Grupa sanguina si dieta (dietele)
Raspunsuri - Pagina 4

tigrutz spune:
Ma tenta si pe mine sa tin dieta asta, mai ales ca eu am BIII si am vazut ca sunt destule chestii permise, numai ca nu sunt foarte convinsa daca ma pot lipsi de anumite chestii, cum ar fi carnea de pui, care cica nu e buna pt grupa mea de sange.
Am vazut insa aici pe forum o reteta data de cineva, 3 zile cartofi, 3 zile orez si 3 zile fructe si legume. Am tinut doar zilele cu cartofi si am slabit 3 kg, sa nu mai zic ca m-am subtiat vizibil.
Asa ca, ce ti-e si cu regimurile astea, zici ca ala e sanatos, dar nu slabesti deloc si tii unul din asta, care trebuie sa recunoastem ca nu e unul pe care un medic l-ar recomanda si uite ca da rezultate.
Iar eu am ajuns la stadiul in care nu ma mai intereseaza cat e de sanatos , ci rezultatele.....si asta de subtirica ce sunt

april spune:
Pai mai nimic nu poti manca
Apa cat cuprinde si doar unela fructe si legume. Cu ce naiba sa mai traiesc. Si inca toata viata. As'
Andrada

svety spune:
L-am vazut noaptea asta la OTV pe Gabi A. si intr-un fel m-a socat dieta lui. Pe de alta parte ma gandesc ca renuntarea la tighi, alcool
, fast-food (too fast and too food, cum ii zic eu), nu e rea. Noi cu A2, vai de sanatatea noastra! Vad ca suntem condamnati la cancere, diabet, boli de inima. Ma gandeam ce aberatii...totusi pe cati cunosc cu A2, au ceva din astea si manaca carne la greu. Nu generalizez, nu neaparat TOT A2-ul are cancer! Socrii mei au A2 si au diabet si sunt hipertensivi, dar nu renunta la carnea de porc, grasa sau afumata, paharelul cu "suica" sau berica. Iar sotul meu fumeaza si nu poate concepe masa de pranz fara carne...
M-a zmintit tipu' asta de tot. Or fi rosiile fructe, da ce bine merg la pita cu slanina!
Si totusi citesc pe net despre dieta in functie de grupa sanguina de P. D'Adamo si se cam potriveste cu ce zice nenea Gabi...nu zic ca nu-i sanatoasa, dar noi prea suntem obisnuitit cu carnea de porc, nu?
Iaca linku' http://www.gradinamea.ro/1_538_Dieta_in_functie_de_grupa_sangvina_3253.html
in principiu fiecare grupa de sange are tipicul ei, bolile ei, si se vede treaba ca nu orice prieste in egala masura la toate.
mamide dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz

daniela_b spune:
Abia aseara l-am urmarit pe gabriel andronache si am avut rabdare sa inteleg ce spunea el acolo. Nu pot spune ca m-am lamurit pe deplin insa am gasit foarte logic totul in legatura cu ce recomandari facea si alimentele interzise...
Eu cred ca el incearca sa raspunda la intrebarea : se poate sa traim in deplinsa sanatate si armonie, pina la virste inaintate? Exista metode? Ei bine, raspunsul este DA. Se poate. De aici e alegerea fiecaruia ...Nu e usor sa maninci doar legume si fructe si sa indepartezi alimentele pe care le consideram inofensive si bune : lapte, brinza, oua, carne...Dar poate ca merita.
Eu am incercat sa devin vegetariana si am si reusit vreme de 8 luni dar am vut probleme cu pielea. Abia acum am inteles ca avind grupa 0, de fapt eu trebuie sa maninc anumite tipuri de carne si sa exclud anumite legume. De aceea, dupa ce voi studia mai in amanunt dieta recomandata in cazul meu, o voi pune in aplicare. Nu mi se pare exagerata...In tot cazul, tipul asta a venit cu lectiile facute si se vede ca tot ce spune e incercat si verificat, nu mi s-a parut ca bate cimpii.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

gabriela_tutuianu spune:
chiar aseara a fost pe OTV o emisiune legata de diete in functie de grupa sanguina.cine a mai urmarit emisiunea?
chiar urmati aceste diete?

katalina spune:
Aseara intrebat de Diaconescu despre religia lui a recunoscut foarte discret ca este budhist.Poate si din aceasta cauza nu ii este greu sa tina astfel de dieta,...si abstinenta,si etc.
Catalina, ROBERT si
CATALIN

daniela_b spune:
cu abstinenta si cu dieta sint de acord, e LOGIC...
insa uite ca l-am gasit pe G.A. pe site-ul de la REDIS ceea ce implica multe, inclusiv ca ia preparate din acelea ...stiti voi, daca e imaginea REDIS, inseamna ca foloseste produsele specifice ...
ceea ce m-a cam dezumflat putin...
http://www.redismedia.ro/indexfl.html
click pe poze

daniela_b spune:
scuze, am pus un link gresit...ideea era ca eu cred ca el ia suplimente
incerc din nou:
http://www.redismedia.ro/indexfl.html

daniela_b spune:
vad ca nu vrea sa fie link direct, asa cum l-am copiat eu, deci uitati-va la "stars"- gabriel andronache

RaluD spune:
Singura dieta care a tinut la mine a fost Monti.
Restul, rezultat 0.
Dar cu Monti chiar am reusit sa slabesc semnificativ.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina