Bebelusi de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu nu ii dau nimik in fara de lapte de la mine.
Ii dau totusi Debridat in fiecare zi.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Anis,parca tu ziceai de NEOPREOL.Am luat,dar pe prospect scrie ca nu se da la copii sb 2 ani...Deci...ce sa fac?

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Giana, foloseste fara grija Neopreol. Noi l-am folosit din a doua zi de cand s-a nascut. Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu cand mi-au spus asistentele ce sa iau. Nu s-a intamplat nimic si i-au trecut si toate bubitele imediat. In salon era groaznic de cald si a facut imediat bubite de la caldura.
Anis, trimite-mi mie ce mai ai. Am salvat si eu cateva ca n-am avut timp sa completez. Si eu sunt cu sesiunea pe cap si tocmai cand ma apuca completatul listutei merge site-ul tare greu. Mai bine asteptam capitolul urmator cu completatul ca sa refacem inceputul de capitol cum trebuie.
Cat despre scaunului lui Ingrid, ti-as recomandat para dar n-ai inceput diversificarea. Incearca niste Bonnisan ca la noi merge.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Giana..da-i linistita.Eu de la dr stiu de neopreol.I-am dat prima data cand avea 2 luni, la bubitele de pe fata.Si la supozitorul cu novocalmin scrie ca se da de la 4 ani si eu i-l dau acum si n-are nimik.
Dr. stie ce zice..mi-a explicat ca sunt studii facute mai recente si s-a coborat stacheta ca varsta, dar nu s-a mai obosit nimeni sa schimbe asta in prospecte....de lovele
Eu m-am chinuit cu crema de galbenele, pephaten...crema cu zic de la sanosan, bubchen...nimik n-a mers..
I-am dat cu neopreol si dupa 3 zile de abia se vad.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Nevroza!!!!!Am fost la doctor si mi s-a spus ca bebe nu e bine....E PREA INALT!!!!
Una peste alta iedu meu a facut-o lata azi dimineata:a dat peste cduri, care au cazut peste cana de cafea, cana care si-a imprastiat cu gratie continutul peste tastatura, peste cursurile mele, peste mine....si dupa aceea mi-a tras un zambet glorios si un "mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"....Mai spuneti si voi ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Nevroza!!!!!Am fost la doctor si mi s-a spus ca bebe nu e bine....E PREA INALT!!!!
Una peste alta iedu meu a facut-o lata azi dimineata:a dat peste cduri, care au cazut peste cana de cafea, cana care si-a imprastiat cu gratie continutul peste tastatura, peste cursurile mele, peste mine....si dupa aceea mi-a tras un zambet glorios si un "mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"....Mai spuneti si voi ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Isabela din pacate nu te pot ajuta cu nici o informatie. Sa fii puternica si sa nu plingi in fata lui bebe. Zimbeste-i mereu si poate te vei simti si tu mai bine. Ma voi gindi la voi.
Ella mergi cu fetita la dr si sa ne dai apoi vesti despre bubite. David a facut ceva asemanator dar nu pe picioare ci in zona 'mindriei de baiat' .Am banuit ca e vorba de o iritatie de la pampers, i-am dat cu bepanthen si i-a trecut. Daca au aparut pe picioarele bubitele mai greu poti sa dai vina pe pampers. Si ca o informatie suplimentara : am rude in Cisnadie si imi plac ardelenii cu stilul lor optimist de a trai.
MAMICI eu voi incepe lucrul de la 01 februarie pt ca nu imi permit sa stau sa astept sa-mi vina banii de la primarie. Asa ca numar zilele cu groaza si il rasfat cit pot de mult pe David acum. II place sa fie pupat si eu asta fac mai mereu.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

"Spuneam ca Ingrid a a inceput sa muste ,sa ma muste f tare.DE ex mai nou seara ,si asta face in special seara ma musca f tare de tzatici.Asta dupa ce mananca un pic , dupa aia se zbenguie , e de o agitatie maxima, iar mai mananca un pic , iar topaie prin patut..si tot asa.Nu stiu cum sa o fac sa priceapa ca nu e ok cu muscatul asta, ca pe mine ma doare f tare.Chiar la un sfarc am o mica rana.
Plus ca de mult vroiam sa va intreb.Si ai vostrii bebelsui tot asa sunt??Adica asa activi?? Ingrid nu sta o clipa locului, doar cand doarme.Toata ziua e cu mainile pe jucarii, daca nu-i acorzi atentie protesteaza,daca o pun in pat,patut leagan,bouncer, face podul se invarte ,se rasuceste..., se intoarce de pe burta pe spate , de pe spate pe burta..chiar si in leagan unde sta mai fix, da din picioruse non stop..Cand mananca nu are rabdare sa suga.Suge un pic ,se uite in stanga in dreapta,lateral...iar mai suge un pic...isi studiaza mana......iar mai suge un pic...dupa aia isi ridica piciorusele ...si tot asa.Faza e ca si atunci cand ii e f foame..papa un pic (cat sa-si potoleasca foamea) si procedeaza la fel..

Editat de - anis on 09/01/2006 09:21:32

Anis, parca ai descris-o pe fiica-mea Inca nu avem dintisori, da' cand are chef de joaca.....trage de sfarc si-l lungeste de parca ar fi guma de mestecat.Sa vezi cum pleaca cu el la"plimbare"
Scuze, am uitat ca Ingrid nu papa decat tzitzi , d-ra zicea pana sa incep diversificarea ca e normal daca nu face 2-3 zile si nu are dureri de burtica. Incearca cu supozitor de glicerina sau cu termometrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

valcampan, am sunat pediatra (pleca din pacate la 12 la o conferinta :( )si mi-a spus sa-i dau cu mixtura mentolata si daca pana luni nu dispar sa mergem sa ne vada, dupa descrierea mea ar fi alergie si sa ii scot din meniu carnea

Anis, micuta mea inca doarme cu mine, se trezeste noaptea pe la 3-4 si apoi dimineata la 6,30 -7 pt tzitzi. Nu ma indur sa o mut in camera singura inca , desi sunt certata de parinti , cunoscuti etc. Si sincer nici sotul nu vrea sa o lasam singura, el zice :"Cand o creste, numai singura va vrea sa stea!" Cand nu se va mai trezi noaptea deloc, o sa o punem in patutul ei, da' pana atunci o vreau langa mine Si dorm foarte bine noaptea langa ea

Fetele, nu va suparati pe mine ca raspund asa , da' citesc capitolele trecute ...si mai am 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Am intrat sa va spun ca Sarita e bine, am inceput iar sa papam-azi-dimineata a mancat 40 gr de pireu de mar, acum sa vad cum o fi la pranz. Eu sunt cam obosita, s-a trezit de vreo 4 ori noaptea, probabil ca nu se mai satura din cauza ca ieri numai tzitzi a papat si nu mai este lapte pe saturate.
Vreau sa ma odihnesc in weekend, sper sa pot ca avem o groaza de probleme nerezolvate.
Va pup, tinem pumnii pentru Isa.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput