Grupa sanguina si dieta (dietele)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Daniella, eu tin acest regim de la inceputul anului, dar deocamdata nu prea se vad rezultate. Si eu am A2 si e f greu de tinut. Daca nu m-ar ajuta mama cu gatitu', nici nu stiu ce m-as face. Ma simt mai bine, dar asta e probabil din mai multe motive: 1. m-am lasat de fumat, 2. tin ceva regim de detoxifiere de la Fulga, 3. incerc sa fiu cat mai calma, si sa nu ma mai stresez pentru orice prostie.
In caz ca vrei sa te acest regim, iti recomand cartea lui Peter D'Adamo, pe care eu am cumparat-o de la un plafar.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Fiindca veni vorba, e cineva pe aici care a tinut regim in functie de grupa sanguina? Si cu ce efecte?
Eu am gasit ceva informatii pe 121.ro dar pt grupa mea (A) erau niste chestii cu care nu aram deloc de acord: adica dintre legume nu erau considerate bune cartoful, rosia, varza, vinetele.
Dar ce sa mananc? Numai soia? Sau sa incep sa pasc iarba direct?

Daniella, mama lu'Alexis

Hihi....asta a fost buna...la grupa 0 sunt trecute niste chestii cu care eu nu ma impac deloc..cum ar fi carnea...mai bine decat

Joker...mama de ied zapacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

du rerea tipului de la otv daca respecti regimul lui se poate traii vreo 160 de ani fara a te imbolnavii!
Dar eu m/am imbolnavit deja cand am auzit ce n/am voie sa mananc
va dau linkul si poate va uitati la emisiunile lui
http://www.pplive.as.ro/
Sunt ingrozit deja la cate n/am voie sa bag la matz[pica]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu am vrut sa incerc o astfel de dieta.Am grupa AII..
Dar nu am reusit pt ca sunt o carnivora inraita,nu suport soia sub nici o forma si ma enerveaza ca fix legumele pe care le mai mananc si eu(care si asa-s putine cele ce-mi plac)sunt interzise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryokan spune:

Cred ca pentru o viata lunga si in forma trebuie si altceva in afara de dieta, si ma gandesc aici si la atitudine mentala si la gimnastica si la poluare( sau lipsa ei ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

eu am tinut cu strictete timp de vreo 6 luni dieta de la grupa AII. asta era in urma cu ceva ani cind bebe nu era in plan. rezultatele au fost urmatoarele: am slabit citeva kg dar nu pt ca mincam ce era permis ci pt ca erau restrictionate cantitatile. cind am inceput sa maninc fara limita la cantitati, chiar din alimentele permise nu am mai slabit nici un gram. am fost cam ametita citeva saptamini, probabil pt ca am renuntat la carne. nu am simtit ca am mai mul;ta energie si nici problemele medicale existente nu le-a rezolvat dieta.
probabil ca mi-am lungit viata cu citeva ore.

interesant e ca uitindu-ma la lista de alimente am observat ca 75% din cele permise chiar imi plac pe cind 75% din cele interzise nu imi plac si nu le maninc de obicei. probabil ca e ceva adevar in faptul ca organismul iti spune ce ii face bine si ce nu.

am renuntat la dieta pt ca am fost nevoita sa revin la o alimentatie cu "de toate" pt bebe si nu cred am sa o reiau vreodata. sotul e BIII (si carnivor convins) si fetele sint AII si ABIV. ar fi un haos cu gatitul, la fiecare ce ii face bine.

parerile pe net sint impartite, D'Adamo pare ca stie ce scrie dar nu sint studii care sa confirme teoriile lui.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

parerea mea este ca numai TU poti stabili ce iti face bine si ce nu.fiecare este unic si de aceea dieta este UNICA.ce te ingrasa si ce nu numai tu stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Am mai multe prietene care au incercat sa tina cura de dieta pe grupe sanguine si nu a functionat deloc.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Eu o tin de la 1 jan 06, cu mici abateri (cate o pizza o data la 2 saptamani, mai un dots o data pe saptamana, ca fara dulce nu pot) si... NIMIC! Nu am slabit nici un gram.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

quote:
Originally posted by Leditia

Eu am vrut sa incerc o astfel de dieta.Am grupa AII..
Dar nu am reusit pt ca sunt o carnivora inraita,nu suport soia sub nici o forma si ma enerveaza ca fix legumele pe care le mai mananc si eu(care si asa-s putine cele ce-mi plac)sunt interzise.

Cam asa si eu ...de cate ori am incercat sa-mi fac curaj si sa cumpar soia, in loc de carne...Dar de fiecare data ma uit pe raft, le iau, le sucesc si le pun la loc pt. ca simt cum mi se intoarce stomacul. Poate vreodata o sa reusesc desi nu cred Mi-e ciuda ca la grupa AII sunt mai toate interzise...din punctul meu de vedere, adica ce-mi place mie, nu am voie. Am mancat la un moment dat salata din grau germinat, cu mar ras, nuci, stafide si miere ... a fost bun, dar cat sa mananci acelasi lucru??? Pana la urma, asa cum zicea Roxana, luam si noi ce ne convine si adaptam la propria persoana. E greu sa tii un regim intocmai, "ca la carte".

SUCCES celor care au vointa sa se tina de treaba

ALINA

"Adevarul nu e intotdeauna acelasi lucru cu propria-ti parere." -H.Sienkiewicz

Mergi la inceput