Mamici de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Maraki, Bee si Giova, merci frumos pentru raspunsuri, uite ca nu ma gandeam la faza cu icterul, ia sa il cantaresc eu sa vad daca a slabit sau nu, maine e zi de cantarit. Ca daca a slabit, ma apuc sa il trezesc noaptea sa ii dau sa manance, faza naspa cu bebe al meu e ca face criza daca il trezeste cineva din somn! Da' ii vin eu de hac!
Maraki, cum sa ma supar ca imi spui de icter? Din contra, merci mult de tot, ca eu nu stiam! Merci si pentru faza cu Nistatinul, s-a dus tati la farmacie sa ii prepare, ca trebuie facut un preparat intre nistatin si glicerina boraxata, asa i-au zis la farmacie, ca tocmai m-a sunat sa imi spuna.
Dana, sper sa ma stea Sansana la caldurica acolo in burtica, stai linistita si gandeste pozitiv.
Nicole, si la tine la fel, sa stea bebita cat mai mult!
Restul fetelor, pupici multi.
Alina, ce face Ayan? Cred ca te tine ocupata de nu mai intri.
Denisa, bine ai venit acasa. Sa te refaci repede!
Fetelor, frumosi bebei aveti toate, ma uit acum la poze, o sa pun si eu cu al meu dar mai intai trebuiesc descarcate de pe camera video.
Fetele inca gravidute, bucurati-va acum de timp liber, cat mai puteti, ca pe urma ajungeti ca noi, nu mai aveti timp de intrat pe net.
Acum ma duc sa pap si eu ceva, ca m-a supt bebe de m-au luat ametelile, suge pana goleste sanul de tot si abia atunci e satisfacut. Intru mai tarziu, pup fetele.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ia uite ce mamici active avem! Gravidoasele pauza!
Pisoi, imi place ca esti o mamica relaxata. Asteptam pozele cu bebe Mark, nu te grabi, ai destul timp, acum important este bebele! Sper ca nu aveti si voi probleme cu colicii...il alaptezi la san?
Giova spor la cumparaturi! Bucurate de timpul "liber"!
Cata, in sfarsit o noapte de liniste si unde mai pui ca ai dormit si langa Dan!!! Si eu abia astept sa incep sa fac miscare...sport, ca am amortit in postura de gravida! Vreau activitate!!!
Monica, am vazut si eu pozele, acum chiar le mut la photos ca sa poata fi vizualizate fara sa mai fie necesara descarcarea! Spor la treaba azi, poate reusesti sa faci ce ti-ai propus daca nu dau buzna iarasi musafirii!!
Mirela, imi pare rau ca pe bebe Dany il doare burtica si face kk moale. De ce nu o chemi pe moasa sau sa suni pe cineva sa intrebi??

daniela 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Uau ce zi ieri pentru mamici. Parca s_au vorbit copiii vostri . Si al meu a avut o criza aseara tocmai cand aveam musafiri. A urlat de la 8 la 11 intr_o veselie insa stiu si de la ce . Ii dadusem un deget de apa plata special pentru iesit afara( la sfatul doctoritei) si se pare ca i_a dat stomacul peste cap . Dar apoi a fost ok a dormit de la 23 la 6.30 . Sper ca azi sa intram in programul normal asa cum l_a avut ultimile doua saptamani . Azi vad ca se joaca, da din maini , picioare , rade , deci e ok. E campion la tras aere azi .
Denisa sa iti traiasca fetita . Seamana perfect cu Dragos . Sper sa poti intra sa ne dai amanunte.
Ursoaica ma bucur ca ai slabit asa reprde . Ia vezi mai fa un fratior si poate slabesti mai mult. Eu deja ma gandesc la varianta asta..
Giova pai ar fi bine dc ar tipa Marco doar in weekend ca sunt totusi doua zile iar restul ar fi ok. Stai linistita ca o sa treaca ai sa vezi.
Mirela chiar asa nu poti trage o fuga pana la un doctor sau chiar la urgente? Ca tre sa iti dea ceva.
Monica pai dc lui Di ii place zgomotul de la masina de spalat baga masina sa mearga nonstop. Cand ai spalat tot, mai ceri si de la vecini si uite asa ai liniste si poti face conta.
Ioana ma bucur mult ca ai scris. A luat bine in greutate Razvan. Cand vedem si noi poze?
Dana ai grija de Sansana si stai linistita ca ai sa vezi ca o sa fie bine.
Anda sa intri sa ne spui dc a luat bebe in greuatate si dc sunteti ok.
Alina chiar asa ce faci? Nu te mai dezlipesti de Ayan ? Mai las_o si pe socroshenie un pic.
Maraki care mai e treaba ? Cum stati cu greutatea ca vad ca in Germania nu prea sunt colici.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

March, si al meu a avut colici, are din prima zi de viata dar ii dau Baby water Gripe si se calmeaza. Il alaptez numai la san, am ajuns deja ca vacuta, sunt sursa de hrana.
Irina, asa zic si eu, ca bebeii nostri s-au vorbit intre ei sa faca colici si sa nu ne lase pe noi in pace. Da' lasa ca se fac ei baieti mari!
Alina, chiar asa, vorba Irinei, mai las-o si pe socrosenie cu Ayan, sa se bucure si ea saraca!

