Bebelusi de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Isabele, in primul rand, multa sanatate piticului si multa putere tie sa treci peste asta! O sa fie bine!
Acum, spune-mi unde il operezi? Am o prietena care s-a operat de hernie anul trecut. O sun putin mai tarziu s-o intreb cat a dat la doctor desi nu stiu daca a dat ceva. Un prieten de-al ei cu pile, s-a operat si el in acelasi timp cu ea si cred ca cu acelasi doctor.
Oricum, o sun pe la 10 s-o intreb.
Dupa parerea mea, cred ca trebuie sa dai exact ca la nastere. Doctorului (eu i-am dat 4.500.000), anestezistului (1.000.000) si bineinteles asistentelor si infirmierelor. Stiu ca la cezariana se da mai mult ca este o operatie. Depinde f. mult de doctor. Daca e nesimtit si iti cere inainte cine stie cat iti cere. Sa speram ca nu e . Sa dea Dumnezeu sa stai cat mai putin acolo.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Multumim mult pentru urari!Va pupacim dulce!

Nicoleta(cin)bine te-am regasit!Sa va traiasca nazdravanul si sa va aduca multe bucurii!Pupici dulci de la noi!

Ella,fetitza ta seamana bine la "smecherii"cu Rares.Cum sta singur citeva minute cum incepe miriiala doar doar il ia si pe el cineva in brate!

Maimutzicile mele,aici:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=palmyrah2002

Nu am reusit sa schimb si ceea ce era scris.Rares are 4 luni si Mihnea 4 ani-scuze pt.calitate,dar e o fotografie scanata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

quote:Originally posted by Diana Mirela

... Ca sa nu mai spun ca mancarea se serveste numai in fundulet. Acum inchipuiti-va si voi cum aratam amandoua cand vrea sa suga stand in fund.... Cand ne-a vazut tati a zis ca am luat-o razna de cand cu maseaua .
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia

Diana Mirela am ras cu lacrimi mai ales ca suntem aproape in aceeasi situatie Micuta mea papa tzitzi si se intoarce pe burta, dupa care atata se suceste pana vine sa pape iar tzitzi stand pe burtica iar eu pe spate (nu mai papa tzitzi decat in pat intinsa )
si la noi tati a dat verdictul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

FETELE>>>>

Ingrid n-a facut kka de 2 zile acum.Acum 3 zile facuse diaree, poate de la medicamente s-a constipat, sa-i dau ceva???

Iar n-am dormit toata noaptea si nici ea..normal...nu stiu ce sa mai incerc.Am incercat si prosop si gel, si inel dentitie...i-am dat iar novocalmin....a calmat-o...dar se mai trezea facand auuuu.
Din ce am inteles astia din fata sunt extrem de durerosi.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

MonicaI..am o gramada de date pentru listuta.SA ti le trimit???

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

RUGAMINTE:

Cine mai deschide capitole sa nu mai puna primele mesaje intr-un singur.CAnd vrei sa raspunzi la subiect iti apare "din oficiu" primul mesaj al subiectului....si acum apare ditamai carnatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

buna dimineata!

multumim pt datele adaugate la listuta!

Diana, cunoastem 9 sapt jumate...cu o antrenez de acuma, mai departe e treaba ei, ca nici pe mine nu m-a tinut mama de mina.

Ankalaura, ce probleme ai avut cu scaunelul, ca asta as lua si eu pt fie-mea, imi place tot de la cam campione, dar e aproape de 2 ori mai scump si nu cred ca face...

mult inainte sarbatoritilor de azi!

Isa, sanatate pt puiul tau!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by anis

FETELE>>>>

Ingrid n-a facut kka de 2 zile acum.Acum 3 zile facuse diaree, poate de la medicamente s-a constipat, sa-i dau ceva???

Iar n-am dormit toata noaptea si nici ea..normal...nu stiu ce sa mai incerc.Am incercat si prosop si gel, si inel dentitie...i-am dat iar novocalmin....a calmat-o...dar se mai trezea facand auuuu.

Anis ,incearca cu ceai de musetel,ajuta la constipatie!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

FETELE>>>>

Anis eu i-am dat suc de portocale cand a fost constipata, d-ra mi-a recomandat si Lactoza de la Humana (de asta nu i-am dat, ca s-a "reparat" cu sucul de portocala).
pe Ingrid.

Mergi la inceput

la 8 cand am schimbat-o nu avea nimic si acum la 10 .30 am descoperit ca are niste punctulete rosii pe ambele picioruse.... nu sunt besicute. pe 17 si 18 a mancat ficatel de pui si ieri piept de pui.
Posibil alergie? Cred ca merg si la medic sa o vada...ca nu vreau sa ajung in week-end la urgenta

Mergi la inceput