Mamici de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello burtici si mamici,

Primul mesaj este pt. Mirela: eu stiu ca mucilagiu de orez este zeama in care a fiert orezul, nu se da orez pasat, doar zeama aia groasa lasata de orezul fiert!!!Am citit aseara ce ai scris dar daca am vazut ca de la asistenta pediatra ai sfatul asta...nu am stiut ce sa zic....Si Angelo face kk moale dar eu cred ca asa trebuie la bebei in primele saptamani, chiar nu mi-am facut probleme pt. asta.Daca Daniel nu face kk, stimuleaza-l cu termometru sau supozitor, asta pana isi revine la normal daca are stomacelul strans de la orez.Da-i pupici multi de la mine si nu iti mai face reprosuri ca nu esti mama buna, are dreptate Irina,se invata totul din mers
Irina bebeul meu a ajuns la 3 kg,in doua saptamani a luat 700gr.ceea ce spun eu ca este super bineMaine am si eu musafiri, vine in sfarsit matusa lui Giorgos( cea care ma tine cate o ora la telefon)de cate ori vb. cu ea, batea apropouri ca vrea sa vina la noi dar eu ma faceam ca ploua
Ursoaica a avut dreptate: parca se vb. bebeii intre ei, cand doarme unul dorm toti si inversAngelo a dormit fara probleme, a mancat la 2.00 si urmatoarea masa a fost la 6.00 Acum astept sa manance la 3.00 dupa care ma vopseste Giorgos cat poate de repede ca sa pot fi gata in 3 ore cand voi fi iar cu Angelo.Giorgos inca nu stie sa il tina bine in brate, ie frica din cauza caputzului ca nu si-l tine bine bebe.Astazi trebuia sa ne ducem la cumparaturi( pt. papa ) dar cum eu nu ies cu parul nevopsit...se va duce Giorgos singur
Cuscra cum a fost prima noapte cu Emma ? da-i de la Angelo
Acum intru sa vad si eu pozele cu bebelinii
Pupici la toate fetele si bebelacii

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Gata , am cam citit ce ati scris.
ok, Irina, m-am executat
Fetele, bebelina mea este o dulce , manca si doarme . Nu plange aproape deloc.Mi-e asa de drag de ea de imi vine sa o mananc. Eu inca sunt nedormita , abia in noaptea asta am reusit sa dorm ceva. Nasterea a fost lunga............. Si despre epidurala ..........dezamagire totala. ....... Cred ca de fapt problema sunt eu, sau cum zice asotul meu, daca e sa se intample ceva mie sigur mi se intampla. Sunt mai ghinionista. Au fost niste probleme, dar acum sunt ok. Am sa va scriu totul zilele astea.
DENISA FELICITARI PT EMMA SI SA AI MULT LAPTIC !!!!!!

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

IRINA,NICOLE,MARAKI,VA multumesc de incurajari,sunteti niste scumpe.dany abea a reusit sa doarma un pic pe burtica mea,dupa atatea tipete...MARAKI,asa stiam si eu de mucilagiu,dar daca mi-a spus sa-l triturez cu tot cu orez...numai ca iulian n-a lasat orezul sa fiarba bine,si nu am gustat nici unul...si bietul de el pana o elimina faramitele alea mici de orez...
IRINA,astept si eu azi pachet de acasa cu bonnisan,sper sa-l ajute.oricum mercic de oferta
ANAM,ma bucur ca ai intrat un pic,te astept sa povestesti.bebelina
BURTICI,odihniti-va cat mai mult si papati cat mai multe ructe si legume sa aveti rezerva.pe toate

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetele am venit de la cumparaturi. Am achizitionat o fusta si-o bluza beton, reduse 50%. Pacat ca nu imi erau bune niste cizme stil ciocate, ca le luam si pe alea. Poate mai caut sapt. viitoare cand vine mama si am timp de oras.