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetele,cred ca am facut o mare prostie...i-am dat lui bebe mucilagiu de orez(care de fapt nu prea era bine fiert)aseara(2lingurite)si cred ca de aia il doare burtica asa de tare acum....sper sa nu pateasca ceva,ca nu cred ca poate digera orezul ala,facut de iulian ,care nu a gustat sa vada daca e bine fiert...
bietul bebe tipa de mama focului si se chinuie,si mai are si o basicuta pe buza superioara (de la supt).parca nu prea sunt buna de mama...ma iau dupa toate sfaturile si mai fac si prostii pe deasupra,si azi bebe are o luna...dar suntem tare tristi si necajiti...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna la toate mamicile si burticile!

Incep prin a va transmite un mesaj de la Alina, am vorbit cu ea la telefon, mi-a spus ca ii pare rau ca nu poate sa intre dar deocamdata o supara epiziotomia si nu poate sa stea la calculator, sa nu va suparati pe ea... Ea e din ce in ce mai bine, se pare ca Ayan, pe cat e de splendid pe atat e de cuminte, nu sunt probleme de nici un fel. Ce e mai important e ca ea este bine.

De mine ce sa va zic, am fost nevoita sa ies afara si sa cam stau afara, unde este FFFF FRIG. Nu iesiti din casa, serios va spun, in 5 minute inghetati.
Acum o sa ma duc sa fac un dush cat pot de cald si ma bag la caldura in pat ca mi-e teama sa nu racesc.

A! Ma bucur ca au dormit mamicile bine in noapte asta, Catalina ma bucur ca ai dormit langa sotul tau
Denisa am vazut pozele, Emma e superba, sa-ti traiasca!

J 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Sal fete dragute....
Noi azi ne-am destrabalat...
Dupa ce am papat dimineata..ne-am mai uitat la tv putin..si apoi m-am bagat linga tati al
nostru...Si ne-am trezit adineauri..adica la 14!!!!!
Asta da Weekend....
Acum vrem sa tragem o tura pina in Gima...
Asa facem noi..dormim ca valizele in gara...
Mirela....nu te mai necaji..treceti voi si peste perioada asta....
Gio,Cata..ma bucur ca ati avut o noapte linistita....
Moni...o dulcik Dienuta ta...
Janina...fa bine si stai cumintica in casa..chiar tre sa iesi???
Anda..ma bucur ca ai un bebe cumintel...E un dulce..anyway...
Irina......
March.....cum e la Eforie..tot naspa vremea..??Tu cum esti azi???
toate mamicile,burticile si bebelinii...
Ma duc sa ma imbrac...Cu faimoasa geaca a lui Marius..zici ca-s ursoi..Asta e...
Si cind ma gindesc ce fitoasa era inainte cind ieseam din casa...
Nicole
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticute si mamicute,
Am venit acasa de joi dupa masa dar nu am apucat sa intru sa va salut. Va multumesc pt sustinere si felicitari, am citit foarte putin,
incerc acum sa recuperez si revin.

Ana 40+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sunt suparata ca Bia a papat la 14:00 numai 50 ml lapte din care 20 de la tita si 30 din bibe...sa-i fi ajuns cele 130 ml date la 10:30...e cam prima data cind face mofturi la mincare, dar sper ca la 16:00 sa aiba mai multa pofta...acum doarme ca valiza in gara, vorba Nicoletei si ma duc si eu sa incerc sa mai dorm nitel..Pupicei..Apropo, Bia a inceput sa faca si ea rotocoale de grasime la minute si picioruse

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mirela nu fii suparata . Tine_l si tu in bratze ca se linisteste si ai sa vezi ca nu poate dura mult o criza de asta. Se va linisti incet incet. Insa incearaca sa ajngi la doctor poate iti da ceva.Daca vrei siropuri pentru colici cum e Sab Simplex sau Babay Water Grippe sau ceaiuri spune_mi mie si iti trimit ca mi_a adus cineva din tara o sacosa si eu nu le folosesc si presuspun ca le pot trimite prin posta. Si nu mai zice ca nu esti o mama buna pentru ca nu ai de ce. Fiecare invata din mers. Tu esti ca si mine mai faci si ce zic altii ca nu ai de unde sa stii. Dar incet ai sa vezi ca o sa te descurci.
Ana bine ai revenit pe forum . Cred ca e timpul sa stergi cele 40 de saptamani.
Catalina pai Bia ar trebui sa manance maxim 90 la o masa deci compenseaza. Acum nu te ingrijora si tu ca au si ei perioade cand mananca mai mult sau mai putin. Eu stiu ca normal de abia dupa ce trec de o luna trebuie sa pae vreo 120. E drept ca nu se respecta ca si al meu baga 120 de pe la vreo 2 saptamani dar si dc la una din mese mai ia 80-90 asta este . Nu il fortez. Asa ca stai linistita.
Irina

Mergi la inceput