Grupa sanguina si dieta (dietele)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Oanalu, asta da problemasa n-ai voie cafea si ceai verde( gr o) stiam...lasa, macar sa fie asta singura "greseala" ca in rest e mai permisiv...

Am scris in acelasi timp mai devreme :)

Sincer ma lauda lumea ca am slabit si arat bine, si asta de cand tin dieta, eu zic ca-i bine...n-am rezolvat insa problema principala si pana nu beau 2-3l de apa pe zi nici nu cred sa se rezolve ( constip. cronica)oricum tin dieta abia de o luna si ceva dar nu perfect...

Poate "grupitzele " care mai tin dieta ne mai dau idei...

Poate am uitat sa pun de fasole verde si broccoli...(grA)e permis...

Mergi la inceput

Cecilia

te-am zapacit cred...primul mesaj din cele anterioare scrise de mine nu trebuia sa apara,nu mai stiam cum e cu bb, pe urma m-am lamurit, asa ca apar ambele...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciliamocanu spune:

arinna
nu stiu exact de ce se schimba dar mie mi-a spus sa vin peste trei saptamani-o luna sa-l schimbam.
am indraznit sa cred ca intervine plictiseala (chiar daca este compus din alimente pe care le agreezi, totusi regimul este acelasi in fiecare zi,cu mici exceptii) dar mai tin minte si ca trebuia sa-mi introduca alimente noi.

Mergi la inceput

Poate ca mai vrea o suma de bani la fiecare 3 saptamani...spune-i sa ti le dea pe toate odata, pe capitole, si la luna schimbi capitolul
Ma si enerveaza, pe tine nu ?Si daca alaptezi, iti interzice alimente? Mai bine alegi tu o dieta, un Montignac sau grupe sanguine, macar mananci ce vrei, nu le combini sau eviti ce nu face bine ...daca vrei doar sa slabesti( nu sa ai un regim de viata pe termen lung) e clar ca nu ai voie paine, cartofi, grasimi,dulciuri, orez, alcool, in orice dieta...sa vezi cum slabesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciliamocanu spune:

ai dreptate intr-un fel,ce sa zic, ma enerveaza sa-i dau bani la trei saptamani dar cum nu sunt nici pe departe cea mai perfecta dintre muritoare am nevoie de supraveghere pentru ca macar de rusine sa nu dau prea des pe delaturi! in rest nu mai alaptez decat seara si dimineata si de aceea ma gandeam sa o vizitez din nou pe dna doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nu vreau sa va tai elanul, nici nu am studiat problema, dar ieri am auzit intamplator la TV sfatul unui dr care spunea ca nu exista legatura intre diete si grupa sanguina si ca asta ar fi o gaselnita a celor care vor sa mai scoata ceva bani.
Nu stiu daca e asa sau nu, dar m-a surprins atitudinea transanta.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Am auzit si eu , nu l-am vazut personal dar parerea mea e ca li se taie lor elanul ca nu mai vine lumea la 3 saptamani sa le sppuna ce alimente sa introduca sau sa scoata.
Asa fac multi medici, te opereaza numai sa scoata un ban, te cheama la controale nejustificate pentru acelas motiv...Fiecare e liber sa urmeze orice dieta si sa citeasca orice carte aparuta pe piata...daca la lume a "prins" ideea asta e normal ca oamenii sa puna intrebari...iar aceasta dieta nu este de azi de ieri..abia acum au aflat cei mai multi...sunt persoane cate o tin de multi ani sau macar au auzit de ea....
In plus, si Stelian Fulga a mentionat o data- eu nu l-am urmarit, l-am vazut de cateva ori intamplator, ca cei din grupa A au probleme extraordinar de mari cu digestia , de exemplu...la fel, acum foarte multi ani, am citit zodiacul chinezesc,intr-o carte unde se mentiona de legatura intre grupele de sange si anumite boli,si am retinut ca cei cu grupa A sunt predispusi la cancer si alte boli grave...

Ideea bolilor specifice fiecarei grupe sanguine se pare ca e foarte veche numai ca oamenii n-au stiut de ea...De ce n-ar fi si o dieta care sa incerce evitarea lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Buna ,eu deabia am intrat pe forum si am vazut ca va intrebati ce este cu grupa sanguina .Ei bine si eu l-am vazut pe acest Andronache pe la tv si am ajuns la concluzia ca este logic in ceea ce zice .Eu vreau sa va zic ca ,am incercat si eu aceasta dieta de o luna de zile si am reusit cu succes .Am cumparat 2 carti despre diete in functie de grupa sanguina ,am scos pe calculator numai alimentele care am voioe sa mananc si neutrele , le-am bagat in tiple de plastic si le-am lipit cu scotch la bucatarie pe un dulap ,iar cand ma duc la piata imi fac lista numai de pe aceste hartii cu ce am voie sa mananc .Este foarte usor .Eu am reusit sa slabesc foarte usor ,nefacand foamea .Acum am greutatea de 45,5 kl mancand numai ce este permis .Am si un baietel de 2 ani caruia vreau sa-i fac analizele luna asta ,si daca are tot BIII ,il trec pe dieta prin grupa sanguina ca sa i se fortifice organismul .

Mergi la inceput

Clau,si eu la fel, umblu cu lista la mine in caz ca uit ce am voie...sa cumpar.Si eu mi-am luat ambele carti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Si nu este asa ca nu este greu deloc?Eu zic ca daca nu incerci , nu ai de unde sa stii daca poti sau nu .

Mergi la inceput