Grupa sanguina si dieta (dietele)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Pina la urma a incercat cineva reteta aceea de o zi? Nu stiu de ce am o retinere...Ma gindeam ca poate a fost cineva mai curajos. Poate daca nu ma suparau atit de tare ochii, incercam...dar sa ma lupt cu doua probleme in aceeasi zi...nu stiu...cine poate sa-mi spuna ca a incercat-o si cum s-a simtit?

Multumiri anticipate.

Eu am o nemultumire...tacuta...de cind incerc sa maninc conform grupei am ajuns sa scot prea multe din alimentatie, care si asa e redusa, fiind post. Am ajuns la o stare ciudata, in care nu mai am chef de nimic, parca imi doresc sa maninc ceva bun, care sa ma sature, sa ma faca sa ma simt bine, dar chiar nu stiu ce as putea alege. Iertati-ma, sunt cam intoarsa pe dos si m-am plins si eu la voi...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Nora,

...incepe dieta dupa post :) Acum trebuie doar sa te obisnuiesti cu ea..sa mamanci mai multe neutre si benefice si sa mai scoti din cele nerecomandate...nu trebuie sa faci strict ca la carte... :)Poti sa mananci salate de fructel multe legume, soia- stiu ca-ti place...iar restul, in cantitati mai micutze...
Asa am patit si eu la inceput...acum stiu ce vreau sa-mi iau si nu ma mai tenteaza restul...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Niste urzici, ceva ? :)

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am intrat si eu pe site-ul unde sunt date alimentele permise.
Intr-adevar multe din ele se potrivesc.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Ati auzt de cas de iedutz? :)Sau telemea de iedutz? E de capra da' i-au gasit o denumire...:)

Nana,oricum, nu strica deloc.Eu ma simt foarte bine fara carnarii si mezeluri, paine, conserve si saraturi, bauturi etc...(grA)

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Eu as cam crede in dietele astea in functie de grupa sanguina cu toate ca eu mananc exact inversul a ceea ce ar trebui sa mananc.
Cica ar trebui sa fiu vegetariana...oare oi putea?Incercam..
Ce m-a speriat e ca intr-o parte scrie ca cei ca mine cu grupa A, sint predispusi la boli de inima si diabet iar in alta parte la boli de inima si cancer...brrr.Si nu stiu cum sa va spun dar la cat sint eu de panicardista...sigur ma apuc de regim...de maine ma transform intr-o frumoasa si galesa capra

Mergi la inceput

Eu deja m-am transformat

Stai, ia-o incet...treptat...incepe sa introduci ce e permis...pe urma scoate ce e interzis, manaca permisele si neutrele un timp...daca poti, ramai numai pe permise dupa niste luni...dar nu cred ca trebuie sa fim perfecti

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

fetelor, eu am o problema. Am grupa 0, dar ma simt mult mai apopiata de grupa A. In sensul ca nu mai vreau sa mananc carne (imi plac mult legumele, fructele, soia). Nu stiu prea bine ce sa fac. Stiu ca se spune ca noi suntem carnivori, dar sincer, eu nu mai vreau sa mananc carne. Ce altceva am voie pt grupa 0? Se recomanda cerealele integrale? Legume, fructe. Arinna, si mie imi plac mult de tot legumele congelate (mazarea cu morcovi, broccoli, fasole verde). Ciupercile sunt recomandate pentru grupa mea?

Ioana

Uitasem, care sunt alimentele neutre?

Mergi la inceput

Ioana nu am timp acum, trebuie sa plec dar o sa ma uit in carti sa-ti spun ...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Ioana, hai ca pana vine arinna, iti scriu eu ce ai voie la grupa O, ca am acum si eu cartea aia de D'Adamo.

PRODUSE DIN CARNE SI CARNE DE PASARE

Deosebit de benefice
vita,vita tocata,bivol,inima,miel,ficat,oaie,vitel,caprioara

Neutre
pui,gaini de Cornwall,rata,potarniche,fazan,iepure,curcan,prepelita

De evitat
costita,gasca,sunca,porc

ALIMENTE MARINE

Deosebit de benefice
bluefish,cod,hake,halibut,hering,macrou,stiuca,somon,pastrav curcubeu,pastrav,red snapper,sardina,scrumbie,calcan rapitor,sturion,biban dungat,peste sabie,tilefish,biban alb,biban galben,yellowtail,peste cu carne alba

Neutre
abalcone,ton,ansoa,morun alb,biban cu branhii albastre,crap,moluste,crab,rac cu platosa,tipar,platica,broasca,calcan cenusiu,grouper,egrefin,homar,mahimahi,monkfish,midii,biban oceanic,stridii,stiuca,porgy,sailfish,scoici,biban de mare,pastrav marin,rechin,creveti,biban argintiu,barbun,melc,calmar,broasca testoasa,weakfish

De evitat
baracuda,somn,caviar,scoici de mare,hering(in saramura),somon afumat,caracatita

Mergi la inceput