A fost asa cuminte marco cu Clau, acum am papat si doarme pe burtica.
Fug ca plange. Revin

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica bine a luat Angelo in greutate.
Mirela asa stiu si eu cu mucilagiu ala, cum ti-a zis Monica.
Ana_M lasa, bine ca sunteti ok, treci si peste asta. la printesa si asteptam poze.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna fetelor,
felicitari mamicilor,sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi,iar viitoarelor mamici nastere usoara

imi cer scuze ca dau buzna peste voi,eu sunt o mamica de noiembrie decembrie si am intrat la voi pt a va ruga sa o treceti si pe prietena mea pe lista voastra
ea va descoperit mai tarziu si pana sa scrie a nascut
va dau datele ei
user:lidia30 dpn 26 ianuarie data nasterii:12 ianuarie bebe:rares alexandru 3 450kg 52 cm apgar 8 spitalul elias dr parvu natural cu peridurala

va multumesc mult,ela si bebelina oana daria(02.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetele ce mai pauza pe aici!
Eu am chiulit de la conta....De vreo ora ma delectez cu fotografiile bebelusilor nostri,ce mai figuri unul mai dulce ca celalat!!!!!Pana acum am apucat tot pe fuga sa vad o poza- doua de la fiecare,azi mi-am facut de cap
IRINA nu stiu ce va face Diana ,dar eu sigur m-am indragostit de ginerica MARIO
DANIELA mersi inca odata ca ai pus in album o parte din poze,poate imi explici si mie prin PM cum se face...sa le pun si pe celelalte,desi la cat timp am ...
Acum incerc sa recuperez cu conta pana mai doarme DIANA,ca apoi urmeaza baita...si cine stie daca mai apuc azi sa lucrez!
O noapte buna la toata lumea!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Era sa uit...ANA bine ai venit acasa! Abia astept sa mai intrati si sa ne povestiti noutatile si tu si ALINA,ELLA,ANDA,DENISA,URSULINA...si pe cine am mai uitat dintre proaspetele mamici... ???

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna mamici si burtici

Hai ca poate apuc sa va scriu si eu pana suna "ceasul desteptator" Multe incurajari pt bebeii cu colici, sa treaca cat mai repede peste asta. Printesa mea cred ca a trecut deja. Eu i-am dat remediu homeopat, pe care l-a luat foarte cuminte si nu am probleme cu ea. Doarme si papa. Noaptea face kk diaree si de asta sunt un pic ingrijorata, dar sigur este de la ceaiul pe care i-l dau la ora 3 in loc de laptic, pentru ca instant dupa ce il bea, face pishu-kk . Azi l-am trimis pe tati sa ia un alt ceai, sa vedem cu ce vine.

Ieri a implinit Daria 2 saptamani, si am fost sa sarbatorim evenimentul "la schi" in Poiana. De data asta i-am scos un pic nasucul la aer, sa facem poze cu bradutii de zapada . E asa frumos in Poianaaaaaa... plin de zapada. Pun niste poze sa vedeti si voi

Burtici, fiti barbate, ca nu e asa rau nici la nastere, nici dupa. E foarte rau , dar trece repede

pupici

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Disperare mare pe capul meu !

Azi mi-am luat rezultatul analizelor si mi-a aparut prezente Enterococcus SPP (tampon col). Medicul care ma supravegeaza mi-a spus sa iau Augumentin 1 la 8 ore timp de 5 zile.

A mai fost cineva in aceasta situatie ? Ce riscuri exista pentru bebe datorate streptococului (am inteles ca este un streptococ de tip D nu B) pe de o parte si pe de alta parte antibioticului ? Trebuie facut ceva anume in momentul nasterii sau doar analize pentru bebe dupa ce se naste ?

Va rog mult daca stiti ceva legat de acest subiect sa-mi spuneti - am incercat pe net dar nu am gasit mare lucru.

Multumesc mult !!!

Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput