Mamici de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
Burtici si mamici,
AM venit si noi acasa de 2h, dar atrebuit sa ma ocup de Emma, acuam descarc niste pzoe si o sa le trimit in contul comun, pe yaho nu m-am hotarat sa pun inca!Va multumim pt urari, galerie, ganduri si va multumim din suflet, sa va scriu si povestea nasterii maiincolo, deocamdata suntem bine, am pierdut in spital 250 gr,am trecut toate testele,eu la 4h dupa operatzie m-am ridicat singura si la 6h am mers, asa erau indicatziile si acum aateptam lapticul, ca imi psnesc sanii, oricum Emma trage f., bine e ca o POMPITZA- Moni stie cel mai bine!
Merg sa trimit niste poze pt voi si sper sa mai revin!
Va pupam pe toate burticutzele mamicii si bebeii!
Denisa
39+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Cuscra bine ati venit acasa!!! Am o nora tare faina
E frumoasa bufleicutza, sant mandra cu o asa nora pt. Angelo
tocmai ma pregateam sa ma duc la somn,am vrut sa inchid definitiv laptopul si am vaut mesajul tau
Refacere rapida iar dulcinea sa fie cuminte sa doarma si sa pape bine de la tzitzi
Va pup, noapte buna!
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
nicoleta raducu spune:
'Neatza,fete frumoase...
Am facut si noi ochi...Azi am fost chiar matinale...
Cum am deschis ochii..m-am trezit in bucatarie...Suntem niste fomiste...
Si papam cartofi prajiti..nu orice...
..
La 7,30 eu prajeam cartofi..sunt tare...
Am tras si un suculet de portocale...si acum papam cu o mina..si scriu voua cu alta...![]()
Am avut o noapte linistita...Nu am iesit deloc la pp...YEEEEEEEESSSSSSSSS!!!!!!!
Fata mea..miscacioasa pina sa adorm..apoi m-a trezit fix la 7 sa mergem la pp...
In rest...suntem inca adormite....
Nicole
35+
Giova spune:
Neatza!!!
Doamne ce bine am dormit azi noapte. Nici urma de colici. Bb foarte cuminte. De ce nu poate face asa in timpul sapt. si sa fie rau in weekend. I-am scos ceva muculeti aseara, dar tot fornaie, sincer nu stiu de ce.
Denisa bie ati venit acasa!!!!
Ma uit la poze imediat, ca papam acum si noi, cat doarme bebe.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
utocatalina spune:
Neata ...eu am dormit super bine...in pat cu Dan aproape toata noaptea...m-am dus la Bia numai sa-i dau sa pape si sa o schimb si la 4 am stat cu ea ca mormaia nitel...am avut o noapte de nota 10 ca nu a durut-o burtica deloc...Sa-si fi facut efectul debridatul? Nu stiu dar azi continui cu el...in rest tare as avea chef sa ies, dar nu am cu cine sa o las pe Bia asa ca asta este...Astia au inceput sa schimbe liftul si fac un taraboi de am crezut ca Bia o sa urle toata ziua...cind colo doarme asa ca bag seama ca-i place zgomotul! Va pup si va doresc un weekend super! Alina nu te lasa Ayan nici o secunda ca sa scri? Vroiam sa va zic ca si fara centura, burta abia se mai cunoaste...vad ca se apropie bine de forma initiala si abia astept sa trec de controlul de 6 sapt. sa ma reapuc de sport...abdomene scrie pe mine!![]()
Cafeluta mamicuta
marchplayer spune:
Buna dimineata!
Denisa, bine ai venit acasa mamico. Emma este o frumoasa, sa va traiasca, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
Burticute, cum va mai simtititi? Mamicute, voi? Puiutii? Ati dormit bine? Aveti program de WE...leneviti toate?
Eu am programate vizite, astazi la domiciliu si maine in deplasare! Nu prea am chef dar decat sa stau sa astept "The D day" mai bine action!
Fetelor, aveti grija ca este un ger afara...brr, daca plecati pe undeva infofolitiva bine!
daniela 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
mirela10 spune:
NEATZA,FETE CUMINTI
NICOLE,nu esti singura care manancala ore asa matinale.eu iau de obicei micul dejun intre 4si 6dimineata,ca apoi nu ma mai lasa bebe.
DENISA,bine ati venit acasica
cum ma laudam si eu ca si-a revenit dany,a tras ieri 3kakutzi unul dupa altul,lichizi,pampersii plini...
.dureri de burtica toata noaptea...scos gaze,nik...azi avem de tras
al meu la baita tipa ca din gura de sarpe il aude tot bllocul,pana apuc sa-l imbrac si sa-i dau titzi...
ANAM,nici o veste?
va pup pe toate
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
monica70 spune:
DENISA CEAU! AM REUSIT SA VAD POZELE SUNT SUPER! EMMA CRED CA SEAMANA PE TATICU!!! SI TU ARATI F. BINE DUPA OPERATIE!
ACUM INCERC SA MAI PUN SI EU CATEVA POZE DIN PRIMA ZI,LA SPITAL.
DIANA A ATIPIT PE MANA MEA STANGA,PE BURTICA...INCERC S-O PUN IN PATUTZ...DACA STA ...MAI REVIN!
VA PUP SI PE RESTUL!!!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
Vad ca DIANA s-a culcat...
Azinoapte si ea a dormit trei ture de cate 3 ore!!!! Am putut si eu dormi...ca ziua...nici vorba!
Ieri au venit astia cu mobila ...un dulapior pe hol si un raft pentru casete/Cd (trebuiau sa fie gata intre Craciun si Revelion
) asa ca ne-am mutat la frate-meu in apartament...e la acelasi etaj aici in bloc. Dupaamiaza au venit iar musafiri,alataieri iar musafiri...nu se mai termina!
Si ieri n-am reusit sa fac nimic conta,azi e musai!!! Sper sa nu mai vina nimeni! Doar mami sa stea cu ea daca plange! Ca de vreo saptamana e cam smiorcaita,o doare burtica...
Cica se schimba dupa botez
Noi il facem duminica viitoare,chiar cand implineste 4 saptamani. Nasa ei deja i-a cumparat cercei si haine speciale pentru botez...Sa vedem cum va sta sa o imbrace/dezbrace ![]()
CATA si la DIANA ii place zgomotul cel mai bine doarme cand merge masina de spalat ![]()
Fug sa pap...pana nu mai apare ceva...sunt lihnita ca n-am apucat azi sa mananc!
Pupici la toate...MARAKI,MIRELA,CATA,URSULINA...si celelate mamici
si DANIELA,NICO...si celelalte burtici ![]()
Sper sa mai apuc azi ...macar sa va citesc! Noroc canu prea mai scrieti 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
Denisa am vazut pozele. E o dulceata Emma!!! Sa va traiasca, sa pape mult laptic, sa creasca mare si cuminte. E toata taticul!!
Monica si pozele cu Diana le-am vazut.Tot asa o printesa, ce mai numai copii frumosi au mamicile de ian- feb. 2006.
Am mancat si noi, Marco s-a trezit i-am dat putin ceiut, acum e in bouncer. In 30min. ii dau sa pape si pe urma o tai la cumparaturi. Ramane tati cu el.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!