu era pe atunci...cauzele ei sunt multiple si datorate in principal civilizatiei recente...

Dana _ch, eu la fel,ma simt bine si am slabit(grA)

Mergi la inceput

Cecilia poate mancau oaie...da capra de ce nu se mananca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciliamocanu spune:

draga arinna
cum v-am mai spus am trecut pe la nutritionist si tare mi-a fost mirarea sa ma intrebe cate-n luna si in stele de nu mai stiam exact daca am venit sa stam la taclale sau sa iau o dieta...
sa dezvoltam...
In primul rand mi-a cerut toate analizele (pe care le aveam dinainte deoarece eram insarcinata in patru luni). apoi am stat de vorba despre programul de viata, adica ce fel de munca prestez eu la servici, ce activitati am acasa, daca am facut sport, daca imi plac drumetiile ,in general trebuie sa stie cam tot ce faci dpdv al efortului fizic iar mai apoi am purtat o discutie destul de lunga despre felurile de mancare favorite.
discutia a durat ceva mai bine de o ora iar in final mi-a facut un regim in functie de alimentele care imi plac.
in felul acesta simplu chinul nu este prea mare doar ca trebuie sa poti sa respecti programul.
din nefericire nu am mai putut merge in continuare sa-mi schimbe regimul (se schimba periodic!)dar intentionez sa o fac cat de curand
succes cu dietele fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Multumesc Arinna ma bucur ca se gaseste in comert branza de capra intrucat eu sunt foarte atasata de branzeturi. Asa ca am sa caut. Pentru inceput a fost simplu, dar de dimineata tot am servit o cafea fara cofeina (gr.O).
Numai bine.
oana

Mergi la inceput

Cecilia, multumim si felicitari! Am inteles ca esti gravidutza sau ai nascut?

De ce trebuie schimbat regimul periodic?

Pr gr A: am atentat la neutre, mamaliga cu unt si branza feta de capra

Mergi la inceput

Cecilia, multumim si pentru cel mic !!!

De ce trebuie schimbat regimul periodic?

Pr gr A: am atentat la neutre, mamaliga cu unt si branza feta de capra

Mergi la inceput