Bebelusi de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by joker

Nevroza!!!!!Am fost la doctor si mi s-a spus ca bebe nu e bine....E PREA INALT!!!!
Una peste alta iedu meu a facut-o lata azi dimineata:a dat peste cduri, care au cazut peste cana de cafea, cana care si-a imprastiat cu gratie continutul peste tastatura, peste cursurile mele, peste mine....si dupa aceea mi-a tras un zambet glorios si un "mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"....Mai spuneti si voi ceva

Pai sa nu te topesti , chiar daca a facut boacana?

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Stefan Gabriel si Tudor Mihai! Isa, tinem pumnii pt. operatie. Multa sanatate!

La multi ani, Rares Stefan! (Palmyrah) Sa cresti mare si voinic!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Atat de mult am vrut sa fiu eu prima care face urarile de La multi ani astazi, dar teroristii stia ai mei nu m-au lasat si pace!

La multi ani dragilor nostri prieteni Stefan si Tudor!!! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti! Pupici multi de la Rares si Bianca ! Un pup special pentru Stefan! Isabella, suntem alaturi de tine fii tare! O sa fie totul bine.

Un "La multi ani special" si scumpului Rares Stefan al Cristinei. Asteptam cu nerabdare primavara sa ne intalnim la un suc in Copou! Bafta la examen, Cristina!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Multumesc Diana-Mirela,sa-ti traiasca Iulica-Anastasia si sa fie sanatoshica!
Bella,mamica de Stefanel si Tudorel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Isabelele2, dupa cum banuiam prietena mea n-a dat nimic doctorului ca era cu pile. Doar 2 sticle de wiskey. Imi pare rau ca n-am putut sa te ajut. Multa sanatate!

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Acusor-ANdreea: multumesc pentru intentie,tare dragutz din partea ta ca te-ai straduit!!!!Multumesc inca o data.
LAurici: multumesc si tie din inima,noi insa ne auzim la telefon mai des decit pe DC....cite un pupici pentru fiecare.
Intre timp s-a mai interesat cumnata mea din Bucuresti,si am mai aflat cite ceva despre tarife.
Bella,mamica de Stefanel si Tudorel(7 luni)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Diana-Mirela multumesc mult pentru explicatie! Nu mi-am dat seama ca eu, o doamna , vorbesc asa porcos! In legatura cu propunerea de afacere, sunt de acord! Facem o micro-ferma, facem rost de un proiect SAPARD, miliardar scrie pe fruntea noastra!

Simona , te-am admirat intotdeauna ce rabdare ai tu sa raspunzi constiincios fiecarei fete! Am o intrebare la tine: am inteles ca te storci sa ii dai papica puiului tau, te storci cu mana sau cu o pompa? Ca nu mi-e clar si imi sta intrebarea pe creier ...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Buna ziua la toata lumea buna!

Doarme mandra si-mi fac de cap, deja simt fiori de dependenta DC.

Anis, personal cred ca nu-i deloc constipata, e si subiect de discutie la Parintii intreaba, parintii raspund si vorbesc din proprie experienta. Mai mult de-o luna de zile a facut fata mea kk de vreo 6 ori per total, am fost la medic, intrebat dreapta/stinga, citit la carte: parerea unanima e ca beblushii hraniti exclusiv la san nu se pot constipa, pot face zilnic sau odata/saptamana fara sa fie vreun motiv de ingrijorare. Probabil ca digera totul, au nevoie de toate proteinele din lapte in per asta de crestere avantata. Stiu ca la tine coincide cu per asta de stres pe tema dintilor, cu atat mai mult nu poti face asocierea discomfortului lui Ingrid cu faptul ca de 2 zile n-a iesit afara. Eu n-am facut nimic si s-a reglat de la sine. Sa tot bagi medicamente in ea nu mi se pare o solutie valida, decit poate pentru tine, sa simti ca n-ai stat cu mainile in san.

Isabela, rau imi pare ca trebuie sa treceti prin asa incercare! Sa dea Dumnezeu sa fie operatie reusita iar ingerashul tau sa aiba o recuperare rapida si sa fie sanatos, zburdalnic si nazdravan. Curaj tie si multa sanatate baiatului! Am uitat cat a dat mama cand s-a operat in toamna la Bucuresti, cand aflu te anunt pe forum.

Kasi, chiar ma intrebam de cu mai intri pe forum, acu aflat si intristat. Si pe mine ma doare cumplit cand cineva nu-mi apreciaza eforturile.....din fericire nu-i cazul in relatia cu sotzul.

Am multe de zis dar m-am limitat la strictul necesar, o gripa pagana vrea sa ma doboare si ma tot lupt cu ea, ma doare gatul si capul de ametesc, plus ca de vreo saptamina nu-mi pot intoarce capul lateral, , muchii astia ce leaga gatul de umar s-au intepenit si ma misc ca un robot.

Va pup pe toate si La multe luni si ani sarbatoritilor zilei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Fetele,ajutati-ma si pe mine...cum Doamne iarta-ma! se numeste jacheta aia scurta din blanita care se poarta la rochii(de mireasa)?Ma chinui de azi-dimineata si e...gol in mintea mea!!!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Giana, cred ca, capa ii zice.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput