Mamici de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 8
roxit spune:
Salut tuturor mamicilor si burticilor.
Mai intram si noi sa spunem ca suntem bine si vreau sa le intreb pe mamici caci sunt f nedumerita, dupa fiecare alaptat va mulgeti cu pompita sau nu , cum trebuie?
fix 36 sapt implinite, mai am putin
Roxi
poze
[url ="http://bd.lilypie.com/lLWrp3/.png
Ana_m spune:
Fetele, ajutati-ma cu un sfat, va rog. Bebelina mea azi nu a facut deloc kk, doar o vad ca se chinuie si nu poate . Ce sa fac ? Ce pot sa ii dau ? Cred ca ati discutat despre asta inainte dar am cam citit in mare , incerc sa vad daca gasesc.
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
nicoleta raducu spune:
Alina..nu fi necajita...
Daca nasti cu cezariana...nu e afectat bebe..iar la nastere naturala..se pune perfuzie...
Eu asa zic..ca nu ai motiv sa te panichezi...transmiti si bebelului tau starea...
Asa ca stai cumintica..scapi tu si de asta...
Nicole
35+
alina.mattei spune:
Nico - se pune perfuzie si la cel tip D ? Eu o sa nasc natural cu epidurala. Daca imi pune perfuzie exista garantia ca bebe nu are nimic - sau trebuie sa trag eu de tantiile de la neonatologie sa-i faca analizele oricum ? ! Ca paza buna .....
Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
LunaNoua spune:
Ana, cateva lingurite de ceai de musetel ajuta la constipatie. Am auzit mamici care dau si cu biberonul, dar cred ca depinde de bb, de cum vrea si cum ii trebuie. Eu i-am dat Dariei doar cateva lingurite, cu lingurita si a iesit imediat.
, Deea mamica cu ingerasa
Pozele ale mele
maraki spune:
Ana baga-i termometru usor in fundulet, ca si cum i.ai lua temperatura, si il misti foarte finut ca sa o stimulezi sa faca kk. Incearca si asa si vezi daca se regleaza pana maine.Si Angelo vad ca nu a facut kk de trei mese incoace.Il mai las si eu pana diseara sa vedem ce se intampla.
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Alina Mattei eu am avut streptococ de grup B...si eu am urmat tratament iar la nastere le-am zis si cu 10 minute inainte mi-au pus perfuzie cu antibiotic...dupa nastere i-au facut ei analizele Biei si Slava Cerului nu luase streptococul..Eu stiam ca cel de grip B este cel mai pacatos pentru bb...nu stiu nimic de grup D!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Denisam spune:
Burtici si mamici,

Multumim frumos de aprecieri
, deocamdata asa, Emma e o dulce ca totzi bebelusii si seamana mai mult cu Dragos,adica nasul si gura si barbia, se pare ca formatul ochilor este al meu,dar nu stiu dc va ramane cu ei albastrii sau cu parul negru.Oricum suntem f. fericitzi si mindri de ea si uneori nu ne saturam privind-o, darstitzi si voi cum este deja- aceste sentimente nu se pot exprima mereu la adevarata intensitate!
Despre ea deocamdata nu va pot spune mare lucru, decat ca noaptea doarme cam 4h intre mese si a avut pian acuam 2 nopti buen si 2 mai putin buen dinc auza gazelor si a faptului ca ea suge tare bien si ii palce sa suga cand are gaze ceva, dar de aseara ne-am deranjat amindoua la stomacel si acuma ne reparam, si ii dau de azi si water gripe pt burtica, sa vedem dc va fi mai bien,macar pina incepe laptele adevarat sa avin sper sa fie diseara sau cel tarziu maine in ziua a 5-a, deja colostru e mai grosut si mai colorat, nu mai e transparent, deci speram sa vina laptele repede sa ne saturam.
Despre nastere alatdata, dar a fost ok, Emma a iesit dupa 8 min si a fost data taticului( pt poze) si asistentei pt curatat si aspirat si a primit Apgar 9 ca era cam vinetzica si eu am fost cusuta si termnata in mai putin de 45 de minsi deja ieri cand am iesit in spital am iesit fara fire, doar cu cele ce se resorb.
Merg sa maninc ceva si sa prind o ora de somn,ca pina acuma ziua nu am putut dormi , doar noaptea pe apucate si s-a strisn obsoeala.
sa revin cu amanunte si poze noi, luni mergem la controlul de o saptamna chiar daca o sa avem 6 zile.
Cer scuze mamicilor si fetelor ca nu le pot raspunde pe rand, am reusit sa citesc din urma, dar o sa imi revin sper de luni si voi fi mai concinsa in raspunsuri.
VA PUPAM PE TOATE SI PE BEBELASI!

Denisa
39+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
nicoleta raducu spune:
Alina...atunci cind ti-ai luat rezultatul,nu ti-au facut si antibiograma???
Ma uitam acum pe net..pentru tine..si citeam ce manifestari iti da..tu faci febra???
Citeam intr-un tratat ca este mai slab decit streptococul B...Nu sunt sigura de faza cu
perfuzia..dar eu zic sa nu-ti faci griji...
Daca medicul tau ti-a zis sa iei antibioticul ala..ia-l...
Auzi..in urina..ti-a iesit ceva??Ca cik asta iese de regula si in urina...
Ma mai uit..si daca gasesc ceva concret..iti dau linkul..Hai..nu fi trista..treci tu si de asta!!!
Fetelor..ati auzit de bebelusul de 6 kilograme..de la Arad..a murit..
Doamne-Fereste...Cik avea o malformatie cardiaca!!!
Al 13-lea copil al familiei respective....
Nicole
35+
Denisam spune:
Am uitat sa schimb semnatura si sigur Irina ma va penaliza!
Ana sa iti tariasca si tzie printzesa si am bucur ca e asa de cuminte!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!